Sting Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ne znam, meni je ovaj film skroz superiska :) omgay! gledao sam "meet the fokers" (ili kako se vec zove) umro sam od smeha lol! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 i am super thank's for asking :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Uprkos kancelarijskom smoru jako me mrzi da citam ove vase romane. Aj ako neko zna neki uber dobar novi psiholoski triler ili dramu ili pak neki "podzemni" koji sam mogla da propustim nek se oglasi. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 haha brate... nisi ga pogledao :))) to sranje.. jednostavno moras videti :D gibsonu je jebeno uspelo sa apokaliptom, a za ove.. vise srece drugi put. Sta mu je jebeno uspelo? Da napravi predator 1 u svetu inka? Jedne od naprednijih civilizacija tog perioda sa nekim i dalje neshvatjenim nauchnim reshenjima? Grad i arhitektura se vidi u 3 scene (kad ih dovode u grad, kad ih zrtvuju, kad ih vode na ono "streljanje") ... sve ostalo je jurnjava po dzungli ... KAKO MU JE USPELO TO JBT :| dobro nije shvarceneger glumio ... ne ulazim u tehnicku izvedbu filma jer je to za holivud danas minimum koji moras da ispostujes ali je potencijal teme totalno podbacio ... Uprkos kancelarijskom smoru jako me mrzi da citam ove vase romane. Aj ako neko zna neki uber dobar novi psiholoski triler ili dramu ili pak neki "podzemni" koji sam mogla da propustim nek se oglasi. zhensko si ... mogla si mnogo toga od navedenog da propustis ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Sta mu je jebeno uspelo? Da napravi predator 1 u svetu inka? Jedne od naprednijih civilizacija tog perioda sa nekim i dalje neshvatjenim nauchnim reshenjima? Grad i arhitektura se vidi u 3 scene (kad ih dovode u grad, kad ih zrtvuju, kad ih vode na ono "streljanje") ... sve ostalo je jurnjava po dzungli ... KAKO MU JE USPELO TO JBT :| dobro nije shvarceneger glumio ... ne ulazim u tehnicku izvedbu filma jer je to za holivud danas minimum koji moras da ispostujes ali je potencijal teme totalno podbacio ... zhensko si ... mogla si mnogo toga od navedenog da propustis ... Samo mi reci cemu tvoj post? Postavila sam pitanje.... When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0310775/ Revenge is a dish best served by Chan-wook Park There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Sta mu je jebeno uspelo? Da napravi predator 1 u svetu inka? Jedne od naprednijih civilizacija tog perioda sa nekim i dalje neshvatjenim nauchnim reshenjima? Grad i arhitektura se vidi u 3 scene (kad ih dovode u grad, kad ih zrtvuju, kad ih vode na ono "streljanje") ... sve ostalo je jurnjava po dzungli ... KAKO MU JE USPELO TO JBT :| dobro nije shvarceneger glumio ... ne ulazim u tehnicku izvedbu filma jer je to za holivud danas minimum koji moras da ispostujes ali je potencijal teme totalno podbacio ... MAJE, mohi, a ne inke ili asteci It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
boris_rmx Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Gledao sam do pre 20 min film "88 minutes" sa AL Patjinom NIje los....cak stavishe, mnogo je profi!! http://www.imdb.com/title/tt0411061/ Edited May 27, 2008 by Rizbo SK Gaming PROFILE Gather-Network Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ^^ govno zivo. to shto igra al en znachi da film mora da bude dobar. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Covek nije ni rekao da je zato dobar. Bice sve u redu Margi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ali istaknuto je da je sa alom, kaod a je to enka garancija kvaliteta, to ti je kao ona pricha, od producenata matrixa sada stize to i to, a shto je film sranje to nikom nihsta:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Margi moras da se opustis. Naravno da ce da istakne da je sa Alom, sigurno ne bi istakao tamo nekog levog glumca za koga niko ne zna. Vidim ja da ti dota fali petkom, a izgleda da ja necu doci ni ovaj. Sta ce biti, sta ce biti?! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 si bio proshli petak? ta nihsta moracu statora da razorim:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0310775/ Revenge is a dish best served by Chan-wook Park e i ja sam gledala bash pre neki dan, pa cu sad Lady vengeance :D oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Samo mi reci cemu tvoj post? Postavila sam pitanje.... Menjaj posao pod hitno ... a i nije bitno shta sam mislio ... obichna shovinisticka shala ... al kao sto rekoh menjaj posao, its getting to ya. MAJE, mohi, a ne inke ili asteci Ah, oprosti moj wikipedija obrskrbljeni druzhe, ali su meni one scene iz filma lichile na ande i amazonske prashume ekvatorskog pojasa juzne amerike koje su nastanjivale inke, a ne na prostore danasnjeg meksika gde se nalazila civilizacija maja ... Mozda je po sredi umetnicka sloboda, ili je teritorija meksika tada toliko drugacije izgledala. Sta god da je nije bitno za diskusiju in question ... dobra tehnicka izvedba ne chini film dobrim ... sta trci lola trci ukrshtjen sa predatorom 1 i vuola ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 :( OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ah, oprosti moj wikipedija obrskrbljeni druzhe, ali su meni one scene iz filma lichile na ande i amazonske prashume ekvatorskog pojasa juzne amerike koje su nastanjivale inke, a ne na prostore danasnjeg meksika gde se nalazila civilizacija maja ... Mozda je po sredi umetnicka sloboda, ili je teritorija meksika tada toliko drugacije izgledala. Sta god da je nije bitno za diskusiju in question ... dobra tehnicka izvedba ne chini film dobrim ... sta trci lola trci ukrshtjen sa predatorom 1 i vuola ... da si chitao/gledao ista o inkama znao bi da oni nikada nisu pravili hramove u obliku stepenastih piramida. I znao bi da su maje zhivele na teritoriji Jukatana, Belizea i Gvatemale koji su i dan danas pod prashumom... da je film losh nije, da je mogao biti bolji mogao je. apokalipto je prost film koji se ne trudi da bude vishe od onog sto jeste - trke kroz prashumu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 da si chitao/gledao ista o inkama znao bi da oni nikada nisu pravili hramove u obliku stepenastih piramida. I znao bi da su maje zhivele na teritoriji Jukatana, Belizea i Gvatemale koji su i dan danas pod prashumom... da je film losh nije, da je mogao biti bolji mogao je. apokalipto je prost film koji se ne trudi da bude vishe od onog sto jeste - trke kroz prashumu Nisam znao da je tamo prashuma poshto sam mislio da je suvishe blizu severnom povratniku za nju ali to i dalje ne objasnjava onaj planinski venac iz filma osim ako ih nisu dovlacili iz amazona, a kolko sam ja skontao dovlacili su njihov narod te i to odpada. U svakom slucaju nije bitno palamudimo oko gluposti, a poenta je da je film qrton s obzirom koju tematiku obradjuje ... u slicnom maniru se za transformerse moze reci da su kurton itd itd ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Nisam znao da je tamo prashuma poshto sam mislio da je suvishe blizu severnom povratniku za nju ali to i dalje ne objasnjava onaj planinski venac iz filma osim ako ih nisu dovlacili iz amazona, a kolko sam ja skontao dovlacili su njihov narod te i to odpada. U svakom slucaju nije bitno palamudimo oko gluposti, a poenta je da je film qrton s obzirom koju tematiku obradjuje ... u slicnom maniru se za transformerse moze reci da su kurton itd itd ... Film je realno trash...pravljen je da bude gledan i nema nikakvu vrednost. Kad ste ga spomenuli prvi put zaboravila sam da sam ga gledala. Tek kasnije sam se setila...Glupost Ne znam ko pomenu 88 minutes...vec vidjeno, nezanimljivo, ocigledan rasplet...sranje... Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 mohi jbg ti idi gledaj dokumentarce ako te interesuju stare kulture i narodi Apokalipto sabija kao film i ne moze da se poredi sa predatorom i tim sranjima sto si naveo. Mel je jednostavno hteo da isprica pricu i postavio je u to vreme i stavio par jakih poruka u filmu. "Do not be afraid." There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Film je realno trash...pravljen je da bude gledan i nema nikakvu vrednost. Kad ste ga spomenuli prvi put zaboravila sam da sam ga gledala. Tek kasnije sam se setila...Glupost Ne znam ko pomenu 88 minutes...vec vidjeno, nezanimljivo, ocigledan rasplet...sranje... Film je realno odličan, to što neko u njemu vidi samo gomilu domorodaca koji se vijaju kroz džunglu, to je nešto drugo. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Film je realno odličan, to što neko u njemu vidi samo gomilu domorodaca koji se vijaju kroz džunglu, to je nešto drugo. De gustibus non est disputandum! Ne slazem se sa tobom! When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ako je rec o "apocalypto , vecina vas je propustila jednostavnu poentu filma... This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 nisam gledao Apocaliptico, al nemo niko da mi dira Predatora, da se ne bi nasao crveni trouglic na njegovoj glavi. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Street kings - ok film, ali nista posebno Stigmata - koliko su se svi cudili zasto nisam do sada gledao taj film i hvalili ga mnogo, mogu da kazem da sam vrlo malo odusevljen, svidelo mi se par scena i naravno OST (Billy Corgan) je odlican Edited May 28, 2008 by Vege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts