coolstorybrah Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Prometheus momenat na 0:15. :D Vrhunski, ocekivano... Kad bi navatali tu ekipu da im malo pomogne oko same igre....gde bi im kraj bio. :D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 "Mapa" za racunanje distanci u D3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Novi video: http://popwatch.ew.c...xclusive-video/ Imperius vs DIablo ? Imperius vs Tyrael ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 @ Stator fala za mapu, trebace u bliskoj buducnosti :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Navodno da će live biti osetno teži od bete, živo me interesuje da vidim kako i koliko jer je u zadnjem beta buildu 4man mp radio Leorika za manje od 50 min sa sve levelingom od od lvl 1 do 9. =o) Takođe kažu da nakon livea sledi jedan oveći balance patch (pre pvp patcha koji ako dođe pre jeseni biće iznenađujuće), to će verovatno da bude za potrebe inferna što sp što mp. Uglavnom, vidimo se online ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 jebe mi se za pvp realno :) samo da ja mogu da se bacim na build-testing i ozbiljni grinding. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Je l' to druid healer set? PHEEEE! Navodno da će live biti osetno teži od bete, živo me interesuje da vidim kako i koliko jer je u zadnjem beta buildu 4man mp radio Leorika za manje od 50 min sa sve levelingom od od lvl 1 do 9. =o) Takođe kažu da nakon livea sledi jedan oveći balance patch (pre pvp patcha koji ako dođe pre jeseni biće iznenađujuće), to će verovatno da bude za potrebe inferna što sp što mp. Uglavnom, vidimo se online ;o) KOOOOLEEEEEE \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 oO Koле играћеш ово? Таман да те оробим за ајтеме :) знаш ону око моста и ћуприје... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Bullseye aka celavi is back! ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Rezervisao sam D3 za 5.400 u radnji. Sada samo da sacekam jos 8 dana /o/ \o\ \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 i to JEBENO DUGACKIH 8 dana. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Jako, bas jako dugackih, jos me uvatila euforija dok sam rezervisao i to, do sada nisam bio svestan :D Enivej, spremno za prvu noc igranja :D http://www.vitacost.com/natrol-high-caffeine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Enivej, spremno za prvu noc igranja :D http://www.vitacost.com/natrol-high-caffeine Umivanje ledenom vodom pobedjuje sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Rezervisao sam D3 za 5.400 u radnji. Sada samo da sacekam jos 8 dana /o/ \o\ \o/ danas uplaceno preko blizzard rs-a... jos samo da silencer posalje to sve kako treba 15og i zbogom zivote. (do sad sam ga kao imao) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) pff nubovi, jos 03.05 uplaceno, cim mi je stigao mail od store-a gde da roknem pare :D i realno jebes CE, bitna mi je igra, ne krsh USB i djavolhead :D vec imam demonjaru u sobi :) Edited May 7, 2012 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Uplaceno 15.03 pola sata nakon objave release date-a, beat that bitchez ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Ja nisam ništa uplatio, a imam rezervisan CE već mesecima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Usb+lubanja+Diablo 2+Lord of Destruction+Artbook od dvesta strana, ako je upola kao onaj iz SC2 vredi svaku paru. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Inb4: U mesari. Jel moze neko da mi kaze gde ima (ili gde ce biti) da se kupi D3 u Beogradu? Nisam kupovao nikad wowove sc-ove itd.. nemam pojma kolika je navala, da li treba da se rezervise itd. Moze i na pm da ne gusi ovde ako je vec bilo, ja par strana unazad nisam video, mada sam gledao na brzinu. FALA! Edited May 7, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Gigatron , game-s , blizzard.rs itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 http://www.timeanddate.com/counters/fullscreen.html?mode=a&year=2012&month=05&day=15 :O (rezervisao CE, nisu hteli da mi uzmu pare..kazu plati kad pokupis.. fooools!) Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) JA SAM DIABLO 3 REZERVISAO KADA JE IZASAO DIABLO 2!!!!1 @Pesma: Ja sam danas banuo u Games cisto da pitam da li ce imati Diablo odmah 15-og maja ili ce dobiti kasnije, lik mi je rekao da ce imati 15-og maja. Moje sledece pitanje je bilo da li treba da se rezervise, odnosno da li to uopste rade ljudi, on je rekao da rade i da vec ima poveca lista i onda mi je rekao da kada rezervises igru placas 5.400 umesto 6.000 i imas garantovanu kopiju na dan izlaska, tako da sam rezervisao i mislim da je to skroz logicna opcija za svakog ko planira da kupuje igru odmah po izlasku iste. Edited May 7, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Реално ће игра бити игрива негде око 1. јуна... док реше проблем оптерећења сервера и реда на чекање од пар сати. Због тога - нема журбе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Tako je brue, rusi nam sneska, tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts