ch1zra Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 kad cete da saljete ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pitaj Boleta :) Ja samo izigravam vratara :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ne javljajte se Nikoli, ignorisaće vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kako molim? Nisam te valjda ignorisao? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ma jok brate, nismo se mi videli dve godine. :) Nego se ovo odnosilo na Nenadov post o BIGZu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ja sam bio i popusio sam :D buaaaaaaaaaaa :D nema moje maje : Da nema ni atomicove :D lopovi lopovi sede nam u upravi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 lopovi lopovi sede nam u upravi :D ih, onaj stator za 50 dinara kupi dve kole dvolitarke i vrate mu kusur u papirnim parama :D šta ti je ekonomski faks, jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 A ja kad mu dam 50 dinara za pola litra gleda me ko da sam mu dao 50para :* :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ja skinuh rukave sa svoje, sad je mnogo bolja. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ajde jos neko neka pita KADA CE DA MU STIGNU MAJICE! stici ce jebote, strpite se malo nema bole 6 ruku :* Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 neces na taj nacin dobiti free majicu :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 dobice free antrax ololo koja jadna fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 E da, to za majice sam cuo, ali ne zamerite nenadu, desava mu se :) Mislim da cete mozda moci i sutra navratiti do bigza, ali da ja ne govorim u njegovo ime, valjda ce vam se on javiti, doduse, danas nesto planira da se napije ;) ali ce valjda posetiti forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 bejah u rur odajama danas i ok je majica... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 te tri tacke opisuju kao da ti se povrace sto si bio da je uzmes :q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 haha ma jok.sve je ok. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ocemo slikuuuu (btw mozda i ima na threadu sa slikama, idem sad da proverim odma ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 uzeo sam maje i dobre su :D btw ne snadjoh se po boletovom crtezu Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Samo kratko. Kalimero ti koliko znam nisi rezervisao majicu, ali to se lako da utvrditi. Atomicova majica je kod mene, kao i ostale za koje su ljudi rekli da im se salje postom ili na neki drugi nacin. Nazalost ja nisam imao vremena da odnesem majice u Bigz kada se Atomic predomislio. Izvini Kalimero zbog toga. Za ostalo cemo se dogovoriti, sada idem da spavam. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 u bre ova poseta ruru je kao trazenje mastera u tajnom vaultu ispod katdrale... svi znamo ko je ovde zli master? :P note to brain: malo ljudi igralo fo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Samo kratko. Kalimero ti koliko znam nisi rezervisao majicu, ali to se lako da utvrditi. Atomicova majica je kod mene, kao i ostale za koje su ljudi rekli da im se salje postom ili na neki drugi nacin. Nazalost ja nisam imao vremena da odnesem majice u Bigz kada se Atomic predomislio. Izvini Kalimero zbog toga. Za ostalo cemo se dogovoriti, sada idem da spavam. da nisam rezervisao :D ali si reko da ima jos :D da je ostale neke koje nisu rezervisanje : Dpa da uzmem njih :D a bile dve takve :D ali nikola nije znao :D kaze mozda su one za svaki slucaj :D pa nije mogao da mi ih da :D nije problem :D makar sad znam kako da dodjem :D brate usro sam se od onog lifta :D a posle sam kruzio i kruzio :D dok nisam nasao :D i ko je reko da portir ne zna nista taj nema pojma :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ja se izvinjavam sto nisam danas uspeo da preuzmem majicu, radio sam... ukoliko postoji drugi termin kada ste u upravi:) mozete putem ovog topika da me obavestite :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 KO HOCE MAJICU DA PREUZME MOZE SUTRA U BIGZU IZMEDJU 17H I 18H! Inace, od onoga ja bolje ne mogu da objasnim. Majice koje treba da se posalju nisu poslate jos uvek, nikome. Sutra cu ih srediti za slanje a onda ce Nickwood, valjda, to poslati postom do kraja nedelje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 :sigh: diskriminimacija nas, ne-beogradjana... sayz I. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts