dzontra.volta Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Danas ce biti mada faking 33 stepeni sva sreca pa ne moram nigde da idem :) Dakle ono klima fantasticna trojka K.U.K. (Kafa/Ucenje/Komp) Juce spikam nesto sa caletom oko vojske i pita me cale pa el si odlucio oces u civilnu ili regularno. Ja reko nemam pojma ono ipak je regularna 3 meseci kraca, moram da razmislim. Gleda mene cale i kaze vidim ja da ces ces ipak ti u civilnu ti bi se osusio 6 meseci bez internet-a tuzno je kad ti to drugar kaze ali kad ti to cale kaze onda si bas sjeban :/ jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Bio do vatrogasaca da overim PP aparat za kola, pijuckam kafu, hejtujem veleprodaju jer se pronela vest da ce dobiti klimu dok mi ovde u kancelariji ne mozemo normalno da disemo i tako........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Da, mislim da se totalno potresao. U stvari ovo je jedna od najsjebanijih prica za koju sam cuo. Ne, cekaj, ovo je jedina sjebana prica za koju sam cuo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Probudio me cale pre 45 minuta ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 tuzno je kad ti to drugar kaze ali kad ti to cale kaze onda si bas sjeban :/ jbg najtuzniji pokusaj hejta ikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Danas ce biti mada faking 33 stepeni sva sreca pa ne moram nigde da idem :) Dakle ono klima fantasticna trojka K.U.K. (Kafa/Ucenje/Komp) Juce spikam nesto sa caletom oko vojske i pita me cale pa el si odlucio oces u civilnu ili regularno. Ja reko nemam pojma ono ipak je regularna 3 meseci kraca, moram da razmislim. Gleda mene cale i kaze vidim ja da ces ces ipak ti u civilnu ti bi se osusio 6 meseci bez internet-a Upoznaj me s tvojim ćaletom. Mrzim ovu vrućinu, a hlađenje klima uređaja ne dopire do moje sobe uopšte. Noćas sam ostavio torent da šljaka, prevruće mi je bilo i da zaspim. Ali dobro, bar zato leti ustajem još ranije zbog trčanja i slično, da bih izbegao vrućinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Juche ceo dan bio na Adi, plivao dosta i pikao odbojku. Nocas uchio italijanski, malopre sabio ispit iiiii.... Uslov! \o/ Ostace mi jedan ispit za septembar...ili za januar, ili za kadgod, al` seva mi paja. Sad bleja na gajbi, kasnije idem sa devojchicom do njene sestre u bolnicu, operisala koleno mala, ali ok je sve. Kad bolje razmislim, bleja mi je do oktobra. Kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 UF sto ja nisam upisao takaav fax :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 po mojoj strucnoj proceni, pwnovao sam ispit :] uostalom, kad covek napise nesto tipa "... tehnicko procenjivanje se bazira na aspektima..." u radu, kako da jebeno padne ? elem, rados' a sad odo da spavam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ne stizem ni da dishem... Ovaj posao je prava ludnica... Po nekad nije dobro imati vlast u svojim rukama... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Zomg, eto meni razloga da kupim jednodnevnu ulaznicu za Exit... 12. jula.. na mejn stejdzu. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 uostalom, kad covek napise nesto tipa "... tehnicko procenjivanje se bazira na aspektima..." u radu, kako da jebeno padne ? lako, ako profesor ne čita kurir? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 nepolju je odvratno vrutje napolju je neverovatno lepo, mislim da treba napraviti stambeni splav na savi il dunavu, uzhivanje na 34stepena =o) ima dana kad familija pwns i sve zhivo sto trebash da uradish i odlozhish zbog iste je totalno bespredmetno statore - ne samo sto ima bolnica sa netom (a ima), ima i drugih ustanova, tipa neka bogoslovija ili tako nesto pri SPC koji imaju kablovski 100mbitni net =o)) uostalom samo si 8h dnevno tamo, posle si gajbi za kompom =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 bila na bulevaru do sad i vodela me drugarica u extra kafic... jao, vec sam zaboravila kako se zove, uglavnom ima samo kafe i cajeva :) btw, prodajem kartu za peperse. vise o tome u malim oglasima For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 statore - ne samo sto ima bolnica sa netom (a ima), ima i drugih ustanova, tipa neka bogoslovija ili tako nesto pri SPC koji imaju kablovski 100mbitni net =o)) Si sa amfilohijem zajedno uplodovao slike :) Inace danas sam prvi put za 6 godina kombinacijom ranog ustajanja, vode, 2 klime (12 i 14-ica), restriktivnim ponasanjem i slicno, uspeo da odrzim da bude ladno u deusu. Mislim da sam oborio neki od zakona termodinamike, You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ufff oko 20 kompova i jos toliko ljudi u onome prostoru i da bude ladno! Kako??? ffs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 devetka iz engleskoog:) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Osmica iz instalacija ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Evo me u Bigzeou, jos nikog nema. Svi su tako laki na jeziku, sto bi se reklo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Konacno zavrsio sa poslom danas......1h overtime .......idem kuci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Bio u shkoli, vratio se, spavao do sad. Sad cu malo da blejim, pa oko 9 u kafanu \o/ Btw, mislim da sam video Longleyy-a sinoc na TV-u, ona emisija EXIT interactive, i naravno, bio je bez majice (ako je to on, mada sam 99 % siguran da jeste) :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 longli šaban lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 uff... ubih se u teretani danas, jes da nema nei efekat al ono makar sam se izmorio ko chovek:) josh jedan ipo dan... \o/ i BG \o/ alalalala ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kole je nash drugar:)...elem, mnogo dobro ovo letovanje u predsezoni...nije vruce, more je toplo, nema guzve na plazi, mogu da parkiram kola u hladu...ekstra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 o boze, hvala ti na svemu. Sada sam pojeo hamburger od curetine. U kakvom mi to vremenu zivimo, prosto sam presrecan sto sam ziv sada. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts