Immortalis Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 http://www.movieweb.com/news/63/18763.php Director: Xavier Gens Writer: Skip Woods Agent 47 : Timothy Olyphant trailer izgleda interesantno, cini mi se da ce da izvuku atmosferu iz igre. Losha vest je da glavni glumac nije igrao igru , barem ne kad je prihvatio ulogu. Dobra vest je da je reziser igrao igru i igra igre, wow npr, dobro sad ne znam koliko je to dobro , ali gamer je. Rekao je da nece isposhtovati PG-13 rating koji mu je zadao fox, dakle bice mnogo krvavije :P. Shto se tice muzike, rekli su da ce traziti prava od Jesper Kyd-a i da ce njegova muzika biti uzor za muziku koja ce se pojaviti u filmu. Zvuci ok za sada . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) za mene je hitman1 neprevazidjen, posle toga mi je nekako sve vishe i vishe propadao. za film ne znam, mslim ako ne bude krvavo shta tu ima josh da se gleda. Edited July 1, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Pominjano je već. http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1005094 Prvo, usrali su stvar s time "But the greatest threat to 47's survival may be the stirrings of his conscience and the unfamiliar emotions aroused in him by a beautiful, damaged girl..." Šta, Hitman se zaljubio? A drugo, glavni glumac nije ni za šta. Lik koji daje glas Hitmanu, i po čijem je liku Hitman i dizajniran, hteo je da ga glumi, ali su ga odbili. Iako, realno mnogo više liči, uz malo šminke bilo bi savršeno. http://www.imdb.com/name/nm0061055/ Kapiram da će biti loš, ali ga opet jedva čekam. Margi, nisi u pravu. :P Dvojka je isto jako dobra, možda i bolja od keca. I što ste svi zapenili s tom krvlju više? Ja sam baš u tripu da ne mora biti previše krvi, malo ubistava da vidimo kako je on savršen, malo rada na priči, i malo ubijanja za kraj. Bolje da porade na kvalitetu ubistava, nego na kvantitetu. Edited July 1, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 jeste, dobra je, ali je nekako tokom misija polako gubila dushu;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 :))) Doduše, ja sam prvo igrao dvojku, i mislim da mi je najjači utisak ostavila fantastična muzika, koja u prvom delu ipak nije na tom nivou (iako ju je radio isti lik). Instaliram sad dvojku opet, jebi ga. Mora da se pređe na najtežem nivou opet. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Glumac je sranje do bola, mislim nije uloga za njega, ne izgleda opasno :). Vinnie Jones ili Jason Statham!!! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 da me je neko pitao , kog glumca bi ti izabrao da glumi hitmana, odma bi rekao jason statham . mada sad sumljam koliko bi on mogao da izvuce tu ulogu ,pre svega zato shto je ovo uloga za delimicno nepoznatog glumca , a drugo , njegova gluma u svim filmovima je manje vishe ista, imam osecaj da bi ceo film gledao nekako ravnodushno , kao josh jedan transporter ili tako neshto . Mislim da ovo ima potencijala da bude pristojan film, a mozda pokrene lavinu game -> movie konverzije, kao shto se desilo sa stripovima, da predje u neki low risk posao. dobro tu je vishe u pitanju marketing nego sam kvalitet filma . inace, Vinnie Jones rabadzija look at my eyebrows movig lol u ulozi elegantnog ubice ? Mogao bi on da odglumi neku eleganciju , samo pitanje je koliko bi to bilo prefinjeno kad bi njegova vugla zauzela pola scene . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 po meni bi hitman-a trebao da igra opasni celavac Bruce Willis ... ;) ali realno :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 kako se zove onaj baja iz transportera .... ???? on ne bi bio los za hitmana .... djasvi mi se trailer skroz Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 @_gotti_ Jason Statham :P I po meni definitivno najbolji glumac za tu ulogu. Pitanje je kako bi original *David Bateson* odradio ulogu, mala nepoznanica. Lika sto su izabrali jedino mogu da zamislim kao sladoledziju, nema nikakav evil vibe u njemu. Brusa za tu ulogu ? Err...lol ? Ne, jer bi svakog trena ocekivao da kaze "Yipi ka yey mofo" ;) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 zove se jason statham i ovaj thread ga je pun =o) ono, ako sudelujesh onda prati radnu fabule, topla voda je vetj otkrivena meni se lichno ovaj lik svidja za tu ulogu, on je uvek neki unezvereni negativac no iz onog u trejleru bash je nekako pogubljen/odvojen od svega...mislim da to niko od navedenih glumaca u ovo threadu ne bi mogao...+ ovaj je sigurno jeftin jer nije A lister josh uvek naravno najbolja 2 choveka za ovu ulogu su kevin spejsi za stariju varijantu i kristijan bejl za mladju (iako mu oblik lica nimalo ne odgovara liku iz igre) no opet...=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 taj rad, nekako se bash uklapa u taj, polu izgubljen, hitman look;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Joj sramote, nubovi, Hitman nije izgubljen, on je distanciran. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Ovaj glumac lici na sve samo ne na agenta 47 tj. hitmana, šmešan je ko internet:D Jedina osoba koja savrseno odgovara fizickom opisu hitmana je naravno Jason Statham,i stvarno sam se nadao da cje njega izabrati,ovako je LOL,gledacju ga ali to necje biti to. Edited July 5, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Nadao sam se da ce Hitmana da igra Vin Diesel Ali avaj... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Jedina osoba koja savrseno odgovara fizickom opisu hitmana je naravno Jason Statham ma de, nikada on ne bi dozvolio da mu oshishaju ono malo kose shto ima;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Nadao sam se da ce Hitmana da igra Vin Diesel Ali avaj... amen mozhda je Xavier Gens norveshki akronim za Uwe Bol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Trailer mi lici na klikerasto govance, ali sacekacu film da izadje, odgledati, pa onda napisati utisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Glavni glumac je katastrofa, al cenim da film ima potencijala - trailer je jedan od boljih u zadnje vreme... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 lol za glumca ocaj je ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts