kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Vozači GSP-a od 1. jula u teget odelima i sa kravatama RUHO - Vozači, kontrolori i otpravnici GSP „Beograd" nosiće od 1. jula nova službena odela. Za novi imidž zaposlenih u GSP-u naručeno je 4.000 unuformi, za šta je utrošeno 35 miliona dinara. Zaposleni će nositi teget odela i kravate, dok će košulje biti bele. Uniforme su sašivene u preduzeću „Tabu" iz Niša. Od prvobitne zamisli da se odela vozača autobusa, trolejbusa i tramvaja razlikuju po boji ranfli na rukavu sakoa, odustalo se. Radnici će na posao dolaziti obrijani, s uredno podšišanom kosom i neupadljivom frizurom. U Priručniku o poslovnom izgledu, ponašanju i komuniciranju na poslovima vozača, između ostalog piše da vozači uvek treba da budu smireni i da ne ulaze u konflikt s putnicima. Jedno od njihovih jedanaest zlatnih pravila glasi: "Putnici bi mogli bez nas, a mi bez putnika sigurno ne"! Generalni direktor GSP Slaven Tica kaže da je zadovoljan i poboljšanjem u ponašanju vozača. LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Dobro je da su se setili, uobicajno je postalo da gledam vozace u sorcu, papucama i prljavoj majici bez rukava naravno uz nezaobilazni peskir oko vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Sve ovo naravno opravdava "skoro neprimetno" poskupljenje karata i markica od prvog jula... Bolje da su uveli klime u baseve a ne da oblace vozache... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Bajata vest. O ovome se vec prica mesec,dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 sta vredi lepo odeven i podsisan vozach u strokavom i poluraspalom busu (ne racunam buseve od japanske donacije...) u kojem temperatura ovih dana prelazi 40C a u kishnim danima kroz otvor na krovu busa ulece nijagara na naivnog putnika koji ne zna sta mu sledi sa plafona u prvoj krivini... Ispravni busevi, cisti i klimatizovani, a onda i uredni vozachi u odelima... Dzaba im odelo sad, na sta ce lichiti u tom odelu posle 6h voznje na ovoj temperaturi... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tesko njima na 40stepeni u tim odelima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Imas prava nigger, ali mora od negde da se pocne zar ne, nadam se da ce srediti te buseve vise, stvarno je katastrofa koliko se nasi autobusi ne cuvaju i ne odrzavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 tesko da ce se to primeniti, mislim znamo svi ko su gsp vozaci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pa moze da to promeni evo npr ti japanci. Lepo kada su nam dali buseve napravili su ugovog u kome su naz obavezali da redovno peremo te baseve. To moze da se uradi i sa ostalima. E sada jedino sto ne postoji nacin da nateras privatnika da kupi novi bas i da redovno pere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Vozači GSP-a od 1. jula u teget odelima i sa kravatama RUHO - Vozači, kontrolori i otpravnici GSP „Beograd" nosiće od 1. jula nova službena odela. Za novi imidž zaposlenih u GSP-u naručeno je 4.000 unuformi, za šta je utrošeno 35 miliona dinara. Zaposleni će nositi teget odela i kravate, dok će košulje biti bele. Uniforme su sašivene u preduzeću „Tabu" iz Niša. "Znate, ja sam platio komisiji da dobijem taj tender i svi su srecni i zadovoljni a ja pun para. hohohohohohoh" -direktor firme „Tabu" iz Niš inace, zalim te vozace na julkskim temperaturama sad vidim da je to i nigger napisao, i slazem se da prvo treba da obezbede nove fensi buseve sa klimoom i ostalim papazjanijama. jebo odela ali morao je nekome rodjak da profitira pa da ga jebes... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pa moze da to promeni evo npr ti japanci. Lepo kada su nam dali buseve napravili su ugovog u kome su naz obavezali da redovno peremo te baseve. To moze da se uradi i sa ostalima. E sada jedino sto ne postoji nacin da nateras privatnika da kupi novi bas i da redovno pere. kako nema nachina? ima, nego su neazhurni da do njega dodju :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Potpun OT ali... Ne znam je li neko primetio ali u pojedinim trolama radi grejanje!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 LOL. .. . .. debeli masni ljudi ce da nose odela ..ahahahaha < Sprdnja cista Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Potpun OT ali... Ne znam je li neko primetio ali u pojedinim trolama radi grejanje!? iu autobusima.. oO pre neki dan 50ca.. zlo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ma pricajte sta hocete kod nas u NS-u imaju od 50 do 65 ljadi znaci a rade 5 dana po 6 i po sati pa 2 dana odmora a sedi na cistom i vozi i nije neki umor . A plate znaci LOL :))) Ako si teski radikal i ako imas tesku vezu mozes upasti kod nas da vozis :))) A to za kravate pozdravljam , samo js da klime stave i mirna backa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 iu autobusima.. oO pre neki dan 50ca.. zlo! OT: 1. sta ti radis na hns ako si iz bg? 2. oces li vise prestati da postojis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 U jebote, 50 do 65 hiljada. Zato li je moj deda bio onako skenjan kad je otišao u penziju, a prethodno je radio kao šofer autobusa (istina, međugradskog a jedno vreme i internacionalnog). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ma nema smisla voziti se bilo gde na ovim temperaturama a ne u troli gde radi jebeno grejanje =/ a na sta ce tek da lice ta odela kad se usmrde na ovoj temperaturi... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Jedan broj buseva kod nas ovih starih imaju neku kutiju koja greje se ko luda znaci pakao je u busu ako nije 55 stepeni onda stvarno . A ovi malo noviji oni su ok otvore siber i pici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 evropa je korak blizhe... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 daki: i smara me kad neka pametna dusha krene da me h8tuje.. nek mu istog momenta keva kazhe: "sine odoh na shtajgu" otac: "sine ja sam gej i ja nisam tvoj bioloshki otac, tvoja majka i ja smo se sporazumno dogovorili da ona ode u banq sperme.." itd.. itd.. bla bla.. smarate.. oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 kad krene znoj da im pravi onako fleke po koshulji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 e to mi je zelja da vidim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 - ja ne znam šta toliko kukate, busevi nam sasvim ok izgledaju. sad, trebalo bi da imaju klimu, ali šta da se radi, uvodiće i to polako. - kako naterati privatnike? pa lepo, naterali su ih, ovi što voze noćne linije (ili sada 7A) imaju čiste autobuse. - što se uniformi tiče, što reče kruko, tu se neko opasno opario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 bitno da imamo jebene televizore u gspu jadni ljudi,bice masovnih cepanja uniforme i teranja u kurac tek sad :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts