Longleyy Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nevermind ako sedish kod kuce dok ti mama pegla calu puca kichma, ne zasluzujesh da idesh dalje od lavora O boze, ako nisi shvatio, nisam uopste pricao o sebi (posto ne zaradjujem svoje pare jel da), vec generalno o tome koliko je tesko finansijski priustiti letovanje. u svakoj drugoj opciji se mozesh snaci ako hoces Ili nisi shvatio da ja pricam o nemogucnosti letovanja izvan standardnih srpskih destinacija, ili ti svaka cast sto imash para za odmor na Kubi, Tajlandu, Karibima... Uglavnom, meni je bilo smesno sto si rekao od milion opcija necu u HR... A ja te jednostavno pitam, kojih je to milion opcija za coveka sa prosecnom zaradom (UOPSTENO, znaci ne pricamo o meni ili tebi...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nevermind ako sedish kod kuce dok ti mama pegla calu puca kichma, ne zasluzujesh da idesh dalje od lavora u svakoj drugoj opciji se mozesh snaci ako hoces A ovi mladi nam nista ne veruju. Daj pobogu sta sad, ti si sa 16-17 nadnicio, ucio sa lavorom levo od glave da odbija mesecinu i te fore...pfff oduvek sam se gnusao tih fora "pi be ja bi zasukaja rukavi pa bi sve prstalo, pa bi otiso na letovanje sa devojku" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 .... nisam ni ja pricao o tebi konkretno A ovi mladi nam nista ne veruju. Daj pobogu sta sad, ti si sa 16-17 nadnicio, ucio sa lavorom levo od glave da odbija mesecinu i te fore...pfff oduvek sam se gnusao tih fora "pi be ja bi zasukaja rukavi pa bi sve prstalo, pa bi otiso na letovanje sa devojku" sa 20 sam mogao da se snadjem za lovu za more (plus nesto ulete i matorci i bude extra), zasto ? nisam cewl ako mi mama i tata ne daju parice za zajebavanje? koja je poenta tvoja opste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ovi imaju 15-16 Moja poenta je da ne smaramo decu lovackim pricama Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ne idem na more? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nisam ni ja pricao o tebi konkretno Dobro, ali opet mi nisi odgovorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Finansijski, jeste. Pogotovo sto se tice putovanja, znam gomilu ljudi koji na letovanje ne idu jer nemaju para, i to po vishe godina, dok se oni koji idu na zimovanja mogu nabrojati na prste. ovo je surova istina a mogu samo da se nadovezhem na pertua i iguanu... em je teshko natji posao kad si tolki klinac; em i da nadjesh nije neka kinta (recimo da ushtekash 100-150 evra mesechno na poslu); em je super taj stav "i josh matorci ulete sa kintom kad vide da si se potrudio", stim shto dosta matoraca nema da uleti; em i da se sve poklopi, opet je to 300-400 ili mozhda 500 jura za put/smeshtaj/has/provod. dakle, koje su to destinacije koju upadaju u budzet do 500 evra? da ne pominjem shto treba 2 meseca kichmu da ostavish negde po ovoj vrutjini, da bi otishao u cg ili bugarsku recimo na 10 dana. nije mi to bilo kul ni kad sam bio klinac od 15-16, pa im ne preporuchujem ni sada :] edit: ne idem na more isto. da sam ranije nashao posao pa mozhda (ukoliko bih iskamchio slobodne dane), ovako ima da pevam na lidu... eventualno zapalim u vikendicu na par dana :] Edited July 3, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 @ Gruja U tome je i drazh... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jbga drugari, moze za manje od 500 evra da pretrchish pola evrope... ako zaista to hoces, treba da se iscimash propisno i na vreme (pre leta) ali isplati se... last chance je uvek u igri, studentske varijante su uvek opcija... pred sezona i kraj sezone... studentski popusti... ako josh treba i konkretno aranzmane da vam nadjem onda jbga... ne znam kakva su vama ochekivanja sa do 20ak godina ali meni je bilo bitno da putujem i da vidim sto vise, tek kada sam se uhodao sa poslom i lovom (od skoro) posvecujem vise paznje i komforu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ne idem na more i jako sam smoren zbog toga....lepo se provedite drugari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Hvala Nudlo. A ti Krukice smiri svoje usplamtelo srculence. Izgleda da ti nije dovljno sto cu misliti na tebe. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 mene samo zanima u kojoj zemlji ovaj G zivi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 wtf? onda mora da se ukrstila neka chudesna svemirska sila, neka zvezda je ekslopdirala, kada sam ja na gorepomenute nachine lepo se zezao :| jbga uchinilo mi se da je dosta mladih oko mene to okusilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 loshe ti se uchinilo, ja npr radim, i imam dosta dobar kesh da bez problema mogu da biram gde cu da idem na more, al je cinjenica da 95% drugih mladih koji nemaju neki posao sa strane ne mogu da biraju, vec im matorci daju kesh, a od tih 95% barem pola ne ide nigde, a i vishe, jer matorci nemaju da im daju. Te priche, ja sam sposoban, oni su glupi, padaju u vodu, jer svi znamo kako se kod nas dolazi do posla uglavnom.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Te priche, ja sam sposoban, oni su glupi, padaju u vodu, jer svi znamo kako se kod nas dolazi do posla uglavnom.. Blowjob? Salim se:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Pa sta cekas, trk tamo, siguran sam da ce se naci neki sugar daddy. volim kad mi ljudi nesto savetuju iz iskustva a ne oni sto samo kenjaju o svemu a nemaju pojma nista hvala bucko onda tunis it is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Fala bogu. navatao sam dosta pilica malih tamo, al ne idem vise. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 loshe ti se uchinilo, ja npr radim, i imam dosta dobar kesh da bez problema mogu da biram gde cu da idem na more, al je cinjenica da 95% drugih mladih koji nemaju neki posao sa strane ne mogu da biraju, vec im matorci daju kesh, a od tih 95% barem pola ne ide nigde, a i vishe, jer matorci nemaju da im daju. Te priche, ja sam sposoban, oni su glupi, padaju u vodu, jer svi znamo kako se kod nas dolazi do posla uglavnom.. jbga kad si mamina sisica ni ne treba da idesh na more :] ako ljude mrzi da se iscimaju za kesh, iskreno boli me dupe sto sede i znoje se u stanu posla ima, ako neko hoce moze na vreme da se snadje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 a G je krenuo sam, ili mu tata malo pomogao ? posto sam ja skapirao da je to porodicni biznis ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 g kad dobijes firmu uspeo si kad je uvecas x puta (nek se ogleda kroz br radnika) a ako je nemas uspeo si ako si uspeo da je napravis. pod tim podrazumevam da imas dovoljno za... stan kola gde hocu kad hocu i da ne robujes vremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 nisam rekao da se tako ogleda rekao sam primer ("nek") ako cemo zapravo onda cemo posmatrati godisnji obrt kapitala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jbga kad si mamina sisica ni ne treba da idesh na more :] ako ljude mrzi da se iscimaju za kesh, iskreno boli me dupe sto sede i znoje se u stanu posla ima, ako neko hoce moze na vreme da se snadje... ovo post ulazi u top5 za izbor za najgluplji post 2007-e na ruru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ovo post ulazi u top5 za izbor za najgluplji post 2007-e na ruru to je zato jer si ti tako rekao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 realno, kada imash 16-18 godina sta mozesh da radish, u ovoj nashoj zemlji, toliko da isplatish sebi more, osim ako nemash neku porodichnu vezu za posteno platjeni posao? meni trenutno padaju na pamet samo sezonski poslovi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 evo odgovorio ti je G igz umesto mene, pa da ja ne troshim tastaturu. Sad ocekujemo da ti opet napishesh "Svi ste vi glupi, ja sam zaradjivao, i sad vozim cls-a od svog rada i truda" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts