samir^b Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Jaoj jedva cekam cetvrtak, neradni dan u Svajcarskoj! Edited May 15, 2012 by lol kosmos Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 konacno ulazim u igru ! [:p] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 i naravno, meni bas danas ne moze da prepozna jebeni dvdrom! od svih meseci i dana u ovoj godini, bas danas kad sam ubacio d3 disc da instaliram, on me jebe! MRS U PICKU MATERINU<!$ # %# ^ JEBEM TI BAKSUZA I SRPSKE KOMPJUTERE I SVE U KURAC!@#! MORAJU DA SE DESAVAJU OVAKVE STVARI UVEK joooooj... ko ce sad da skida installer, kad mi stoji jebeni disk pored stola.. Slichan problem sam imao. Instalirao sam na drugom kompu igru i prebacio hard na svoj komp. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madafak Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Sve bolje do boljeg.Azijati su presli vec,kao i po obicaju.Postoji SS na netu killa,Diablo izgleda kao da je http://www.imdb.com/title/tt0078748/ Ili josh gore pokemon.Izgleda da je pio dosta herbalife-a cekajuci da se resurektuje u trecem delu.Tuga jad i chemer.Posle gomile disconecta,malo sam se smorio ... Meanwhile on metascore: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews?sort-by=score&num_items=100 SS Diablo-a vam necu kachiti,jer je blizz napravio jebeni Kindergarden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 HAR HAR HAR HAR HAR Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sabio sam prvi act ko car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 a mater.. morao sam da ga kupim, upravo ga dl , vidimo se ingame.. ostavicu battletag pa me addujte Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 прешао на нормалу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ma brate sta vi radite sa tim diablom .Jer ga samo pretrcite ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ja to lagaaaaaano, sve pregledavam, polako. Nigde mi se ne zuri :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 jer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ma brate sta vi radite sa tim diablom .Jer ga samo pretrcite ili sta? Pa i ti si pretrcao gramatiku u osnovnoj umesto polako i da obracas paznju na sve. A ti sad reci sta je bitnije... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Pa i ti si pretrcao gramatiku u osnovnoj umesto polako i da obracas paznju na sve, a ti sad reci sta je bitnije... Ima jos... Edited May 15, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 jer ovaj zmaj namerno glup ili onako sta se desava sa join-ovanjem igre sa ljudima koji predju normal, ne mogu da udjem vise u igri nigde.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Kili zagrajndovao kao car... samo mi iskacu njegovi achievementi ! ALO BRE Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 pisaj po evropi ako nesto radi kako treba..ubio sam diablo pre par min. otpala mi kosa jedno 15min traje fajt :D sranje su dropovi bili jakoahahaa sad opet ide eror 37 da ne bussy server. jipm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 jebes igru kad mozes da je predjes za 12 sati efektivnog igranja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Pa to ti ko seks, nije riba kriva :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Пи бре ал сте озбиљни... нисам ни почео још да је играм. је било за муку коју мучим са набаком колекторс едишна лакше би ми било да сам платио да Дакија пресретну негде у Швици... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Bru, jel si dobio CE? Mene rekli, to što im stiglo pre petnaestog već bilo rasprodato, a juče im je na carini bio novi tovar koji će slati od 17-18 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Хм. Мене су исто звали и кренули са том причом, чак до 20. Онда оде Рејз ноћас и ладно је могао да преузме и мој примерак (фак ју фегетс), али дебили тамо нису могли да нађу моју уплату... гррр Данас проверим са банком, пошто је уплата била пре 4 дана и све ок. Зовнем њих да провере и као "да, да, имамо твоју уплату"... гррр На крају, ево чекам да ми шибну на мејл код, а ситијем да ми пошаљу паковање. Ако си платио.. блефирај, брате. Можда имају још нерасподељених (што ми се чини да је тачно с обзиром на неку причу коју сам чуо у позадини преко телефона... тј у збрци су). ласт апдејт: You are creating a Diablo III® (Collector’s Edition) account. још ластији: ерор 37 и сада: ај ем ин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Hm, mene nisu zvali, ja sam njih (lol). U četvrtak sam na njihovom sajtu video da su ubacili cenu za CE (to ranije nije bilo) i ja onako bezveze naručim (pošto su mi telefonom par dana pre toga rekli da više nema šanse da se nabavi CE u zemlji, nikad više nikad). Generiše mi se narudžbenica i sve što treba (i na mejl mi poslali), ali lepo piše "ne plaćaj dok te ne zovemo ili pošaljemo mejl". Ja čekao tako do ponedeljka juče, i onda mi mejlom, na moje pitanje, kažu da slobodno uplatim i da će da mi šalju onda primerak 18-og kad im stigne ta druga tura. Kasnije u toku dana nazovem nekog tamo i on mi kaže "ma zvaćemo mi tebe 18-og pa nam ti potvrdiš dal ti šaljemo ili ne, nemoj da uplaćuješ..." Sad se bojim da će sve da ode ako ne uplatim (i na taj način rezervišem kopiju), a opet, sa druge strane ne bih da plaćam unapred, pa da mislim dal ću dobiti ili ne. Na mejl mi se ne javljaju, a telefonom, ko što reče, oseća se da je haos tamo i ne znam ni dal uvek sa istom osobom pričam (na stranu to što me nije ni pitao za ime, pa kako će onda znati koga da zove?) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jel bi podelio neko guest pass? Voleo bi da probam pre nego sto uzmem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Izbaci me iz igre erorom 3007 i onda ne mogu da se ulogujem, error 37 i 75. AKA izbacili Srbe da se napravi mesta za gospodu! Inace lvl 22 barb, jos u drugom actu, jel tripujem ili je nesto dugacak drugi act :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 mnogo se duze sve igra kad igras solo a login je sjeban opet svima jer su sad navalili svi somovi koji su kupovali igru u radnji danas pa stigli kuci posle posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts