Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

PO PITAJ PENISA KOJI PUT DOSAO KOD NOVOG ORTAKA/DRUGARICE< I VIDEO CRT MONITOR NA 60 Hz REFRESHU!!! WTF, sta je sa tim ljudima, kad se setim glavolomobolja koje sam imao kad sam morao da drzim na 14" koji ima max 1024x768@ 60 Hz, jer se u Dweaveru ne vidi nista na 800x600.. a oni opusteno.. EJJJ!!!

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a istovremeno ce da sljaka i dalje, cisto kondicije radi ;]

elem, dosta sam srao, vreme je da pocne uberstrbanje.

imam nekih recimo 30 sati da spremim najbesmislenijih 30 strana ikad.

ako uspem da pronadjem smisao predmeta u narednih 10 sati, i ostalih 20 potrosim na uspesno ucenje, ja sam jebeni bog.

ako ne, idem na srecu.

ako i tako ispusim, pa, jebiga, ispusio sam [:D]

wish me luck, here we go hardcore \m/

[^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

saditsto!!!!11

U bloku se otvorio novi fast food HIT. Dakle pandan Duff-u. Imaju otprilike sve pljeskavice ko i Duff.

+ Jeftiniji su 10-20%

+ Lepinje su im sa susamom

+ Imaju pilecu salatu za priloge

- Nema gde da se sedne

- Muzika je UZASNA ali bas uzasna

- Moze max da se stavi 6 priloga

Sta ga znam...

ti bese moj blok, 70?

+ nalazi se na 2 metra od tvoje zgrade

- 3x gora hrana nego u daffu

:)))

a, da... kako to da nikad nisam naletela na vas komshije?

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

doslo vreme za pauzu...

taman 'ciklom do drugarice na kafu, malo da izblejim tamo, jedno cuku vremena max, pa natrag na part 2 negde do ponoci...

onda vrme za novu pauzu, i jurenje nekog socketovanog sceptera za palamudina Drkosh-a [:D]

odo [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Chitam neki online comic i vrishtim , morma da legnem ranije da bi sutra

bio odmoran za gazenje neduznih pesaka uz prisustvo organa bezbednosti (iliti polaganje voznje jelte)

A onda neki zeznut wrestling sa knjigama

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

znači koji sam ja kralj, i dalje se divim samom sebi!

uspeo sam danas da nagovorim devojku da pojede duff pljeku u dafu (ko bi reko da je u dafu :D).

poenta je u tome što je ona vegetarijanka (nije baš baš, tipa pojede meso jednom u 2 meseca) i plus je na i postu i na dijeti.

i ja je savatam ne znam ni ja više na koju priču, i ona pristane, bili oboje ubergladni, valjda zato.

i dok je jela njena izvala decenije: "hej, pa u ovom mesu ima nekog mesa!" [roflmao]

grunuo caletu kintu za post paid rachun za ovaj mesec,gruno "ratu" za mob i skontao da jebeno necu imati ni dinara duzi period

jebeno sam prso,ima nekog Kineza da savijem za kintu ako treba :((

ali jebote koji smor,da barem znam gde nesto da radim za kintu u picku materinu,nego nema :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jbt, moram pod hitno da zabodem bar josh 512 rama...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Smorio sam se, jer sam upravo skontao da 2 agencije koje vode grupe na Ios nemaju datume koje mi odgovaraju, zato sto mi se poklapaju sa IELTS testom u julu. AAaaaaa! Gadem! :<

A u avgustu ne mogu, jer ima akcija - krstarenje preko nekog prijatelja, tipa brod 100evra za nas osmoro, 10 dana, krstarenje Jadranom. Nije da mi je lose, ali opet...

Ios <3

Edited by Snou~TRK

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...