urgh Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 jel vi sad prichate o the ten? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 da It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Da li je neko gledao film dogma, moze li mi reci kakav je i da li ga vredi pogledati :D. Inace gledao sam film "Bourne Ultimatum" (Nadam se da se tako pise ^^) i nije ostavio nesto poseban utisak na mene ali je ok kao akcija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 gledaj Dogmu obavezno, mat damon i ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 @ G!!! Pogledaj I see you, onako film nije ni preterano dobar, ali nije ni los, nekakva porodicna zezancija, pogledaj... :D @tema Gledao sam taj film "I see you.com" onako film moze proci, evo linka http://www.imdb.com/title/tt0489085/. Pogledajte i filmove Wrong Turn, i prvi i drugi deo, naravno zanr je horor. Ima li neko prevod za ovaj film ili da gledam bez.Nisam nasao na netu tako da bih vam bio beskonacno zahvalan ako uploadujete . Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Koji od ta tri naveo sam 3 filma i see you wt 1 i wt2 :D dodji na msn poslacu ti ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 I-see-you.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Izvalio sam da je ovaj Starship Troopers film koncept filma koji mi se bas dopada nekako. Sad su ga ponovo vrteli na b92 ... ima tu zanimljivu atmosferu, i one "vesti" i sve tako, pa sam odlucio da ga stavim da se skida u HD-u. Uskoro se zavrshava konstantin pa cu taman da se bacim na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 haha pazi kad sam ga i ja po ko zna koji put gledao... ima nesto u tim bubama koje prste zeleno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 shteta shto ona kovrdzava crvenokosa nema vecu sisu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nemoj tako, da je vec ne bi bila onako kruta :) omg penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Odgledah "Stardust". Svi shto rekoste da ne valja ste rektalni avanturisti. I volite penise. Super bajka za djecu i sve one koji vole da se tako osecaju. Jedina mana filma je shto ne traje bar duplo duze. I shto sam se zajeb'o shto nisam hteo da chitam knjigu (koja je sigurno josh triput boljsha) otpisujuci Gaiman-a kao precenjenog sharlatana. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 haha pazi kad sam ga i ja po ko zna koji put gledao... Taj fazon. Mislim da sam taj film gledao 10 puta do sada, i opet se u'vatim kako gledam pokoju scenu ili vishe njih :) Stavio sam na download HD, pa ako se skine lepo, ako neko hoce, neka javi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 haha pazi kad sam ga i ja po ko zna koji put gledao... ima nesto u tim bubama koje prste zeleno :) nema nesto u tim bubama, vec ima nesto u deniz richards :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nema nesto u tim bubama, vec ima nesto u deniz richards :D You speak with truth! ;D Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Odgledao sam Dogmu i Starship Troopers... Dogma je ok zezancija dok me je ovaj drugi smorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kako bre smorio majka mu stara? (btw, sta je to sa onim glupim krugovima sa brojem godina? mis'im, znam ja njihovu poentu, i sto su tu i sve, ali ih televizije tako random postavljaju da je to neverovatno. Evo bash kod starship troopersa, znak se pojavljivao i nestajao tipa 5 puta tokom filma a ukupno je stajao na ekranu pola sata od sat ipo koliko film traje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Starship Troopers FTW - mnogo dobro odradjeni efekti sa bubama (chak i po danashnjim merilima!), Denise Richards i Michael Ironside kao mamojebachki uchitelj/kapetan sa mehanichkim delovima tela :) Gledao sam ponovo Hellboya ovih dana, mnogo je dobar - Ron Perlman je car u ovoj ulozi! :-) Jedva chekam drugi deo! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kako bre smorio majka mu stara? (btw, sta je to sa onim glupim krugovima sa brojem godina? mis'im, znam ja njihovu poentu, i sto su tu i sve, ali ih televizije tako random postavljaju da je to neverovatno. Evo bash kod starship troopersa, znak se pojavljivao i nestajao tipa 5 puta tokom filma a ukupno je stajao na ekranu pola sata od sat ipo koliko film traje). ja sam nekako povezao da se ti znakovi pojavljuju kada dolazi do kojekakvih eksplicitnih scena... boobies, odsecanje glava i sl :) kao u fazonu da roditelji stignu da stave ruku preko ochiju svojoj deci da se ne uplase istraumiraju sta god... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Imalo bi smisla to sto kazes da na vecini televizija ne ide pred sam film/seriju ono "Ovaj program nije namenjen osobama ispod xy godina". To znaci da citav taj program nije za te osobe, a ne samo njegovi delovi. Pomalo mi je i suludo da neki montazher (ili ko vec) tacno zna kada ce da se pojavi eksplicitna scena u filmu pa ubaci taj znak, ne verujem da smo toliko napredni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 trupersi su bre vrh! definitivno jedan od boljih verhovenovih filmova (holivudskih ofc) muzika je odlichna, poluretrospektivni uvod ne nervira i naravno clancy brown koji je bog =o) takodje film me je josh onomad kad se pojavio naterao da prochitam knjigu...koja je totalno drugachija i odlichna na svoj nachin also dina meyer >>> denise richards ;o) edit mislim da se sa "krugovima" zajebava neko u samom emisionom....ono, da je totalno proizvoljno i bez mozga jer na nekim stanicama je konstantno (ili bar kad "pogledavam) dok se na drugim gubi s vremena na vreme...i da mu je "planirana svrha" da upozori roditelja koji ulazi u sobu i vidi klinca koji gleda nedozvoljeni sadrzhaj da ga makne od TVa...naravno sve to gubi smisao posle ponoci ez in - koji lepi ti je budno dete od 14 godina u 1 ujutro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 koliko sam primetio to i ide pre svakog filma. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pa da, ali ne ide tokom filma, sto je moja poenta. Sta vredi sto je islo pre filma ako se neko ukljucio u desetom minutu istog? Ne dovodim sad u pitanju da li je tako nesto zaista potrebno da se objavljuje, vec cisto pricamo o sistemu objavljivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Gledo sinoc u 3 starship troopers, mega film bio i osto. Uvek budam tuzan kad umre Dez al se onda oraspolozim kad puz isisa mozak onom pederu. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) kad sam ga prvi put gledao mene je onako zestoko smorio, jer nisam video poentu te ozbiljne neozbiljnosti i celog pristupa filmu, bilo mi je zao shto sam dao pare za kartu. danas onako, shta znam, i dalje bi mi bilo zao da platim da ga gledam, na tvu ok, dok ide u pozadini dokr adim enshto drugo. denise vs dina hmm?nije bash neka bitka kad se gleda ovako Edited January 9, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts