Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 trazi mi cd igra hm, ajde reinstaliracu i patchovacu ponovo, ali ne znam zasto bi mi trazio ako inace ne trazi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) omg pojedeno:) da, pitao sam, malo OT, al ispostujte me da ne pravim novi topic, a i onako se ovde prica generalno, kako da, tj cime da crackujem FO2 da mi radi u xp-u? ni patch nece da se instalira, pa mora manuelno da se ekstraktuje u folder, to sam uspeo, a oni crackovi sa gcw nisu kompatibilni sa xp-om. i da, nece ni sa drkanjem compatibility moda... http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php...amp;file_id=704 Crack ti ne treba pošto Fallout ima LaserLock zaštitu. Skini BlindWrite ili bilo koji program može da ripuje LaserLock diskove pa napravi image. Edited June 16, 2007 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Dakle: The ActionTrip staff compiled the following list, taking into account a variety of CRPGs, RPGs and MMOs that made the greatest impact on modern-day PC and console gaming. Govori se o uticaju na gaming. Ne znam kako je sporan uticaj WoW-a na gaming? Nadam se samo da nije neophodno da definisemo pojam "uticaj", posto su stipulativne definicije omiljene ovde. A cak i da gore navedenu recenicu tumacimo kao uticaj na RPG stranu gaminga i dalje nema pogovora da uticaj postoji, a dokaz su komentari u poslednja tri topika na ovom podforumu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Slazem se ako mislis na uticaj tipa "Priblizio MMO zanr masama" ili "Rasirio popularnost MMO igranja" ali ako mislis na uticaj tipa "Doneo je nesto novo nesto divlje" e onda nisi u pravu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Dakle: Govori se o uticaju na gaming. Ne znam kako je sporan uticaj WoW-a na gaming? Nadam se samo da nije neophodno da definisemo pojam "uticaj", posto su stipulativne definicije omiljene ovde. A cak i da gore navedenu recenicu tumacimo kao uticaj na RPG stranu gaminga i dalje nema pogovora da uticaj postoji, a dokaz su komentari u poslednja tri topika na ovom podforumu. Nigga, please. Chlanak se zove "Ten Most Influential RPGs of Our Time". Pola igara sa liste nisu RPG-ovi, ukljuchujuci tu i onu koja je na prvom mestu. Uticaj WoW-a nije sporan, ali kakve veze WoW ima sa RPG-om? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 bolne ne zapleci se molim te u neku dubinu njihovog clanka, trebala im je glupa top 10 lista i napravili su je na osnovu znanja koje se mozhe stetji za 15min surfa netom to njihovo "impact" je ono sto treba da se definishe jer to uticaj nije..a nije ni broj igracha...nije ni stil...eto...impact ;oP CRPGs, RPGs and MMOs = ? pa ajde de su im 2-3 tabletop rpg-a, 2-3 prva crpg-a i first ever mmo? jer realno oni su osnova, njihov impact je veci nego nechega stvorenog nakon 20+ godina evolucije... glupa im je lista i to je fakat, ne treba je braniti ni u kom pogledu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) Ako cemo tako, vreme je pokazalo koliko "true RPG" ima pravo na zivot kao kompjuterska igra... Zashto vam je Oblivion kriv shto je riknuo Interplay i Black Isle. Iskreno ja ne volim ni Fallout ni Oblivion, jednostavno to nije tip igara koja mi se svidja. Za mene je zakon KOTOR, naprimer. I neshto mi govori da nisam jedini. A sad flejm Edited June 16, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 omg najebo si:) OT - ja i imam mountovan image sa koga instaliram i ja sve lepo instaliram i mogu da igram nepatchovano, ali kad patchujem trazi mi cd, a krekovi sa gcw ne rade u xp-u. zezacu se jos, mozda i uradim nesto... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Tako je Srbo! Eto neutralnog i zdravog razmišljanja, nezaraženog Fallout virusom destrukcije i potezne borbe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 omg potezna borba ftw, vudu, teras me da predjem na drugu stranu:))) OT - omg uspeo sam pomocu nekog custom patcha, valjda je dobar... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 (edited) Znaš da konkretno mislim na falloutovsku poteznu borbu ;) edit: http://uncyclopedia.org/wiki/Fallout :D edit2: http://uncyclopedia.org/wiki/Oblivion_Elder_Scrolls ahahah ovo je još bolje Edited June 16, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa ne znam, znam sad kad si reko:) a i ne znam sta je lose u folautovskoj poteznoj borbi, barem ja ne vidim neke prednosti/mane... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Pa recimo ona u Temple of Elemental Evilu je waaaaay bolja, bez obzira što je igra kao igra dosadna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa dobro, verujem da to niko nece sporiti, toee je neka vrsta dnd endzina, cinjenica je je da su tu najbolje inkorporirana dnd pravila, samo sto je igra sranje:) ali i dalje ne znam sta je to toliko strasno u FO borbi? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ne ocekujes valjda neki arugmentovani odgovor od vudua povodom toga? broba u Toee je ok a u fo nije, roflkopter svaki put me nasmeje svojim kontradiktornostima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) bolja je zato sto je grafika bolja ofc, jel voodoo? :) Laser Squad ftw! :) Edited June 17, 2007 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 (edited) ... Edited June 17, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 haha opet je editovo Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 jebote vudu koji si ti car, divim ti se! :) nego sto se tice ovog oblivion rpg ili ne, jebem li ga, kad se tako pogleda svaka kompjuterska igra je u neku ruku rpg :) ili bar vecina a btw, rpg u oblivionu je na nivou gta san andreasa, samo sto san andreas ima bolju pricu, atmosferu, zvuk... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Sve igre teze danas da imaju rpg elemente ... e sada treba praviti razliku od rpg elemenata , pokusaja da se napravi rpg sa kompromisom i pravog rpga . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ne ocekujes valjda neki arugmentovani odgovor od vudua povodom toga? broba u Toee je ok a u fo nije, roflkopter svaki put me nasmeje svojim kontradiktornostima hm, pazi, borba u toee je stvarno odlicna, u sustini je sama igra zasnovana na istoimenom modulu koji je u principu kratak i za 'papirnu' kampanju, a kamoli za igru gde je sve deset puta brze. ali sama mehanika je maestralna, sto nema veze sa kvalitetom samog naslova, zato sam i rekao da mu toee dodje kao neka demonstracija endzina. u FO je borba okej, nista joj ne fali, ali ne vidim po cemu izdvaja... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 moj post je vazio za vudua koji je opet zbrisao :) verovatno ljut da borba u toee je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Vudu: znam da je Deblivioun -sranje ! Za ostalo me ne zanima ... jer kao sto ti kazes nisam nista ni igrao... pored fallout 1&2 nema svrhe maltretirati sebe i pokusavati prihvatiti ostale igrice(dobro baldurs gate, arcanum, i.dale 1&2 , plansecape torment, necu da racunam...) . Edited June 19, 2007 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Vas dvojica ne bi prepoznali dobru video igru ni da se na vas prevrne kamion pun iste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Jeste jeste dosadblivion je dobra igra, ma vazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts