voodoo_ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 love is in the air everywhere i look around Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 znaci ipak je susret sa marom bio koban You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 voodoo + mara to su scra dva ljubili se grlili sve do pola dva kada je proslo pola dva voodoo ode da igra oblivion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Popio kaficu, sad se davim u Milka Luflee........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ummm...kolika li je ta milka lufle da bi chovek tvog kalibra mogao da se udavi u istoj? =o)) ja spavamo malo mnogo duzhe, doruchkovao gibaju, sad chekirao forum i nakanjujem se da se latim knjige...a ne da mi se =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 dopire mnogo glasna seljana iz susednog bloka, smorio sam se. ali nema veze, idemo dalje, juče sam se baš nekako napunio optimizmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jesmo bobana mog :), bilo bi mozda i bolje nego vase, ali nas direktorka ujebala... skratila nam do 14h, kao gasite muziku itd. zena kreten! lol jbt "ratovali Partizani i Nemci u shumi i dosao shumar i sve ih oterao" gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ustao, pijem sledjenu kafu koja me ceka jos od pola 10... i tako... skinuo se sinoc acad 2008, pa cu sad da instaliram, da vidim kak'i je Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) ^ hahaha pretekao sam te za par sati. Super je, sad sam probao :) Ele, došao sam sa faxa, malo odmora pa učenje... Edited June 1, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 smrda trazi sp2... ne verujem da cu morati da gasim masinu da bi nakacio cd, da bi mogao da instaliram prokleti sp2... mrzi me, aukurac. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Vratili se moji s` mora sinoc, jako su crni i nerviraju me. Josh kazu da su se proveli mnogo dobro i da im se nije dolazilo kuci. Pa, ostanite josh, nije problem. Sinoc igrao dotu sa Lagom po 2-gi il` 3-ci put. Iskustvo vishe Naspavao sam se k`o car, pokosio travu, i sad zab`o na komp da overim shta se skinulo preko noci... Vecheras na Infected Mushroom \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ceo komsiluk mi mirishe na tek pokoshenu travu i lipe u cvatu....milina It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ceo komsiluk mi mirishe na tek pokoshenu travu i lipe u cvatu....milina 'si ko onaj bik ferdinad, il kako se vec zove... :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jazik je... paaaa... da upotrebim analogiju u kojotovom stilu, kao da sam lizao neobrijanoj ribi celu noc :P polumutav sam, jesik plazim samo kada hocu da oteram one cigancice sto prose, pricam samo sa kockom leda u ustima... tvo bvi ovlako nekvakvo zvucvalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Napravio pecivo kumu za njegovu prvu samostalnu izlozbu, idem da ostampam reklame i veceras gledam da privedem neku maloletnu "bibliotekarku". Ako taj plan propadne *a kad nije?* gledacu da ponapijam sitnu decu i da ih teram da pevaju "Marsala Tita, junackoga sina..." u kolu ispred opstine. Zabava u svakom slucaju }:) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 'si ko onaj bik ferdinad, il kako se vec zove... :) nije nego volim prirodu, volim kada odem do frizera a usput zagrabim malo tresanja sa komsijinog drveta koje viri preko ograde. Volim kada radim do pet ujutro a senice, laste i vrapce me podsete da sam preterao i da treba da odem na spavanje. Volim kada odem oko 13h u radnju po hleb a betonsta staza od ulaza je posuta opalim malim, belim, cvetovima zove jer je na granu sleteo divlji golub grivnash,koga iz zive ograde posmatra komsijski machak Bogoljub... prigradska idila, jasna samo onima koji zive na jednom takvom mestu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 nije nego volim prirodu, volim kada odem do frizera a usput zagrabim malo tresanja sa komsijinog drveta koje viri preko ograde. Volim kada radim do pet ujutro a senice, laste i vrapce me podsete da sam preterao i da treba da odem na spavanje. Volim kada odem oko 13h u radnju po hleb a betonsta staza od ulaza je posuta opalim malim, belim, cvetovima zove jer je na granu sleteo divlji golub grivnash,koga iz zive ograde posmatra komsijski machak Bogoljub... prigradska idila, jasna samo onima koji zive na jednom takvom mestu lol gej Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 I to emo ghay You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 lol gej nemoj da ti sipam do vrha chashe... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 polozio asembler i arhitekturu racunara!! huz jor dedi?! jea, di dej iz nou mor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jebote, upravo sam skontao da nisam igrao NWN vise od godinu dana (voodoo javi seeeee )... jesam li izlecen ?? ili sam samo zamenio jedno zlo drugim, a svi znamo da mislim na Djavola ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 zamenio si juga za stojadia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 omg, poslednji dan faksa...ali gistro, moram da odem i sledece nedelje za par nekih potpisa...btw, danas je bilo zanimljivo predavanje na sudskoj, drzao je profa koji je bio vestak na sudjenju za ubistvo djindjica i koji je radio obdukciju istog...bio i neki balisticar jos...stvarno su lepo objasnili sa tehnicke strane, sada mi je sve jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 igrao basket na adi i vratio se kuci, lice mi fazon crveno. izgoreo sam ko nikad. aj shto sam crven ko indijanac nego pocinje i da pece jbt. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts