iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nek' mu je laka zemlja, bio je car i koliko sam video nije mu bilo lako pod stare dane :/ mala ispravka: ziv je frenki, samo nisu mogli da ga probude jutros... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) josh jednom, lol Edited June 12, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Što volim kad dođem umoran iz grada, i u špajzu zateknem neku potpuno neočekivanu Jafu ili "domaćicu". To vraća osmeh na lice trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 omg da, ali brate, kad je obrnuto, gorke suze lijes:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Bio jutros pisao maturski iz srpskog ...O ljubavi naravno :) sada cu da hasnem nesto pa da ucim organizacije ....sutra moram to da polazem Edited June 12, 2007 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Što volim kad dođem umoran iz grada, i u špajzu zateknem neku potpuno neočekivanu Jafu ili "domaćicu". To vraća osmeh na lice trenutno. zar nije to hir burzuja ;) mozda si nashao neki smoki ili rum kasato :o)))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ali jebote kako je gari samo svukao chuku sa Bushove ruke koji majstor poginuo sam od smeha :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Živeo Frenki! \o/ Nejah sad na rođendanu nekom, planirao sam da ostanem kratko zbog učenja što i učinih. Inače, hajlajt je bio momenat kada sam upao u ozbiljnu raspravu o fakultetima sa mnogo inferiornijom osobom. Ne volim to da radim, ali me je sad stvarno oraspoložilo, kontra-argumentacija koju dobih večeras je za anale. Još se smejem. :) Sad mi nije teško ni da učim. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 danas mega smor od dana.. ali ono bas. nista neocekivano ucek kada mi je rodj se smorim najstrasnije :/ takozvano sivilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 haha koliko sam se smejao na temu frenkija :) valjda ce mu biti okej, ali ono mega obrt ;) danas krenuo da ucim i ono smorko i kao ajd malo vozim bajk po gradu svratim do terena za basket i kao ajd malo da trchim tu u parkicu, pa kao ajd koju seriju zgibova i ono mrtav umoran sav pokisao od znoja krenem kuci kad neki drugari ajd basket fali jedan i tu ostanem josh skoro dva sata... evo me sad lizem guaranu... 'ebo ucenje :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Uh, imao sam prokleto naporan dan. Ustao sam oko 9, ishao do faxa da prijavim ispite i pokupim neke potpise, zadrzao se do skoro 12. Otishao posle na aerodrom sa burazerom da pokupimo robu koja je stigla, pa to prebrojavali i slagali u magacin sve do sada. Crk`o sam, bash sam crko. Sad cu malo da odvezbam, eventualno odgledam neki film ili odigram neshto i na kunt. Sutra se nalazim sa shooshom i VEGEom u gradu \o/ Edited June 12, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 zomg! it has risen from teh dead! rename to Lazarus asap =o)) sa svakim toplim danom sve cheshtje pomishljam na odsecanje kose na ispod 1cm...ono da misle da sam iz neke seqte utekao =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Uh, imao sam prokleto naporan dan. Ustao sam oko 9, ishao do faxa da prijavim ispite i pokupim neke potpise, zadrzao se do skoro 12. Otishao posle na aerodrom sa burazerom da pokupimo robu koja je stigla, pa to prebrojavali i slagali u magacin sve do sada. Crk`o sam, bash sam crko. Sad cu malo da odvezbam, eventualno odgledam neki film ili odigram neshto i na kunt. Sutra se nalazim sa shooshom i VEGEom u gradu \o/ brate, a ko ce mashe meni i hajliju na stanici? :(((( Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 bio kod ortaka da pokupim auto, odradio ko da nije bilo nista......al nece da mi radi alarm :( radi uredjaj al ne reaguje na daljinski..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Opremu za borilacke vestine i lopte za odbojku, rukomet i fudbal. Za sada... `Odo da spavam, jer cu d`umrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 kakav dan prvo mi umre kuche, pa mi ozivi, pa burazer sredi laptop, pa me keva nabedi da ja moram da idem da ga nosim na popravku negde It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 prvo mi umre kuche, pa mi ozivi Josh nisam zaspao, igram dotu, je*ala me ona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ucim za sutrasnji maturski ....ne znam gde mi je dupe a gde glava oO don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nije losha ova nova fabija, sta ga znam :) sto bi se reklo, tizer post ;) Sad idem da spavam, da nakon tri dana skupim jedno 5-6 sati sna, to bi bas bilo super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 nije losa ova karmen elektra jebem li ga... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Karl Marks je bio mnogo dokon chovek gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Presao Gears of War po drugi put na hardcore, sad mogu lagano da idem na spavanje...aj laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ustadoh sada 4. dan za redom da spavam nocu \o/ sanjao sam wow sve vreme :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 nije losa ova karmen elektra jebem li ga... ako za karmen elektru koristish "ga" mozda to ipak nije ONA karmen elektra hm? ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts