Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ali jebote kako je gari samo svukao chuku sa Bushove ruke

koji majstor

poginuo sam od smeha :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Živeo Frenki! \o/

Nejah sad na rođendanu nekom, planirao sam da ostanem kratko zbog učenja što i učinih. Inače, hajlajt je bio momenat kada sam upao u ozbiljnu raspravu o fakultetima sa mnogo inferiornijom osobom. Ne volim to da radim, ali me je sad stvarno oraspoložilo, kontra-argumentacija koju dobih večeras je za anale. Još se smejem. :) Sad mi nije teško ni da učim. :)

haha koliko sam se smejao na temu frenkija :) valjda ce mu biti okej, ali ono mega obrt ;)

danas krenuo da ucim i ono smorko i kao ajd malo vozim bajk po gradu svratim do terena za basket i kao ajd malo da trchim tu u parkicu, pa kao ajd koju seriju zgibova i ono mrtav umoran sav pokisao od znoja krenem kuci kad neki drugari ajd basket fali jedan i tu ostanem josh skoro dva sata... evo me sad lizem guaranu... 'ebo ucenje :P

fallout_table.gif

Uh, imao sam prokleto naporan dan.

Ustao sam oko 9, ishao do faxa da prijavim ispite i pokupim neke potpise, zadrzao se do skoro 12. Otishao posle na aerodrom sa burazerom da pokupimo robu koja je stigla, pa to prebrojavali i slagali u magacin sve do sada. Crk`o sam, bash sam crko. Sad cu malo da odvezbam, eventualno odgledam neki film ili odigram neshto i na kunt.

Sutra se nalazim sa shooshom i VEGEom u gradu \o/

[:)]

Edited by Green

Uh, imao sam prokleto naporan dan.

Ustao sam oko 9, ishao do faxa da prijavim ispite i pokupim neke potpise, zadrzao se do skoro 12. Otishao posle na aerodrom sa burazerom da pokupimo robu koja je stigla, pa to prebrojavali i slagali u magacin sve do sada. Crk`o sam, bash sam crko. Sad cu malo da odvezbam, eventualno odgledam neki film ili odigram neshto i na kunt.

Sutra se nalazim sa shooshom i VEGEom u gradu \o/

[:)]

brate, a ko ce mashe meni i hajliju na stanici? :((((

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...