Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

mene preorder za sc2 kostao 5500 a sad se maltene prodaju akaunti (korisceni ruku na srce) za cenu 3 puta manju... sad isti qrac za d3... jos samo da izdaje HoS uskoro pa da nas blizz opali jos malo po dzepu sa "akcijama"... a za digital download cenu nemam rechi...

Ja sam preorderovo 2 Diablo 3 CE u Orange Shop-u, Ruzveltova 1, lokal 7 (podzemni prolaz kod Vukovog spomenika) i dobio 2 beta key-a sutra dan, srecom da sam njih prvo zvao jer inache sve u Games-u kupujem, i uzeo da proverim da li josh neko daje betu, zvao josh par radnji svi se cude kad pitam da li se dobija beta key kad se preorderuje. Verovatno je computerland uvoznik ili imaju neke veze sa uvoznicima pa se dobija beta uz preorder.

Hello!

Your account being excluded from the Annual Pass had nothing to do with any payment issue regarding a game upgrade. As my colleague listed in our previous reply:

- There has been abuse of previous promotions such as Recruit-a-Friend or Scroll of Resurrection.

Since your account was involved in such abuse reagrding the Recruit-a-Friend promotion from 06/2011 to 11/2011 we will not make the Annual Pass available to you under any circumstances.

Kind regards,

Gamemaster Khaleyd

Blizzard Entertainment Europe

PAS MATER :(

Pa ako je napisao da ga nece igrati, to ne znaci nuzno da nece moci da igra, mozda ga jednostavno boli patka da igra :)

Pa ima i wow piratske servere, pa je samo Molten koliko toliko zaziveo pa je i dalje na wotlk. A evo d3 beta je piratizovana 10 dana posle izlaska pa je i dalje na onom stadijumu koji sam pomenuo u prethodnom postu, tako da nema tu leba.

Ko nece da plati original za ovo, nece se ni naigrati..

Ajme mene, dobih Betu konačno, who wants to fucking touch me!!! Kakva čast, kakva privilegija

Proveravajte, valjda su sad krenuli da dele i levo i desno

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Žizro, jel pravimo klan?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi