Jump to content

Nova Telekomova reklama

Recommended Posts

Reklama je predugachka i u stilu onoga shto je napolju bilo aktuelno pre 10-15 godina. Bolje da su je razbili na reklame od po 30 sekundi poshto je to otprilike maksimum koliko normalan gledaoc moze da izdrzi gledajuci reklamu...

А в чем сила, брат?

mene do jaja nervira ona idiotska za porodichne razgovore.

mts mts, mrsh bre u pm.

inache reklama je chista demonstracija sile. pogledajte mi mozemo da platimo 2 min.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Srba je u pravu reklama ne sme da bude duza od 30 sec. I kada kreces reklamnu kampanju nikada ne ides sa jednom reklamom nego sa preko 5 koje vrtis u random stilu da ne bi ljudima dosadio. Da ne govorimo sto je reklama lose koncipirana pa ako odgleda 2 min reklame i ne vidi zadnjih 15 ne znam ni ja zasto nece znati za sta je reklama, a to je lose.

kako ne razumete, zabole njih paja. pa ne govorimo mi o nekoj tamo firmi koja treba da se probije, nego o kompaniji koja od svetske banke uzima kredit od 700 milki na izvolte.

ma garant ce ih seci, inache ovo nema smisla...

inache meni je omiljeni format reklama kad splituju reklamu za 1 stvar u 2 ili 3 dela tokom reklamnog bloka...dunno nekako osvezhavajuc mi taj koncept iako ima vec vishe godina otkad sam to video prvi put

ja josh nisam video ovu reklamau a da je ishla u skracenom izdanju,a emituje se veoma chesto.

zapravo do skoro nisam ni znao gde je pochetak jer sam je uvek uhvatio negde kod cerke dordjeta balashevica.

kako ne razumete, zabole njih paja. pa ne govorimo mi o nekoj tamo firmi koja treba da se probije, nego o kompaniji koja od svetske banke uzima kredit od 700 milki na izvolte.

draaaaaaaleeeeeeee hohohohoohho

Reklama ruskog operatora mobilne telefonije "Megafon":

Reklama je iz 2003 godine. Tako da ono, nashi imaju josh mnogo da uche...

Da ne pricham o reklamama koje pravi Vodafone, naprimer:

2005.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?