Jump to content

RUR CW

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^mislis mene ? :D :D

ipak smo mi kinezi .. hmmm.. ;-0

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Promenio sam one rate-ove, i ukljucio teamspeak i sve je radilo ok * kuc * kuc * ... doduse, kad je na serveru bilo 7-8 ljudi, ne znam kakva bi situacija bila sa 15 igraca. Videcemo to prvom narednom prilikom :)

Doduse, jos uvek me zeza graficka na ovom "glavnom" kompu, ne znam sta da radim sa tim. Resetuje se GPU (?) i ATI me oko toga uredno obavesti i pita da li zelim da im posaljem izvestaj o gresci?

Nije meni problem da iskljucim obavestenja, ali mi je to najmanji problem kad mi se ceo komp zabaguje zbog toga :) Ono, zablokira se igra, desi se i da se zacrni ekran i onda su sanse otprilike 50/50 dal' ce skroz da se resetuje ili ce da nastavi dalje. Nije mi to tolika frka u singleplayer igrama, ali ne bih voleo da tako ispalim drugare u ekipi kada u sred partije ispadnem napolje :)

Evo zavrsismo sad ... Zanimljivo ali mi je veceras radilo sve kako treba * kuc * kuc * cak i sa teamspeakom. Moguce da je onaj dan bio "presedan". Plus sam zamenio skroz graficku karticu i sad se ne baguje cs, moguce da je u njoj zapravo bio problem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...