bolkonski Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Uputstvo za dolazak do RUR redakcije! Naravno ovo je stilizovana mostarska petlja. Vrhunski, doduse. Zgradu Bigza ne mozete da promasite jer je mnogo velika i ne postoji nista vece u neposrednoj blizini. Sada gledamo u zgradu anfas sto se kaze. Ispred imate ulaz sa nadstresnicom i stepenicama. Popnete se i udjete na vrata pored, koja su oznacena crvenom bojom. Sa leve strane cim udjete ima portir koji ne znam cemu sluzi jer ne morate da mu se javite, ali mozete da kazete "Dobar dan" ako ste fini, mada ce vas ignorisati. Sada gledamo iz pticije perspektive. Cim udjete, spustite se nekoliko stepenika, pa levo u hodnik, pa odmah desno uz stepenice, pa drugi lift sa leve strane i pritisnete broj 6 na liftu. Cim izadjete iz lifta, odmah levo, uz stepenice pa odmah polukruzno desno. Primeticete resetke sa vratima. Prodjete kroz njih i mislim da je RUR redakcija sa desne strane treca vrata, mozda su i cetvrta, ali nema sanse da promasite ako ste dovde uspeli samostalno da dodjete. Nek vam je sasrecom! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Zaboravio si da označiš lokacije ogreova, koje oružje je najefikasnije protiv portira, i koliko XP-a se dobije po završenom questu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 nek mi je sa srecom u utorak:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Kako vas je iskusno navukao Bole, church iz diablo keca je malo dete za bigz, i naravno, lokacija se stalno menja Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 aj se nadjemo :D pa da lutamo :D tamo zajedno :D plasim se da idem sam tuda :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Zaboravio si da označiš lokacije ogreova, koje oružje je najefikasnije protiv portira, i koliko XP-a se dobije po završenom questu :D hahahaha... umro sam.. gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 aha.. cenim da bi pre nasao bez ovih uputa :)) ja sam tacno u 15h ispred ulaza sa nadstresnicom i velikih stepenica pa ako neko hoce mozemo da napravimo guild ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 ja cu da trolujem @home dok mi ne dodje postar. koliko XP-a ide za njega, i koji mi je backstab modifier, posto planiram da se maskiram u patuljastu tuju i napadnem ga s' ledja Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 moje maje ce pokupiti rockdud Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 omg svi se usrali od teh bigza:) kad ste vec tamo, obavezno prosetajte po trecem spratu, tu je nekad bila redakcija 'prakticne zene' rofl, i dalje stoji plocica:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 plache mi se... ne mogu ni danas nikako da stignem... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 nek ti poshalje ale preko te drugarice, pa ti sad vidi da li hocesh da ubrzash stvar ili ne:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 e drugarice, drugarice... muke moje :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Otiso u vojsku na lekarski u 7.00 zavrsio prvi deo u 8.00 i kao izvadili mi krv i dako cekaj rezultate u 12.00 ... IDIOTI kukala nam maka ako nas neko stvarno napadne ovi su nesposobni i nes kafu da naprave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Otiso u vojsku na lekarski u 7.00 zavrsio prvi deo u 8.00 i kao izvadili mi krv i dako cekaj rezultate u 12.00 ... IDIOTI kukala nam maka ako nas neko stvarno napadne ovi su nesposobni i nes kafu da naprave... Bio si tamo u 7, zavrsio u 8, rezultati u 12. Izvin'te prebukirani gospodine, ali to je neverovatna efikasnost. Tesko da ces otici u neku ustanovu bilo ovde bilo u swedskoj, stici, pogledati forum, biti odvezen kolima sa klimom kuci. ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 zapravo igore, "normalna" ustanova u "zemlji sa najboljiom medicinom" te primi izmedju 8 i 10 ambulantno, za 1h uradi sve testove koji se mogu iz krvi i urina + rendgen bilo chega, pa ako treba eho, magnet ili ct zakazhe se za sledecih 7-14 dana (i to se rachuna da je "sporo" =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Treba izbrojati te silne leukocite i eritrocite :D Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 zapravo igore, "normalna" ustanova u "zemlji sa najboljiom medicinom" te primi izmedju 8 i 10 ambulantno, za 1h uradi sve testove koji se mogu iz krvi i urina + rendgen bilo chega, pa ako treba eho, magnet ili ct zakazhe se za sledecih 7-14 dana (i to se rachuna da je "sporo" =o))) Ok strasno je sto je cekao 4 sata rezultate. Najjadniji smo. Uzas uzas u japanu se to radi preko neta stavljanjem vlasi kose na monitor. Nakon toga dobijete nov monitor. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Bole, najveci retadre ikada! Sjajno, ja ne bih bolje nacrtao, a ne znam da crtam. Inache, nesto ljudi slabo danas, vec sam pola sata ovde, bila samo 4 tinejdzera :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 majca uzeta bio sam sa neo-om :] zanimljiv office imate tamo :p mada u onoj zgradi smrdi na mrtve konje : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ulaz u karazan>? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 rl->karazan tbh ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 majca uzeta bio sam sa neo-om :] zanimljiv office imate tamo :p mada u onoj zgradi smrdi na mrtve konje : ) eh da su mrtvi konji :> Office nam je opsti hit, kad iz sivila udjes u narandzasto-zeleno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 \o/ djasvi mi se majica Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts