G!!! Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 mjok radi :D samo mi zakucao komp sad kada sam izlazio iz ogre :/ prilikom tog zakuca ostetio mi se torent koji je dosao na 90% od 4 i nesto gb :( iskuliracu obliivon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 A jel si metnuo shivering isles i patch 1.2.0216 koji sam ti stavio takođe? Taj patch ispravlja te crashove na izlasku (meni su se ponekad dešavali, ali nikad tako da sjebu ceo komp, samo pukne program i to je to). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Zasto bi neko obrisao Virtua Tenis 3? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 A jel si metnuo shivering isles i patch 1.2.0216 koji sam ti stavio takođe? Taj patch ispravlja te crashove na izlasku (meni su se ponekad dešavali, ali nikad tako da sjebu ceo komp, samo pukne program i to je to). stavio sam patch naravno :| tja bla truc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Jebaga, onda ne znam šta je. Meni je i sa 1.1 radio prilično dobro, osim tako tih povremenih crashova na izlasku. Dok je sa 1.2 radio rock-stable. Možda Fallout pravi problem, probaj da ga deinstaliraš i baciš diskove pa vidi onda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ish sotono :P pa ne radio mi je i prvi put stabilno oblivion kad sam igrao.. mora da mi win puca po shavovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Zasto bi neko obrisao Virtua Tenis 3? :) lol, znaci, preteko si me:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Možda Fallout pravi problem, probaj da ga deinstaliraš i baciš diskove pa vidi onda :D LOL Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Uz duzno poshtovanje prema svima koji su pisali ovde ali...mene samo tuga obuzme kada pogledam koliko treba da budesh za kompom da bi zavrshio igricu 100%(jer po svom principu ne priznajem prelazak igre ako nije 100%) a pritom da je josh veci svet nego u morowindu za koju sam skinuo kapu kada sam video koliki svet i koje su mogucnosti.Koliko real time-a ti treba da bi zavrshio igru 100%??? Hvala u napred! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts