iguana Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ne radi se o nikakvom dodiru genija jer se znalo vec dve godine ko ce biti naslednih blera It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Gledao sam danas Shreka 3 [jer sam sve ostalo shto se daje u skopu vec odgledao] i mogu vam reci da su se skoro i deca smorila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Die Hard 4, ko je voleo Meklejna, dopašće mu se i ovaj. Ja bih možda izbacio par scena (tipa, jurnjava s F35), koje su mi ipak bile možda malo preko granice realnosti. :) Scena kada mlati onu azijatkinju je odlična, smejao sam se kao lud tu :) Jedino što ona preživi udar džpom, ali šta sad. :) Brus je na nivou kao i uvek, dopada mi se njegov monolog u tunelu, dok ulazi u policijski auto; da ne zaboravim yippikaye scenu. :)) Ono, možda malo više nabijen od ostalih delova, ali ipak je to DH, kome su se sviđali i raniji, ne može ovom naći ozbiljnu manu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Lazo, samo za tebe, samo od mene ;) - http://www.collegehumor.com/video:1765963... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Jennas Provocateur Krystal Steal. Jako pouchan film... Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Odgledah 1408, bas je kul trip od filma, gotiva...... 1408 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Die Hard 4, ko je voleo Meklejna, dopašće mu se i ovaj. Ja bih možda izbacio par scena (tipa, jurnjava s F35), koje su mi ipak bile možda malo preko granice realnosti. :) Scena kada mlati onu azijatkinju je odlična, smejao sam se kao lud tu :) Jedino što ona preživi udar džpom, ali šta sad. :) Brus je na nivou kao i uvek, dopada mi se njegov monolog u tunelu, dok ulazi u policijski auto; da ne zaboravim yippikaye scenu. :)) Ono, možda malo više nabijen od ostalih delova, ali ipak je to DH, kome su se sviđali i raniji, ne može ovom naći ozbiljnu manu. da da, mislim da je meklejn sad jaci od spidermena i fantasticne cetvorke zajedno, ali nema veze, to je i fora:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) Gledao Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer i bolje da nisam... Koliko mogu da smore film o superherojima svojim glupavim scenarijima - shta me briga koje emocije ih muche (pogotovo kada ne znaju da glume), hocu da vidim akciju i efekte u ovakvom filmu. Ne znam shta je gore Pajdoman 3 ili ovo... Jedino shto je za utehu je to shto F4 traje krace Edited July 16, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 kad ljudi shvate da je najbolji Die Hard film zapravo Armageddon onda mnoge stvari dodju na mesto - BW spasi celu planetu i ON je taj koji detonira nukelarnu bombu! =o)) for me this weekend - highschool movies with a twist Pretty Persuasion istripovan film, pomazhe sto je evan rachel wood luda, james woods je prescious =o) Saved! ovaj film se gleda zbog vishe razloga - igraju Mary-Louise Parker i Martin Donovan - godinu dana pre nego sto ce glumiti par u weeds - hejta ka hrishtjanskim fundamentalistima koji je odlichan - mandy moore koja glumi savrshenu meshavinu religijskog fanatika i najpopularnije devojchice u shkoli - da, visoka riba sa odlichnim sifonima i facom sto lichi na ruzhnjikavu suzan sarandon je njena tjerka iz prvog braka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 da da, mislim da je meklejn sad jaci od spidermena i fantasticne cetvorke zajedno, ali nema veze, to je i fora:) Taj rad, zao sam ovih dana odgledao ranije delove i sad igram onu buđavu igru. :) kad ljudi shvate da je najbolji Die Hard film zapravo Armageddon onda mnoge stvari dodju na mesto - BW spasi celu planetu i ON je taj koji detonira nukelarnu bombu! =o)) :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 the number 23. sa jim cerrijem mnogo opasan film If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Odgledah Sunshine koji je dosta dobar film. Bio bi odlichan da nema onog elementa priche sa kapetanom prvog broda. Inache efekti nisu dominantni sto ne sprecava da atmosfera bude veoma nalik pravom svemirskom brodu. Jedino sto mi je smetalo je przenje u tiganju na pocetku filma. Takodje sam odgledao i Fincherovog zodiaka. Tehnicki film je savrshen, kao i svi fincherovi filmovi. Ali u ovom filmu se u sustini nista posebno, nista dramatichno ne desava sto svakako ne ocekujesh od nekog Fincherovog filma. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 number 23, nije to toliko loshe ali na kraju sve ispadne nekako previshe jednostavno i naivno, tipa, o chemu smo mi zapravo pravili film ovde. no, moze se pogledati. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 kraj jesu malo smorili ali sve u svemu je izuzetno kvalitetan film If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 pathfinder http://imdb.com/title/tt0446013/ ko voli efekte i kompjutersku produkciju, a sama radnja mu je manje bitna, ovo je pravi film za njega :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 The Number 23 nije mi se nesto svideo film, mozda zato sto u poslednje vreme gledam sve ovakve pa su me smorili...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 dobio sam napad smeha tokom cetvrte epizode druge sezone Life on Marsa...kad tyler predstavi hunta kao gordona browna! znachi raspad (epizoda je snimljena mesecima pre nego sto je brown postao premijer, totalni dodir genija =o))) ja krenuo da se cepam kad je rekao gordon brown, a osećao sam da će sebe predstaviti kao blera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Pinocchio - http://www.imdb.com/title/tt0255477/ odgledah malopre , pa ono nije toliko los , mada me je i smorio , ali sve u svemu je simpa filmic uglavnom zbog Benigni-a 6/10 Edited July 17, 2007 by Lee Jun Fan -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) zodiac, na shta sam bacio 2,5 sata zivota, majko moja. radnja ide sporije od puza koji je izashao posle kishe, kraj filma se ne nazire ni u jednom momentu, mozda zato shto kraja ni nema. zanimljivije bi bilo da su napravili film o nekom tamo radovanu koji je ubio tashtu sekirom pa onda rokno sebe. sve ovo izgleda kao neki losh vic i to onaj koji se pricha pola sata s ciljme da smorish nekog i da na kraju poentirash, ali i taj vic barem ima kraj, ovo govno nema nishta. na kraju mozesh samo da postavish pitanje, zashto o ovome postoji film, koja je poenta. posle drivena jedan od najgorih filmova koje sam gledao u zivotu. Edited July 17, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ja bih možda izbacio par scena (tipa, jurnjava s F35), koje su mi ipak bile možda malo preko granice realnosti. :) A ostali delovi filma su realni :))) Lazo, samo za tebe, samo od mene ;) pogledaj proslu stranu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 losh je film, mozda ne zaslugom finchera, ali film zaista nema poentu, svrhu i kraj....osim ako nije cela poenta filma kako je taj slucaj unistio zivot svakog ko bi se njime bavo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Ali http://www.imdb.com/title/tt0248667/ trazeci neku drugu verziju filma koju sam gledao davno da tv-u dosao sam do ovoga , i dobar je ali ipak nije mi bolji od te verzije koju trazim ... 8/10 edit: evo nasao sam konacno koja je to verzija film se zove The Greatest - http://www.imdb.com/title/tt0076111/ , ako neko slucajno ima na nekom cd-u ili sta vec plz neka me kontaktira na pm... Edited July 19, 2007 by Lee Jun Fan -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 pokushavam vec 5 dana da gledam Premonition ( http://us.imdb.com/title/tt0477071/ ) neki sajko lele majko kvazi horor sa sandrom bulok...al tako je smorno i ne da mi se doshao sam do 20og minuta i smor je... sa druge strane Mrs Henderson Presents ( http://us.imdb.com/title/tt0413015/ ) me nekako opustio, dash judi dench da glumi nekog ekscentrika i nije bitno nista drugo oko filma =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Počeo da gledam HOUSE M.D., on nije normalan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 @stija - serija se zove as time goes by (kao pesma iz kazablanke ;o)) i ide na tv avala u 8 naveche (liek which moron came up with that timeslof for a sitcom?) @ale - hehe another happy customer! mada mnogima treba engleski titl jer ponekad zaista govori prebrzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts