hpo Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) ocu i ja turi mene tamo na spisak...:D Edited June 8, 2007 by hpo potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 igrao bi i ja krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 aj ako bude mesta u nekoj ekipici da ubacite jednog klinca ondaN rachunajte i mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 E ovako ostavicemo prijavljivanje do nedelje, a onda pravimo ekipe i u toku nedelje (nakon utorka) ;) igramo meceve \o/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Poshto je shoosh matori shtakorski nekadashnji trener pak-a, naravno da cu da se prijavim :D Count me in ou yea Syndicate :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Kada će se igrati mečevi? Popodne/uveče/noću? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) u u,pick me,pick me mora neko da bude i najgori Edited June 8, 2007 by Planetar "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ali sto je prijavio kalimera sa ":D" hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ocu bre :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Kada će se igrati mečevi? Popodne/uveče/noću? Mecevi ce da se zakazuju par dana unapre, mada cenim da ce uvece da uglavnom svima odgovara ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 e a shta tjemo s uplatama ? :DDDD meni odgovara uveche da pochnemo oko 8 recimo ako nije frka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) e a shta tjemo s uplatama ? :DDDD meni odgovara uveche da pochnemo oko 8 recimo ako nije frka ... pa necemo po tebi jednom da se organizujemo... chekaj prvo da se skupimo... pa kada se skupimo pashce dogovor oko satnice... ali cenim da bi trebalo da bude oko 22,23... tako je nekako najkul... mada rekao sam bzvz... dogovoricemo se svi... Meni samo ranije kazhete satnice i termine da mogu server da rezervishem... Edited June 9, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 nisam mislio po meni jednom da se organizuje sve .... jeste ql to oko 10,11 al meni je to kasno jbg ... mislim da tjemo motji da se dogovorimo sve ... a i moglo bi vishe mecheva da se igra u jednom danu u ralichitim satnicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Daj mene u ekipu sa Greenom :) Edited June 9, 2007 by Humba Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Poshto je shoosh matori shtakorski nekadashnji trener pak-a, naravno da cu da se prijavim :D Naaaaaaah, you've just talkin' :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) ocu ekipu dejani obavezno 5 Dejana unka zovi genky-a da igra ja cu navatati ins-a fali nam jos jedan (ocemo skrimketa onlajnera ili HeaveN-a ?:D)! Edited June 9, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 ja hocu sa gavrom :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 A jel moze da se mi clanovi rur foruma organizujemo da igramo zezanje bez mladih kubljaca? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 A jel moze da se mi clanovi rur foruma organizujemo da igramo zezanje bez mladih kubljaca? naravno jedan ol' scool showmatch u najavi(pomozi samo da sastavimo timove) a to ko skim oce zajebite ima suzana mancic da zreba timove :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) ja hocu sa saletom. @shoosh brate ti imas igraonicu,zasto ne bi odvojio jedan vikend da igramo,i da se zajebavamo svi,kako hoces..... Edited June 9, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 @shoosh brate ti imas igraonicu,zasto ne bi odvojio jedan vikend da igramo,i da se zajebavamo svi,kako hoces..... that's so 2002 :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Lol sade ce jos i da ti traze da ih sponzorises. Ma igramo mi stariji ono iz zezanja. Ti nigger, santa, ja , kjot, bijeli i ta ekipa. Ono neki ljudi iz 2001-2004 sezone. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Ma igramo mi stariji ono iz zezanja. Ti nigger, santa, ja , kjot, bijeli i ta ekipa. Ono neki ljudi iz 2001-2004 sezone. UVEK!!! rezervisemo server od utorka i idemo ZEZANJE!!! I jos da nagovorimo niggera, koji brat bratu nije igrao od 2002. To mu dodje nesto ko ispracaj Sinise Mihajlovica :PpP A vi jang kru, videcemo sutra kolko ima zinteresovanih pa da opletemo ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 moze i jang kru vs old guys ? :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 moze i jang kru vs old guys ? :D wiseguy, huh? :) navedi nam 2 razloga zasto bi sebi priredili sat, dva patnje :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts