voodoo_ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Dodaje nove chaptere i ispravlja bagove :) Sacred + Underworld + patch 2.28 = duža i praktično bug free igra i ne traži krek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) Ali zasto po vama d2 nema atmosferu? Pogotovu prvi act. edit: Nikita ovde, nisam hteo da se izlogujem junikiju sa kompa xD Edited July 2, 2008 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 haha pazte ovo, bethesda kritikuje blizzard, roflcopter http://blizzardguru.com/2008/07/bethsofts-...ed-in-diablo-3/ blizzardguru odgovara :P http://blizzardguru.com/2008/07/bethesda-s...ks-can-suck-it/ kekeke, zanimljivo eto sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Što ne volim kad mi se omiljene firme svađaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 ma dobro nije to na nekom visokom nivou ali je opet zanimljivo jer dodiruje vechita pitanja koja su se i ovde toliko puta vrtela ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 exi druzhe ne bih ti brisao postove da ne seres..kako ovde tako i na drugim topicima ;o* a to sto je techa pustio svoje whoa rutavo dupe u promet a ne placa proviziju poprichatjemo ;oP odlichni textovi g, bethesda can suck it! =o) a za igre koje mogu da se igraju -zabga, za mesec ipo-dva izlazi space siege =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 diablo 2 medju top 10 na xFire opet http://www.xfire.com/games/d2/Diablo_II/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ih Teach , pa wow kao nije "kartunish" :D Kao i uvek blizz napravi balansirano dobru grafiku koja moze da se pokrene na kompjuterima koji su prethodnih nekoliko godina sluzili kao glavna atrakcija u antikvarnici. Ostaje opcija da se poboljsa grafika ali je to veliki rizik za njih posto dizanje minimuma za grafiku samim tim njima oduzima bitne dolare koje bi dobili od ljudi sa tim kompovima... Ali tek je zapoceta igra i verovatno ce izmeniti tone stvari tako da ostaje da vidimo i nagadjamo , mada bi mi jedan hack and slash iz blizza odgovarao. Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Mnogo se prica o grafici aj da napravi retrospektivu. DIABLO 1 DIABLO 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 oh noes uci cu sa lagom u josh jednu diskusiju sa sc topica ok ovako meni boje nisu bitne bitna mi je prvo mehanika - sav izgled i atmosfera ne vrede nista bez toga onda pricha - ok, u diablo serijalu nije duboka ali je interesantna i gura te napred zatim muzika - zabole me za izgled d1, ali tristram muziku i dalje imam u glavi tek onda dodje opsti utisak dizajnom - koji nema veze sa bojom i senkama nego samo sa izgledom, oblicima e sad ona pricha sa sc topica o tome kako 'nenenene ne sme tako da bude bojeno/sencheno/whatever' su meni uvek smeshne, ko oce mrachnije zaista nek smanji gamu i spusti roletne dragi kole. mrachno mozhe biti i kada je potpuno svetlo. nije "mrachnost" nechega vezano samo za svetlinu vec za atmosferu, crte, boje itd. dakle "smanjite gamu" ne reshava apsolutno nishta. ono shto ljudi zameraju je da, recimo, oshtre ivice u igri deluju mnogo vishe pretece nego meke nezhne ivice koje ukazuju na ljubav i srecu. mehanici, prichi i muzici niko nishta nije zamerao tako da mi nije jasno zashto ih uopshte pominjesh. dakle, dok ne shvatish razliku izmedju pravog smisla rechi "mrachno" i njenog bukvalnog smisla - nemoj molim te komentarisati grafiku i prohteve uchesnika ovog topica. tako si se isto smejao "nama smeshnima" sa prohtevima o starcraftu, a onda se, eto nekim chudom, nashla tolika kolichina dileja poput nas "koji smo ti smeshni" da je blizard stvarno promenio grafiku na bolje. svi cete ostaviti mesece zhivota u igranju i d3 i sc2 i set boja koji nije u skladu sa vashim subjektivnim dozhivljajem istih u originalnoj igri nema veze sa tim zanovetanjem koliko potreba za nerealnim osecajem superiornosti nad ljudima koji igraju neki drugi naslov jer je ta igra glupost koja ne zavredjuje vashu pazhnju i onda kad te dve igre remotely liche onda je frka panika...please (on that note - zavrshni boss iz demoa, taj siegebreaker monster koristi model iz wowa, sve ispod pojasa je 99% identichno telo corehound modela. i sta sad treba da pizdim "omg vidi ovo je odande?") naravno da hocemo, ali zashto ne bi smeli da se bunimo shto je neshto u novijem delu koji bi trebao da bude superiorniji, ustvari inferiorno u odnosu na proshli? u situaciji gde 2 godine radish neki posao i sve si bolji i bolji i odjednom dobijesh manju platu a ne vecu, da li cesh reci "pa eto, mogu i sa time da prezhivim" ili cesh se buniti i drkati? i onda se nadje neki ret kao ovaj na sajtu sa peticijom da govori kako je ovo cartoonish i nije u skladu sa starim diablo igrama? predimenzionisani sholderi i oruzhja? jel taj neko video barba u d2 kako dual vielduje 2h oruzhja ili halbua u svom sc-marine style oklopu? smeta vam humor u dijalozima? pa bre u d1 su ubacivani citati iz pulp fictiona o chemu mi prichamo =o)) bash je ret, ali eto nas takvih retova je brda. zhivot je kurva. dakle ko prosle godine za sc2 - jebeno nije gotova igra, menjace se josh koliko puta i to zanovetanje male dece je zaista glupo ;o* dobro. e sad mi reci zashto mislish da blizzard ima gomilu ljudi koji rade na tome da prichaju sa fanbase-om? jel to da bi se ovi osetili komotnije iza svojih ekrana ili je to zato shto je fanbase srzh podrshke igre i oni zhele da ispune njihove zahteve? da li mislish da bi se grafika starcrafta toliko drastichno menjala da nisu fanovi vrishtali? evo za war3 su svi skoro cutali pa je igra ispala crtani film. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 poenta je shatore da svako od igracha nadomeshtjuje ono sto nedostaje u loshioj grafici sa nechim u svojoj glavi sto je grafika detaljnija to je manje mesta koje mozak mozhe da filuje, a veca razlika izmedju lichnog utiska igrom i realnog stanja stvari i big thnx za skrinove...kakav flash me pukao na prvu, ovi ogradjeni odeljci sa drvenim vratima...happy times ;o) edit @ lag blizz slusha sta pricha fanbase zato sto su normalni ljudi ali bash zato sto slushaju sta fanbase zheli - nerealno je odma skakati na krv i nozh i pisati peticije kao da su zli autokrate koji nece poslushati nikoga ako se ne cvili baaash kako treba isto je bilo sa sc2, mislish da ne bi menjali izlged od inicijalnog da na vecini sajtova nije bilo takve drame nego da su uytisci izgledom izlagani normalno, stalozheno? ovo nije prva "orc in space" verzija starcrafta ovo su minorni detalji koji nisu deal breakeri za vecinu igracha svaka vama chast ako vam toliko smetaju te razlike i ako par efekata chini gap izmedju igre u kojoj uzhivate i naslova koji necete da pipnete - zato i pominjem gamu i roletne jer su isti meni za igranje bitni koliko i ti efekti...izgleda da ja nisam normalan jer mi to nije toliko bitno da odmah krecem da se bunim i pretim "ja ovo necu da igram ako ne ne promeni ovako i ovako" (i pritom lazhem jer rcu igrati no matter what) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 odlican strip :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 @malatrola Nigde nisam rekao da wow nije kartunish... i to mi nije smetalo jer kad sam krenuo wow prihvatio sam ga takvog kakav je d1 i d2. nisu bili kartunish i sad ga prave ko za malu decu... Inache meni najvishe smeta shto potseca na wow i wc... kao shto sam vec rekao nije mi problem grafika jer sam igrao jebeni Eternal Lands ko zna koliko i sad po neki put palim Setterse2 Ali od DIABLA da prave crtani film i sprdnju.. what the fuck @Lag Way to go! ;-) @Kole Celavi, reci da si se naduvao i sve ti je oproshteno.. -_- Idem da spavam, Lag ce ti objasniti par stvarchica :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 da spavash u podne? =o) also techo kako mislish da te iko shvati ozbiljno ako ti je ultimativni argument da chekash da neko napishe nesto ispod chega mozhesh da napishesh "sing"? ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 edit @ lag blizz slusha sta pricha fanbase zato sto su normalni ljudi ali bash zato sto slushaju sta fanbase zheli - nerealno je odma skakati na krv i nozh i pisati peticije kao da su zli autokrate koji nece poslushati nikoga ako se ne cvili baaash kako treba niko nije skochio na krv i nozh. lepo je chovek fino, kulturno i stalozheno napisao shta ne valja i shta fanbase zheli (bez ikakve agresije) i ljudi su isto tako kulturno i fino potpisivali. ko je video cviljenje, napadanje, skakanje itd? sad ne sme niko da kazhe svoje mishljenje "jer igra je u early stage-u?" a jel neko rekao da ce biti mrachnija pa sad mi kao treba da cutimo i chekamo da nam pokazhu? otkud ti znash da bash nisu hteli da ubace teletabise kao zamenu za zombije a zombiji su ustvari samo alfa stage-u? isto je bilo sa sc2, mislish da ne bi menjali izlged od inicijalnog da na vecini sajtova nije bilo takve drame nego da su uytisci izgledom izlagani normalno, stalozheno? ovo nije prva "orc in space" verzija starcrafta ovo su minorni detalji koji nisu deal breakeri za vecinu igracha nije isto bilo. da se nije brda i brda i brda ljudi bunilo za grafiku i tenkove i sranja sumnjam da bi pravili neke velike promene. i josh jednom: za war3 se ljudi nisu bunili pa je ostala totalno kartunish grafika. svaka vama chast ako vam toliko smetaju te razlike i ako par efekata chini gap izmedju igre u kojoj uzhivate i naslova koji necete da pipnete ajde sada nemoj da se srozavash na marin sistem rezonovanja. niko nije rekao da nece pipnuti igru. blizz je izbacio neki preview, a ljudi su rekli shta im smeta u onome shto su videli. koliko je tebi teshko da prihvatish da se nekome neshto ne svidja i da ima potrebu da to naglasi? mislim, jebote. svaka igra ima 3 elementa. zovu se pricha, gejmplej i grafika. sad ti meni reci da grafika nije uopshte bitna i da smo svi budale jer smo primetili da ovo shto vidimo ima manje mrachnu atmosferu od prethodnih delova koje smo izmedju ostalog zbog njihovih sjajnih atmosfera i voleli? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 auuu kad me poredish sa marom bolje da se povuchem iz diskusije pre nego sto krenesh familiju da mi vredjash...ok, vama smeta i imate pravo da se bunite, meni ne smeta i kao parazit cu uzhivati u plodovima vashe pravichne borbe...hvala na angazhovanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Shto da se cimam da pishem post kada L@G sve lepo objasni :-) "we tried to make a gothic game but wanted to put colour into it" Thats cos u used the wow engine fcktards Items all take up one inventory slot--no more shuffling that giant spear around. Loot is now generated per player. You only see the loot that you can pick up, which Blizzard hopes will create a spirit of cooperation Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Loot is now generated per player. You only see the loot that you can pick up, which Blizzard hopes will create a spirit of cooperation ili prevedeno "ne, zarez, majkemi nismo i to maznuli od mythosa" also niko ne komentarishe sto ce u d3 da postoje torbice za inventar ko u wowu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 realno ce ovo biti wow2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 realno nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ne,ne,ne WoW sa patchom koji mu dodaje singl. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Ali ja ocu golema koplja :( edit: Nikita here again,... Edited July 3, 2008 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ljudi u blizu su lepo rekli da su uzeli 3000 gejmera da im pomognu na razvijanju igre. Ne znam u cemu je problem? Treba sada da se pita svaki jebeni fan koji napise politicki korektnu peticiju. Pfft. Nikada na svetu niko nista ne bi napravio kada bi se svi ostali pitali. Je l' treba sada ja kome se dopada grafika kakva je sada da napisem kontra peticiju? Ali sustina price je da ce uvek biti malenih sisica koje ce da kukaju i uvek ce biti malenih sisica kojima je svejedno. Zato se takvi ljudi nikada nista ne pitaju jer su malene sisice. Jedino se broje prodate jedinice. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ne razumem ovu frku oko izgleda igre? Ko mi kaze da mu se nije svideo gameplay video, recicu mu da laze Da, prvi (i delimichno drugi) diablo su bili u tamnim tonovima i slika je bila mrachna... Ali to je uglavnom bilo zbog toga shto je prvi diablo bio u 256 boja i blizz je zeleo da izgleda dobro. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts