urgh Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ono ni random pas lutalica nije hteo da okusi, samo je pomirisao, zgazio i otishao u pravcu shisha. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 jebote, sto mrzim kad ne mogu da se naspavam...legenm u 4 i probudim se u 10 kao retard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 koji ste hejteri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ako se radi o onom turskom rostilju blizu shisha stvarno je tuga,ono meso realno nije ni za pse Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ustao, boli me metar oko glave... cirkam kafu, cekam da se malo zagrejem do neke poluradne temperature, pa kao krecem da strebam.. mada, u stanju u kom sam, sam bog zna na sta ce to da lici... inace sabiram utiske od sinoc, i moracu da se konsultujem sa ljudima koji su bili tamo sta se sve, i kojim redom izdesavalo... maglicasto ftw Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ahhh kako dobar rejv sa josh boljom ekipom. a znash da je dobar kada se vratish u shest ujutru sa kezom od uveta do uveta do nosa ne pamtim da sam se ovoliko smejao skoro =) a sad opet neki rostilj \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ja sam se smejao tako zadnji put kad sam upalio Fallout :P Smorilo je ovo učenje baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Jesi ti pao godinu ijednom na faxu voodoo? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Jesi ti bio sinoc na Krstu ispred pozorishta sa ne znam kim ili sam ja bio mnogo pijan pa sam se istripovao? bogami si mislim bio mnogo pijan, jerbo sam tade bio na Banjici/Rakovici, ne znam kako se uopste taj deo grada zove. Ali umem da odem i na krst, pa nije neobicno da si me vid'o, a mog'o si i da se javis, cisto da vidim i ja tebe :)) Ustao sam jutros oko 9, pa kao, ajde jos malo, i onda sam spavao do sad :) Sad kod babe na klopu, a posle moram da raduckam svasta nesto. Mozda odem do Home marketa da vidim dal' imaju neke sholje i tanjire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Jeo sam, idem malo da dremnem. Mrzim kad se napijem pa zaspim u pola 6, a onda se probudim u 10... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 koji ste hejteri.. brate, nismo hejteri nego je has bio mnogo loš Ako se radi o onom turskom rostilju blizu shisha stvarno je tuga,ono meso realno nije ni za pse jap, to je taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 lol to cu morati da probam :D inache ustao pre sat vremena uzeo kao matu da vezbam i mozak me razvaljuje .... jbni brufen nista ne pomaze don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 najeo se lepo, sad cu da blejim ceo dan, a kao treba da ucim ispit u sredu...al jebe mi se, veceras palim za bg pa cu da se napijem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 dule, http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve-step_program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 dule, http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve-step_program a ne ivane, polozio sam ja psihijatriju, i to kod profe kome su bolesti zavisnosti specijalnost:)...i po njegovoj knjizi i nekim testovima ja nisam alkoholicar, imao sam 7 poena, a 8 je granica:)...dobro ajde, mozda sam prva faza alkoholizma:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Kako je dobro bilo na Diorami da ne verujete :)))) Znachi likovi su svirali oko DVA SATA I 45 MINUTA Samo shto je uzhasna ona Akademija shto ne stave neku klimu znachi ispustila sam 5 litara znoja. oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 troumim se.. da li da se spustim u horizontalu i izgubim dan.. ili da ostanem na nogama mrtva umorna.. oO o zhivote.. gorak li si.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ako se ubijesh sve tvoje dileme su reshene misli o tome neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 aj ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 dule, daj testove lol da vidim koliko sam ogrez'o u pivo \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 pa taj rad. cak i ja, koji u zivotu nisam bio u fazonu "e losh has", jer se sve da pojesti, mogu da kazem da je prilicno fush... Ja tamo nisam bas davno jeo, ali ona piletina kao malo ljutkasta uopste nije tooooliko losha. Iako je realno shish shish i tu nema puno price. Nije najbolja stvar u gradu, ali mozda su se isfusharili u medjuvremenu. A kad smo kod topica, skuvao sam sebi Pu Er, a pre toga sam kupio onaj masazher za noge ... koja uzivanjcija ljudi moji, ne mozete da verujete :) Ima one kao "iglice" i magnete, mod koji greje vodu, mod koji pravi mehurice i vibrator (da izvinete). A mogu se kombinovati i sva tri zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 u, čoveče, moram da svratim da probam to. nego, jesi video što u onoj novoj apoteci ima jeftin ištvancepam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 nego, jesi video što u onoj novoj apoteci ima jeftin ištvancepam? Nemoguce, toga nije bilo josh od 2001. pa je hemofarm ubacio zamenu ištvencepam, koji ne uzimam jer to nije isto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Danas sam uspeo da nabavim plocu The Doors - Greatest Hits iz 1975 jebeno sam presrecan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts