Doolio Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 a ti citaj izmedju redova Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ja sam u crnoj gori, najverovatnije u budvi ( a mozda u herceg novom) od pocetka avgusta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 i da... jel su sva mesta za izlazak u budvi sabanska sa narodnjacima ili neko zna za neki kul klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ides u cg a hoces provod :D izem ti provod do 1h :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Kazhu da onda treba preci u Sutomore, tamo sve radi do jutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sem nekoga u vodovodu ko treba istovremeno da omogutji da voda teche i da ista bude bakterioloshki ispravna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ispravna je voda bakterioloski. Bakterije divno zive u njoj. Jeeeboteeee Sutomore i Bar pa BLJAK!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Bakterije divno zive u njoj. ahahahaha ubija me ovaj igor =o))) odlichan si vishnja, odlichan =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Majami 5 dana bio. Ocean City idem u subotu nedelju dana malo surfa ;))) Mozda malo Hrvatska, ili Cg videcemo. Tip: Hrvatska ili Grcka. to je pravo resenje. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ma ja generalno nikad nisam gotivio Sutomore, a posebno Bar. Ali kazhu da su ga kao sada doterali. Sta ga znam ... mis'im, ona velika cev sto ispusta kanalizaciju odma' pored plazhe i to ... nikada mi se nesto nije dopadalo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Sta ga znam ... mis'im, ona velika cev sto ispusta kanalizaciju odma' pored plazhe i to ... nikada mi se nesto nije dopadalo :) Koja si picajzla jebote ... gde ide ovaj svet :\ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Izvini, ali sta cu! Navikao sam samo na luksuz! Volim da imam vodu i struju kad odem negde na odmor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 jeeee kakav je snob ovaj lale mogu da se kladim i da neces da se kupas u vodi gde izbacuju govna iz kanalizacije c c c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 pa neka ga kad je noob, tu je najtoplija voda Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 a i tezhe tonesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 a mzoes i da kazes "e bio sam u govnima do guse" i da si mrtav ozbiljan :) Pa gde to ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 U utorak sa ortakom u sutomore, neki privatni smeshtaj bitje fino, samo da mi ova JEBENA GROZNICA NE IZADJE!>!>! ... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ponesi tecni azot da je spalis :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 eo mene na novom zelandu, milina :] Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 izbilo je jebeno govno... s chim da to sredim? jel neko ima pojma? Stavljam ovaj silicil alcohol kao i svaki put do sada ali jebesh ti to kada mi menja psihu kad god izbija. Samo bi lomio neshto i derem se na sve :/ Jbg, nije topic za to ali so chim to da sredim? groznicu mislim O.o Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 a da posetish dermatologa;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Kakve veze ima dermatolog sa groznicom? Groznica je virus. Kole ce objasniti Ne mozes je nikako resiti, let her be. Eventualno namazi zinci (cink) pastom da se sasusi. Sta ces, jebga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 aj sam stavljao hidrociklin :p elem, u budvi ne radi sve do 1 nubovi. ima jedno mlogo kul mestashce izmedju bechitja i budve. jedno od boljih na jadranu ako smem da primetim :] zove se tanga beach, radi kad se sve ostalo zatvori. ambijent je k'o na filmu, kafitj/bar na samoj plazhi koja je uz to odvojena od svega. doloazi se kroz neki shumarak uz vodu. vetjina ljudi i ne zna za to, samo urbani dolaze :D muzika je kul, ljudi su kul, zhurka je na plazhi, radi kad se sve ostalo zatvori, nema tone ljudi da prolazi pored jer ej odvojeno kao shto rekoh, igrachice na plazhi i u vodi zamalo da zaboravim... lezhaljke isto :p ma dobro je skroz, samo en znam dal shljaka i dalje. ja sam bio pre 2 godine. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ja sam bio 1998. I imalo je jamajcansku zastavu i bilo je trave (marihuane) u posudicama na stolovima. I da kul je mesto Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 haha, setio sam se necega vezanog za sutomore i vodu, i znace taj neko sto se smejem "ciganka sam mala..." i volim da se kupam pored cevi za kanalizaciju jer je to tako tvrdoglavo cool :)) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts