faq2 Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Vieri u Fiorentini za dz. Dudek u Realu isto za dz. Birmingem spreman da da 6mil funti za Mida,ostaje da se dogovore sa oko plate i bonusa... Milan Stepanov u Portu za 2.35mil funti. Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 fredi ljunberg u west hemu, potpisao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Cek,cek...tevez nije potpisao za man.utd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 nije, sve je preneto na neki visoki sud?! gde ce se resiti dalja sudbina njegovog ugovora, ili cegavec! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ijaooo bre ako ostane i Tevez, bice sabijachine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Simao u atletiko madridu...mancester siti bi doveo Martina Petrova Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ne bi, vec je !!! 4.7mil funti :D evo, zigic pred potpisivanjem za siti, 20mil E !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Hall of shame spanskih transfer promašaja po izboru citatelja Marce: 1. Woodgate - Real Madrid 37,11% 2. Baljic - Real Madrid,10,98% 3. Sosa - Atletico Madrid, 9,56% 4. Christanval - Barcelona, 9,45% 5. Kluivert - Valencia, 8,59% 6. Rochemback - Barcelona, 8,26% 7. Pilipauskas - Valencia, 5,73% 8. Tavano - Valencia, 5,53% 9. Geovanni - Barcelona, 3,86% 10. Arteta - Real Sociedad, 0,91%. I tako je Woodgate izabran za najgori transfer 21 veka :))) Doveden u Real za 20 miliona evra, a u debiju godinu dana nakon dolaska u klub (jer nije igrao zbog povrede) je dao autogol i dobio crveni karton...olololo Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 cudi me da nema nigde perice ognjenovica :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 cudi me da nema nigde perice ognjenovica :) to sam i ja prvo pomislio :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Hahaha... au,nisam znao ovo za Woodgate-a...strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 pa ako ste se setili Pere Perice zvezdine perjanice,setite se i Tjire fruit of the loom :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Roque Santa Cruz potpisao za Blackburn cifra oko 7,5 miliona Rejes u Atletiko Madridu za 12 miliona evra Edited July 31, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Perica nije placen toliko kao Woodgate, i bio je klinac.. koliko takvih propadne.. zato nije spomenut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ljuboja Stutgart (rezerve) > AC Siena blabla al se usrecio... Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 elano shahtjor 7mil funti, garido espanjol 1.5mil i corluka dinamo zg > man city alan smith manutd > newcastle za 6 mil funti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 elano shahtjor 7mil funti, garido espanjol 1.5mil i corluka dinamo zg > man city alan smith manutd > newcastle za 6 mil funti newcastle...novo mesto na koje propali centarfori idu da umru Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ALEXANDRE PATO U AC MILANO !!! za 14.6mil E sudeci po uefa.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 mega :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 ALEXANDRE PATO U AC MILANO !!! za 14.6mil E sudeci po uefa.com hvala bogu da su se SETILI da dovedu nekoga :] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Patova klauzula je 20 mil eura, tako da sam ja cuo negde da je 22 milki ukupno na kraju transfer Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Dusko Tosic u Werderu lol Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) Srpski reprezentativac Nikola Žigić predstavljen je oko 14 časova kao novi fudbaler Valensije. Žigić je tokom prepodneva prošao lekarske preglede, upoznao se sa novim saigračima, a onda se i slikao sa predsednikom kluba Huanom Batistom Solerom. Zvanično je potvrdjeno da transfer iznosi oko 15 miliona evra, plus 5 miliona evra kao nadoknada za igrače: "Valensija ima dobre igrače i trudićemo se da na svakoj utakmici damo sve od sebe. Dokazaću svima da i visoki igrači znaju da igraju fudbal", izjavio je Žigić u intervjuu za sajt Valensije. Žigić je potpisao petogodišnji ugovor sa Valensijom vredan 15 miliona evra. Društvo u napadu tima sa Mestalje praviće mu, izmedju ostalih, španski reprezentativci David Vilja i Fernando Morijentes. Bivši napadač Crvene zvezde bio je u timu Srbije i Crne Gore koji je nastupao na Svetskom prvenstu 2006. godine u Nemačkoj. c/p b92 valjda ce se dobro snaci... Edited August 11, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 ma ima da przi sa viljom.. jos valensija ima najbolje centarshutere ikad vicente/silva/hoakin/del orno sejace golove.. a danas je procureo neki trach da je sven goran zagrizao za krauca..i da rafa s obzirom da ima i pored njega 4 shpica - voronjin,kajt,tores,babel (mada je on kao i krilo) mogao bi da ga se odrekne.. i time man city ulazi u klub velikih pored bajerna liverpula mancestera reala barselone a verovatno i celzija (zbog alvesa) - svi ovi klubovi su vec potrosili preko 60 miliona evra na pojacanja...pakao..za to vreme wenger je kupio 4 gotivca za 25m (fabianski,sagna,da silva,nordveit)..a prodao je rejesa i anrija..osecaj za poslovanje maksimalan.. ipak ocekujem jos neki mahnit potez od milana ili intera..suvishe su mi mirni..samo chivu i pato od zvucnih imena..s tim sto od pata ne znam sta da ocekujem..na onom u19 championshipu je delovo ko debil..aguero mi izgleda ko tata za njega.. a saga oko robena se nastavlja..nekom i celzi da uzme pare Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 rakic potpisao ugovor sa salzburgom... hajnce i roben danas potpisuju za real, sudeci po najavama madridjana ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts