rev Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 koji nubovi, ja sosu dovedem za 500k u zvezdu :) ne mogu da verujem da su ga stvarno tolko platili, dok su sa ostalima napravili odlichan posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 mislim da mozemo odmah da odigramo da Bajern uzima kup uefa :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ok znaci cekaj...napadaci : Toni,Klose,Makaay,Podolski,Schlaudraff,Santa Cruz.Ne znam sto su uopste dovodili Schlaudrafa kad vec imaju 4 OMGWTF napadaca,Santa Cruz moze da se pozdravi sa svojih 25 godina i trazi drugu ekipu posto ga ni na klupi nece biti :).Ovako na prvi pogled veoma debilan potez imati 6 napadaca kad igras 4-4-2,bolje nekog stopera da su kupili da pojacaju tu odbranu malo. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 kako da ti kazem, ali igrace Toni i Klose :) Makaj nije zadovoljio prosle sezone kao ni Podolski, ali verovatno ce da dobijaju sansu na kasicicu...ostali setnja Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 gde ces bolje stopere od lusija i van bujtena? :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Makaay i Santa Cruz su slobodni da potraze nove klubove. Ukoliko se desi da ostanu, Makaay ce zajedno sa Podolskim i Schlaudraffom na klupu, a Santa Cruz na pozajmicu. Inace, na pozajmicu u KSC je otisao Gorlitz, dok se u tim vratio Thomas Linke koji ce igrati za amatersku ekipu. :) @rev Negde pise 6, negde 10. Vise ni sam nisam siguran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Plus podolski moze da igra i polushpica, kao shto je vec radio, a kapiram da bi se ok snashao i na desnom krilu, levo riberi, a u sredini demichelis i malo napred van bomel Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Hajli, gde ti je Schweinsteiger u tim kombinacijama? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Schweinsteiger>>>Demichelis :).Zivo me interesuje kako ce Klose i Toni da fukcionisu zajedno,obojica su fantasticni napadaci ali previse slicnan tip igraca da bi dobro funkcionisali zajedno,ali videcemo.Sa druge strane obojica su velike zvezde da bi sedeli na klupi u bilo kom timu hmmm... Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Hajli, gde ti je Schweinsteiger u tim kombinacijama? :) njega zaboravih, al svejedno, on moze desno, a u sredinu ko poluspic podolski i iza van bomel Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - Ribery, van Bommel, Altintop/Demichelis, Schweinsteiger - Klose, Toni edit: I jos kad bi uvalili dos Santosa ili Santa Cruza Wolfsburgu u zamenu za Madlunga, taman da bude solidna rezerva Luciu i Buytenu... Edited June 26, 2007 by brank0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 mogu li ja da pitam sta je sa Anrijem .... ???? jel treba on da idem u Barsu ili sam se ja nesto zaebo Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pa valjda je vec potpisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 jes' otishao je.. i bash mi je drago :) (ne zbog odlaska u barsu, vec zbog odlaska iz arsenala... godinama ga vec zajebavaju da ce dovesti pojacanja, i uvek ostane na vengeru da "smisli" nesto od mlade shkole, i ja bih se smorio kad nema trofeja)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 mogu li ja da pitam sta je sa Anrijem .... ???? jel treba on da idem u Barsu ili sam se ja nesto zaebo de ti zivis ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 shvajnshtajger igra po levom krilu, riberi igra desno, podolski je realno za prvu rezervu jer je mlad i perspektivan ali moguce da ce se on, toni i klose rotirati s'obzirom na to kako su klose i podolski igrali na WC-u u tandemu. maakay bi trebo da ide jer mnogo koshta, kao i santa kruz koji je za klasu loshiji od svih ostalih. klasichne rezerve bi trebali da budu shlaudruf i sosa koji mozhe igrati i polushpica. shto svi kazhete, mislim da je bayernu potreban jedan perspektivan, mlad i agilan shtoper i da ce da budu omg ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 vidi ga ovaj, poredi fm i rl !!! da nece PIQUE-a da dovedu? ili kompany-ja? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 rekoh banetu vec, ja bih kompanija doveo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 porto u malom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 carlos vela, akinfeev, dos santos, pique i ta ekipa sa fma ;) wonderkids ;D Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 smiljanic prelazi u espanjol ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 smiljanic prelazi u espanjol ? :) c/p iz FM news-a? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 de ti zivis ... na Vracary Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=252962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Ako, drago mi je...neka ide da se kali... stvarno dobro igra,odushevio me je kako je odigrao EU... neka mu je sa srecom... a za henry-a... evo da metnem sliku neku :D Edited June 27, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts