voodoo_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Uh što je dobar ovaj novi Tomb Raider Anniversary, svaka preporuka. U pitanju je rimejk keca, za neupućene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 navikne se čovek vremenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ovaj vudu je sve sjajniji i sjajniji :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 tek sam sada doshao iz mrtvog foruma... jbni eswc... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 eto i ja sam kuci a subota uvece... Ortaci popalili na neku zurku....kod neke klinke 91 god Oo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Svasta sam danas nesto uradio, a opet nista mnogo veliko pa mi se cini i kao da nisam bas uradio puno. A jesam :) Danas sam mor'o ostati kod kuce da malo legnem ranije, jer sam sinoc lego oko pet, ne znam ni sam sta sam radio do tako kasno. I sad lepo da se naspavam i sutra ujutru ponesto da zavrsim, i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Vudu! \o/ Slušajući Lakija, čovek bi pomislio da stalno u ruci nosi neki raspored i čim završi jedan, odmah se posvećuje sledećem zadatku, i tako u nedogled. :) Kao bot. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ma nije, nego ja tako volim da raduckam, sta cu. Ali sam ipak stigao i da odgledam Predatora, i tenis i fudbal i zvezde granda :> Ali sve onako usput :) edit: Moram da primetim da su nam "marketinske" i "advertising" agencije u potpunosti bez ideje. Prvo imamo onu Frikom reklamu (ocigledno sa dobrim budzetom jer je tehicka strana jaka) a ukrali ideju iz novog spota Kristine Agilere, a opet ide sad na TVu ona reklama za neke zvake saruznjikavom ribom iz busa koju svi pozdravljaju i onda se ispostavi da je sa spoljne strane slika neke ribe a samo glava od ove ... znate sigurno ona reklama sto se medju prvima vrtela internetom svojevremeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 i bio prek kad se probudio ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Krule, citas me kao otvorenu knjigu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 To sto Laza rece za Lakija je istina. Van sve sale*. *tako kaze moja baba Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ja radim nocas do pet, kako cu da se probudim u devet ne znam. Neka mi je bog u pomoci. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pio sam, al se nisam napio. Izgleda da stvarno moram da popijem flashu vodke da bih se napio ko chovek :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 uu napio se... video bivsu, skenjao se.... al kao ne znam ni ja lol... razocarenja pucaju na svakom koraku, sta god da uradim jebote.... vervatno jebeno prolece... inace ,da napio sam se lol, pa zato kucam kao kjoot... oohohoho... enivej, bas mi lose vece ispalo, koliko god da je dan bio kul... mrzim. aukruac. grargh. ... sikira Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bio na adi ceo dan pa posle pojeo 2 full pljeke u dafuu.Prejeo sam se ko nikad u zivotu.Sad se nalio koce pa nemogu da zaspim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 JEBOTE bio da se provozam, da malo iscistim misli.. sto je ovo dobro jebote... kako je kul videti sunce koje izlazi... kako je kul voziti se, a nema nikog nigde... UJEBOTE ALA JE PRIJALO!! [:D] [:D] [:D] sacu probam da se komiram ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Dobar pajdo? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) inace, treba da palim za nekih sat vremena, ortak polaze za 2. Dan karate-a, pa cisto da vidim kako izgleda i to polaganje :] weee.. ortak polozio za 3. dan bas je vest, sjebo ih je sest Edited June 3, 2007 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Lepo veche beshe ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ustadoh jutros, i bas sam nesto prek. :> Sad da se spremim pa da krenem ,vreme je otprilike :) Moram samo pozvati Aleta da vidim 'di je pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 lucky teh mast0r of cryptic talk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 cekam neke rodjake da mi dodju da malo zblejam snjima......jedem cokoladu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Riblja Corba - Princ \o/ zaspala sam neshto pre 04h.. oO.. izem ti vitz.. sredila, oprala&prebrisala sudove.. ko omanja swadba.. celu notj prevrtala po krevetu.. ledja bolela.. u 8h se smorila i "probudila".. ako sam uopshte i spavala.. al ajd.. danas idem kod sisterke.. dete dobilo fizioloshq zhuticu pa se malko uZpanichila.. al oke je.. sledetje nedelje izlazi iz bolnice.. \o/ za dete su rekli da ima shizfriz&kilazhu na tetq.. eo procenite.. photka je od chetvrtka.. oko dva sata posle rodjenja.. =] pile tetkino.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ooo cestitamo tetka ! :) sinoc sam bila na nekoj "urbanoj" svirci u dvoristu u baba visnjinoj ulici :) bila bas lepa muzika,ali pred kraj malo eksperimentalna i pogubljena... panduri dosli vec u 15 do 1 :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 uhvatila me mishomaniJa.. +me pucaju emocije.. odoh.. oO .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts