dovlagsi Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Gvslfo7qg8E ono, kao, idi upucaj se zheno. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 boze budaletineee...jos se kao smeje ej ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ne znam za vas,ali meni je ovo smeshno :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) da nije srevo bilo bi drugacije [roflmao] Edited May 29, 2007 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Kako li bi bilo da se Airbag aktivirao Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ne znam za vas,ali meni je ovo smeshno :D da nije srevo bilo bi drugacije [roflmao] Kako li bi bilo da se Airbag aktivirao O M G ! ! ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 O M G ! ! ! ne kapiram te... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) Ubio bih ovog lika da vidim na ulici (ili josh gore ako je zena u pitanju)! Kako ljudi mogu da budu tako debilni?!?!? A vi kojima je smeshno razmislite malo o tome shta bi bilo da je to vashe dete u tom volanu... Edited May 29, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 jebote? Svakakvi ljudi imaju decu... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 gospode, ponekad treba tutji roditelje, chisto reda radi... i da, zomg za airbag akciju, ubio bi dete(ili mu "bar" polomio noge =o(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 koliko bi svet bio bolje mesto kada ameri ne bi smeli da voze kola. btw, ja bih tukao i likove koji decu voze pozadi ali ih ne stave u sedište nego ih puste da stoje na sredini i gledaju kako tata vozi. onda pri najmanjem sudaru dete leti kroz šoferku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 koliko bi svet bio bolje mesto kada ameri ne bi smeli da voze kola. od tebe nisam ochekivao ovakve ret komentare.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Mail pali i brisac dok skrece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 možda zato što to nije ret komentar? u najmanju ruku, u 20. veku bi bilo tipa pet oružanih sukoba, a ne 205. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 ovako nesto slicno sam video kod nas iz trole. cale stavio cerkicu,ne vise od 4 godine,na skuter a ona bukvalno stoji na skuteru i drzi se za volan.znaci ne smem da zamislim sta bi bilo da padnu a velike su sanse na onom sranju sa tockovima velicine perece... i kad pogledas bar 2/3 vozaca kod nas ne nosi pojas dok voze,to dovoljno govori.onda me ne bi cudilo da se u americi nadje neki ovakav bolid koji hoce da ubije dete na ovakav nacin. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 možda zato što to nije ret komentar? znachi pocheo si keo de1 da idesh od topika do topika i propovedash o americhkoj hegemoniji.. zar nisi otvorio poseban politichki topik za takva proseravanja? sem ako nema neki ostatku sveta nedokuchiv razlog za takve postove ovde? a ovo za ratove je mega rofl trolovanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 A vi kojima je smeshno razmislite malo o tome shta bi bilo da je to vashe dete u tom volanu...shta ce moje dete u americi? Nismo mi srbi takvi idioti da stavljamo dete na volan, mi kakvi smo stavljacemo decu na krov... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sta vam je, ljudi, ima milion gorih stvari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 znachi pocheo si keo de1 da idesh od topika do topika i propovedash o americhkoj hegemoniji.. zar nisi otvorio poseban politichki topik za takva proseravanja? sem ako nema neki ostatku sveta nedokuchiv razlog za takve postove ovde? a ovo za ratove je mega rofl trolovanje :) ne seri video sam amerku kako radi megaglupu stvar za volanom, setio se samo jedne loše stvari koja proizilazi iz toga što su oni toliko zavisni od autmobila i napisao to. da ti nisi reagovao, taj post niko ne bi ni primetio, jer smo u forumu u kojem se ionako dođe da bi se napisalo "hahahah lol extra neverujem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 budala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sta vam je, ljudi, ima milion gorih stvari :)pa naravno da ima,ali kaciti ovakve stvari na net i jos pritom misliti da ce ispasti smesne... to samo pokazuje u kom pravcu razmislja taj lik. kapiram da ima deset puta gorih stvari u saobracaju,npr kod nas mali cigancici voze ona sranja za skupljanje kartona,mogu i sebe i druge da sjebu...ali to ne kace na youtube ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 ^ jer nemaju net :) Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) pa naravno da ima,ali kaciti ovakve stvari na net i jos pritom misliti da ce ispasti smesne... to samo pokazuje u kom pravcu razmislja taj lik. kapiram da ima deset puta gorih stvari u saobracaju,npr kod nas mali cigancici voze ona sranja za skupljanje kartona,mogu i sebe i druge da sjebu...ali to ne kace na youtube ;) ali brate to se ne moze porediti, to su mali cigancici sa onim sranjem za skupljanje kartona, a ono je neka afirmisana riba srednjih godina koja verovatno ima i neke skole i krece se u nekom drustvu i jos milion faktora tu ima koji apsolutno ne daju malim cigancicima da se nadju u kategoriji ovoga:) edit: omg, ja sam car, govorimo istu stvar:) Edited May 30, 2007 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ne seri video sam amerku kako radi megaglupu stvar za volanom blabla josh mi ne reche kako si provalio da je amerikanka? jel po beloj odeci koja je karakteristichna za bliski istok, ili mozhda po arapskom jeziku koji se chuje na snimku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 po automobilu za američko tržište :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts