Jump to content

RUR majice

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E da, to za majice sam cuo, ali ne zamerite nenadu, desava mu se :) Mislim da cete mozda moci i sutra navratiti do bigza, ali da ja ne govorim u njegovo ime, valjda ce vam se on javiti, doduse, danas nesto planira da se napije ;) ali ce valjda posetiti forum.

Samo kratko.

Kalimero ti koliko znam nisi rezervisao majicu, ali to se lako da utvrditi. Atomicova majica je kod mene, kao i ostale za koje su ljudi rekli da im se salje postom ili na neki drugi nacin. Nazalost ja nisam imao vremena da odnesem majice u Bigz kada se Atomic predomislio. Izvini Kalimero zbog toga.

Za ostalo cemo se dogovoriti, sada idem da spavam.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Samo kratko.

Kalimero ti koliko znam nisi rezervisao majicu, ali to se lako da utvrditi. Atomicova majica je kod mene, kao i ostale za koje su ljudi rekli da im se salje postom ili na neki drugi nacin. Nazalost ja nisam imao vremena da odnesem majice u Bigz kada se Atomic predomislio. Izvini Kalimero zbog toga.

Za ostalo cemo se dogovoriti, sada idem da spavam.

da nisam rezervisao :D ali si reko da ima jos :D da je ostale neke koje nisu rezervisanje : Dpa da uzmem njih :D a bile dve takve :D ali nikola nije znao :D kaze mozda su one za svaki slucaj :D pa nije mogao da mi ih da :D

nije problem :D makar sad znam kako da dodjem :D brate usro sam se od onog lifta :D a posle sam kruzio i kruzio :D dok nisam nasao :D i ko je reko da portir ne zna nista taj nema pojma :D

Нема  будућности без истине.

KO HOCE MAJICU DA PREUZME MOZE SUTRA U BIGZU IZMEDJU 17H I 18H!

Inace, od onoga ja bolje ne mogu da objasnim.

Majice koje treba da se posalju nisu poslate jos uvek, nikome. Sutra cu ih srediti za slanje a onda ce Nickwood, valjda, to poslati postom do kraja nedelje.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.