shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Khm, khm... Ovako, posto se jos ljudi naknadno prijavilo, zakazacemo servere unapred i svakoj ekipi dodati najmanje po jednog igraca, pa ko moze moze, a ko ne moze tu je sesti igrac, prednost imaja prva petorka zato sto se ranije prijavila. Jel to ok pravilo? Sta kazete? editovacu dodate igrace hmmmmm imamo za sad 4 rezerve i oni ce ovim redosledom da popunjavaju xnikolax manager SandzakHawk mrki kada neka rezerva odigra mec ide na kraj reda i tako u krug da svi igraju, ako se jave jos dvojica dodacemo svakoj ekipi po jednog igraca ;) Znaci sutra bi mogao da se rezervise server i igrace prve dve ekipe koje se organizuju, AMIN Edited June 13, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 @fatso: Vec ima sutra neka rezervacija od 17 do 21... neki likovi igraju... zato ja govorim da mora ranije ranije ranije da se javi :D Ali nije kgb cw jedini server... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 @fatso: Vec ima sutra neka rezervacija od 17 do 21... neki likovi igraju... zato ja govorim da mora ranije ranije ranije da se javi :D Ali nije kgb cw jedini server... pazi nije problem, rezervisi za subotu onda ili bilo koji drugi server za sutra ako moze ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ok evo odo da rezervishem za subotu... samo mi recite od kada do kada... hocete od 17 do 21? ili od 19 do 23 ? ili bilo koje vreme ,samo recite... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 ok evo odo da rezervishem za subotu... samo mi recite od kada do kada... hocete od 17 do 21? ili od 19 do 23 ? ili bilo koje vreme ,samo recite... 19-23 molicu lepo :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Done! Krshim pravila :D Edited June 13, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Odlicno! Prve dve najorganizovanije ekipe igraju ;) Subota 19-23 ko god da igra hocu da kibicujem :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Gde ste bash subotu nashli . Al` dobro, tako jedino moze neshto da se uradi, lupiti termin, pa ko moze, moze, ko ne moze, jbg. Potrudicu se da budem tu (99%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 pa mogli bi tada prvo kolo ? realno ako ste planirali po jednu mapu mogu svi mecevi da se odigraju tada samo napravite satnicu I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 pa mogli bi tada prvo kolo ? realno ako ste planirali po jednu mapu mogu svi mecevi da se odigraju tada samo napravite satnicu 4 mape brale :D mi kad igramo igramo :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Eto shooshe daj nam mrkija i sabicemo vas sve :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Eto shooshe daj nam mrkija i sabicemo vas sve :D duvaj ga i ovako ste prejaki :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Daj mrki mi je brat,mora da igra sa mnom on fali da bude nepobedivi :D RUR3: unkind dominus hpo sale Prota mrki ^^ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 i meni je heaton brat, aint gonna happen :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 brate bez ljutnje,ali hiton je gay :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 (edited) brate bez ljutnje,ali hiton je gay :D jos bolje :) ima i sise :D @topic AJ VECERAS U 9 NA CS SRBIJA SERVER Edited June 13, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 aj recimo ja mogu onda u subotu ... ako neko iz moje ekipe mozhe onda ili nek napishe post ili msn ili shta god pa da se organizujemo pa da pikamo ... indzoj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 a sabijanje kod mrtje u subotu to si deki zaboravio? :) realno mrtja bi trebao samnom da igra, komsha iz bloka. jel moze? :D ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 meni svejedno kad god vas pali :D samo javite!!! KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 @gnk: Ja sam zakazao njima server... sale mozhe da bude admin... a ja ako stignem do 7 bice extra,mada neverujem... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ja ne radim u subotu i nedelju, tako da je meni ql taj termin (osim ako ne iskoči nešto šesto). Greene i Bagere, ubacio sam vas u MSN, tako da ćemo se čuti za neki dogovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Dajte IP za taj Srbija server :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Dajte IP za taj Srbija server :)) 212.200.164.20:27015 CS-Srbija CounterStrike 1.6 Public Server NoSteam 212.200.164.21:27015 CS-Srbija Counter-Strike 1.6 CW Server Steam fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Meni problem subota...najboljem ortaku 18. rodj...A ne mogu ni sutra,jer je sutra meni 18. rodj :D. Ali veceras mogu da banem na server...nije prob... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ovaj lesko koci organizaciju od samog pocetka :D:D aj onda shoosh stavi za nedelju satnicu kad igramo i kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts