Doolio Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 @ daki nubzore, to je ustvari nazgul, samo sto cu ja da ga proguram kao bn-a a hteo sam reapera, ali mi se ne uklapa u celokupnu ideju tetovaze, dakle black knight it is. @ doolio slika je skroz dojaja, samo sto je previse detaljna, to mi jedino smeta. zelim nesto jednostavno, jer i ja sam pros' \m/ a kad bi ti to radio? mislim, ako ne bi odma tipa prekosutra ili tako nesto vec za nedelju ili dve, onda bi mozda ja mogao da nadjem vremena da ti nacrtam, a ako ne nadjem, nista:) samo me informisi, ko sto sam ti vec reko, znaci daj neku slicnu sliku, nivo detalja reci, objasni pozu, da li da ima konjica, jel u boji ili crno-belo itd... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 hope it helps a bit ... tripovao sam se da imam na kompu vishe . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 coll coll coll coll coll btw, zašto ovaj poslednji ima jazavce (?) na šiljcima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 pacovi, borio se u kanalizaciji ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ma jok, to su oposumi neki, vidi im usi:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Ne znam dal' mozhe da prodje... Edited June 19, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 @ doolio bacam ti pm sa opisom :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 kmee i ja sam hteo tet al sam pun mladeza :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 chizro, ako si toliko zaludan da se tetovirash, pogledaj na netu neke od ilustracija Frenka Frazete. On je ilustrator koji je nacrtao onog mrachnog viteza na konju sa sekirom a illustrovao je i konana, vampirelu i sve ostale stvari na koje se pale vikend satanisti i ostali metalci. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 vikend satanisti Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 thanx igi, frazeta nenormalno dobro crta... enivejz, doolio je postao glavni i odgovorni za dizajn, tako da cekam :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 obavezno postujte rezultate i samu fotku tet-a kad bude. baš me zanima. Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 kmee i ja sam hteo tet al sam pun mladeza :( To stvarno mnogo smara,ja ih nisam bash pun,ali su tako rasporedjenji da ne mozesh nigde da nadjesh dovaljno slobodnog prostora za neku veliku tetovazu :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ali ima ona stara narodna koja kaze da ako si pun mladeza onda si dobar u krevetu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 a ima i ona druga, "ako igraš fallout onda ti se osuši piša", pa se to potire ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ako u Obli-with-guns 3 ubace nekog Death Knighta, imatje voodoo_ov lik. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 a ima i ona druga, "ako igraš fallout onda ti se osuši piša", pa se to potire ;D srecom tu je druga pisha narasla od zrachenja 14" monitora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 al dvojka je ipak mama... Pa dvojka jedino i mozhe da prodje kao death knight ... ovo prvo je brate elf renjdzer ... jashe jednoroga i fura luk i strelu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ili http://www.windsofchange.net/Black%20Knight%20-%20Med.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 radar guided konj, lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 slike su jezive Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) slike su jezive this shit is crazy stvarno bih ovu jedinu cepio EDIT: a nisam metalac:) samo rejv Edited June 25, 2007 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 ima prebrutalnih slika po netu, samo jbg... pitanje je kako bi ovaj lik to mogao da prenese na rame, i koliko bi me odrao za neku uberdetaljshtinu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ako hoces ovako detaljno jedino da ti radi preko celih ledja, na rame ne ide niti moze da umanji a da izvuce sve detalje. Naravno ide i ona, sto vise detalja ima vise da te crta tj. ima vise da te boli. Kako podnosis bol? :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ako hoces ovako detaljno jedino da ti radi preko celih ledja, na rame ne ide niti moze da umanji a da izvuce sve detalje. Naravno ide i ona, sto vise detalja ima vise da te crta tj. ima vise da te boli. Kako podnosis bol? :) s obzirom na tvoj avatar, signu i nick, ja mislim da je ovo jedno sasvim razumno pitanje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts