Cartman_ Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ovaj nadal je nehuman... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 smaranje danas...veceras palim za bg, sutra poslednje vezbe iz hirurgije, da pokupim potpis, overim jebeni semestar i posle cu da zapalim na more ako se smorim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 A rok, a rok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 pogledao sam ovu slagalicu i smorio se sveCki treba neko (chitaj Lale) da kontaktira RTS i da im objasni da moraju malo da srede bodovanje u istoj, 2 od 6 igara u istoj nose taaako nerealan broj poena da je to smeshno...needs fixing =o) spava mi se a sunce iza ovih vrljavih oblaka josh nije zaslo....smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 A rok, a rok? jebes rok:)...ma resio sam da iskuliram jun, pa cu u julu izaci, toliko valjda sebi mogu da priustim:)...aj uzdravlje, odoh za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 bio do grada pa do ortakinje, ugovoreno za sajt, idem nesto da jedem pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 koji rsmo ovaj jun I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 treba neko (chitaj Lale) da kontaktira RTS i da im objasni da moraju malo da srede bodovanje u istoj, 2 od 6 igara u istoj nose taaako nerealan broj poena da je to smeshno...needs fixing =o) na sta mislis, na moj broj i na slagalicu? :>> stigoh kuci, pa sad kao cekiram forum, pa bi trebalo da pisem neke mailove. Bio na kuglanju sa drugarima, bas je fino bilo, i brzo je proslo vreme majku mu, a dva sata. Pozdrav svima, posebno Nenadu koji je bio dobar u dve partije od tri ja mislim, a druga je bila svakako najzanimljvija zbog napetosti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 odlican dan u svakom pogledu... vise sam nego zadovoljan istim konacno uzicam u svakom mogucem trenutku Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ostao sam ziv sto je dobro nije mi dobro, sto nije dobro izbegao sam ceoni sudar za dlaku svakakvim idiotima daju da voze kola, hvala bogu na kvejk refleksima koji su mi i ovaj put sacuvali glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Vozikao se sa bandom po gradu... donekle zanimljivo veche... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 pogledao sam ovu slagalicu i smorio se sveCki treba neko (chitaj Lale) da kontaktira RTS i da im objasni da moraju malo da srede bodovanje u istoj, 2 od 6 igara u istoj nose taaako nerealan broj poena da je to smeshno...needs fixing =o) spava mi se a sunce iza ovih vrljavih oblaka josh nije zaslo....smor... e, vidis, meni je to do jaja, posto me jaaako mrzi da razmisljam u bilo kom pogledu, onda mi je kul sto na obrazovanje otpada gomila bodova:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 naravno, i ok je da te igre na znanje budu ok nagradjene bodovima, ali, ako se desi da te ukenja da u spojnici 1 od prva 3 ne znash protivnik preuzme i odvoza skoro svih 50 poena, cao zdravo...a u ko zna zna ko ne zna njemu 2 - tu je pak loshe sto se primarno gleda reflex a ne znanje... on a side note bio sam nesto umoran mnogo i nisam se probudio sa prvim zrachcima zore...al su se zato probudili ukucani, izotvarali sva vrata, i reshili da je vreme za jutarnje telefoniranje....ne znam za vas ali meni je budjenje semiafektiranim glasom koji nastaje pri upotrebi domace ochajne telefonske centrale odma pri vrhu pet peeve liste, oma iza budjenja muvom ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Odlican bowling sinoc, iako sam sakovao u prve dve partije, cak sam uspeo i kuglu u rikverc da bacim ( ), ali zato sam se vratio na visoko drugo mesto odmah ispod teh mastera Nenada! Sad se lagano razbudjujem u kancelariji, idem da nakapam filterushu pa da uzivam u danashnjem danu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Zakichala se sa omiljenim koleZom malopre... I sad sam sva bzvz, ali totalno... Bem ti sitnice i gluposti.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 kako fenomenalna dva dana provedoh, strašno. oću ovako stalno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 koje komiranje od qnta.. zaspao sam juce u 5 popodne i sad sam ustao!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 uu, to je onaj kraljevski kunt, kad dan pre ne spavash, i onda 16-17h i vishe Tako cu ja sutra 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Juce se porodila drugarica, jaoj, pa smo pili, jos sam pijan, ne znam gde sam ili sto bi Njegos rekao: Malo rukah malena i snaga Jedna slama medju vihorove Sirak tuzni bez idje ikoga. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ljudi recite mi gde mogu da kupim normalan kais sa velikom snalom ?!?!??! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 smaranje gajbi, cekam ortaka da dodje da mu dam kes da mi kupi haubu, mozda izadjem malo napolje dok ne upekne...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Sranje neko danas... Ima svasta da se radi, da se zli ljudi maltretiraju, a mene hvata panika Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Iz nekog razloga, imam problema sa održavanjem ravnoteže. Sve mi se klima, čak i dok sedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Jebote, josh 2 nedelje do raspusta... A trajace ko 2 meseca... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 hmz, ustao pre 10 minuta, a trebao sam u 9 malo me glava kolje, al generalno sam ok. sad pocirkam kafu, pa palim do grada da uplatim 256 flat (castim se ovaj mesec ), qpim nekih 20-ak dvd-jeva, da se slikam za clanku kartu, i tkao... svasta po nesto ;] cini mi se samo da ce ipak prva stanica biti kutija sa lekovima, i Kafetin allmighty. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts