kRiK u tAmI Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Belgrade Beer Fest, 15-19. avgust 2007. LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) zar nije mqalo rano za ovakav link poshto su 2 tipa kljuchnih informacija nepoznate, tj ko peva, i shta pijemo. Edited June 22, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 za pijenje se uvek zna.. a shto se tiche izvodjacha.. polako.. oke.. verovatno sam poranila.. al to je sve od sinotjnog prisetjanja proshlogodishnjeg beerfesta.. gledanja snimaka&photografija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 proshle godine sam bio svaki dan...nije to loshe...bleja i to... boli me qrac ko ce biti idem i ove godine verovatno... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 all right, sirotinjska zamena za exit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ove godine, ako odem, ici cu u neko zlo doba oko 5-6 popodne kad nije sve puno znajave dece koja se guraju kroz masu sa plastichnim flashama od 2l u rukama (jer to je realno jeftinije i manje razvodnjeno od vecine stvari koje se tamo toche =o[) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ok, Koletovi prekomplikovani smajliji me uvek zabaljaju, ali shta ovo: =o[) koj' kurac treba da predstavlja? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) Ok, Koletovi prekomplikovani smajliji me uvek zabaljaju, ali shta ovo:=o[) koj' kurac treba da predstavlja? Edited June 22, 2007 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Meni lici na madjarsku domacicu sa strudlom u rukama? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 aaa druga zagrada je zatvorena zagrada (jer je ceo taj segment u zagradi kao ovaj ovde) i sad iako utiche na izgled samog smajlija ne mogu a da ne zatovrim zagradu =o)) tako da je sam smajli bio =o[ i nije toliko tuzhan koliko je ozlojedjen =o)) ja sam kao slushao neku muziku (pre prvih 5l piva tho) na beer festu samo prve 2 godine, posle je izgubilo veci deo smisla zbog guzhve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 da, doci oko 5,6 je odlichno. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ja sam kao slushao neku muziku (pre prvih 5l piva tho) BRATE JA MOGU 7L JEDNIM GUTALJEM!1!11 =o[) =o[) =o[) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 A I PRAVI TRANSERI REJVUJU KOD RINGISPILA:))0 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ne znam, prošle godine je smorila gužva i vrućina. ne bih išao, ali tih dana neće biti ništa drugo u gradu, pa ako budem tu, jebi ga. ispravljen retardiran naslov topika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 e do mojega Na Belgrade Beer Fest-u su oboreni svi rekordi: * 550.000 posetilaca * preko pola miliona litara popijenog piva što znači manje od litra po glavi stanovnika :\ šta su koji moj dolazili onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 pa nemaju svi cug kao ti;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Vudu kad izadje jednom godisnje nastaje ceteris paribus problem :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ja sam se na bf-u uvek lepo proveo,i sigurno ce tako biti i ove godine... Kad izadjes sa dobrim drustvom,prepreke ne postoje... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Mrzim Beer Fest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Mrzim Beer Fest. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 wulfgar 1 laza 0 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ja cu proslogodisnji bf pamtiti uvek!!! upoznala sam Ivana sa donjom crtom!!! :* <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 i šta je reko ivan kad se upoznao sa donjom crtom? :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Samo da bude Paulaner pivo i ja sam sretjan. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 samo da bude neki talme i ima da pijem i mokraću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts