f4ts0 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Brate dule nisam ocekivao od tebe ovakve modernishe :( Ja reko sad ce neki doktor folk mix kad ono trt Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 a ne igore, narodnjaci samo kad se zapijem u kafani...znaci jednom nedeljno:)...mada bi trebalo odraditi nesto u fazonu tiesto feat. ana kokic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja sad ne znam sta si ti tacno hteo da postignes ovim, ali, posto za sada nisam poslusao ceo mix, mogu samo da ti porucim da vise ne radis prelaze levi zvucnik / desni zvucnik ako hoces da ja poslusam jos nesto sto si ti napravio :) Ne znam da li je to dozvoljeno vise u tim "dj" krugovima, posebno ako prelaz podrazumeva da se potpuno utisa jedan od izvora zvuka i pride da to traje po nekoliko sekundi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 lal, laki me ishejtovao...btw, to levo desno sam uradio samo par puta i trajalo je par sekundi..a zar je bitno sta je "dozvoljeno"...btw, ako vec kritikujes preslusaj malo dalje od prve stvari u mixu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 a šta misliš da pređeš na neki džez, ko što dolikuje učenom čoveku? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 lal, laki me ishejtovao...btw, to levo desno sam uradio samo par puta i trajalo je par sekundi..a zar je bitno sta je "dozvoljeno"...btw, ako vec kritikujes preslusaj malo dalje od prve stvari u mixu:) Nisam te ishejtovao, samo ocekujem da zelis objektivne komentare sa kritikom a ne samo "jao bravo dule, ti si car" postove. Nije bitno sta je dozvoljeno a sta nije, vec sta je slusljivo a sta nije. Po meni te je to "prebacivanje" odalo da si amater :) Uradio si ga par puta, trajalo je po par sekundi ali je bilo dovoljno da ostavi trag ... a i prelaz izmedju pesama ti cesto "bezhi". Opet, ja ne mislim ovo na fazon da si mnogo los i sve, jasno je da je prvi put ili medju prvim putevima, samo dajem svoje vidjenje stvari. Kapiram da su ovi nasi djevi znatno upuceniji da ti daju profesionalniji komentar, ja dajem moj iz ugla slusaoca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 opusteno laki, nije da cu da pustam muziku na exitu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 pored ovolikih silnih pro dj-eva na forumu dobio sam naprasnu zelju da smixam nesto:)...elem, evo necega sto sam odradio u traktoru na kompu, jes da nisam bas familijaran sa programom, al nema veze:)...u pitanju je najgori trash juro dens koji svi toliko mrzite pa uzivajte:) http://rhhftp.klanrur.rs/Dule_smor/Mix.mp3 U smislu da ne radi link, a ne da fejlujesh kao dzidjej. U stvari, toliko sam ubedjen da si sabio da izrichito zahtevam da mi poshaljesh na gmail ako nije preveliko ili upload-ujesh negde drugde! :) I dok se to upload-uje da potrazish po kuci moje Naruto diskove... ;D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Wulfiiiiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 omg, ladno wulfi..pa gde si milane dete mu njegovo:)...elem, usao sam u trag diskovima, dobices ih kad se vratim iz crne gore, znaci negde pocetkom jula...a net me zeza pa ne mogu da uploudujem drugde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pa dobro dule, ako ce ti biti lakse, dobar ti je mix :) Ja sam stvarno mislio da bi zeleo da dobijes objektivan komentar :) Ne posustaj, samo nastavi dalje, i bices jos bolji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 omg bre laki, razocaran sam ako tako mislis o meni...cekaj, mozda treba da ne stavljam smajlije kao bole da bi me skapirali:)...pa ne mislim ja da cu ukljucivsi traktor tri puta u zivotu umixovati ne znam sta...al eto, ovo je licilo na nesto pa sam okacio fore radi...al zato ce sledeci put biti bolje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Znam, to sam i rekao! I pozivam te da okacis taj house mix, siguran sam da ce nam se vise dopasti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pa nije da sam ja to nekako radio, vise se sredilo samo :) Ili mozda draganche, ali je vazno da radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Wulfiiiiiiiiii Exileeeeeeeeeeeee! lale je sredio da nam ftp svima radi, tako da cu sad da krenem da skidam ^^ Why do you lie? Ne radi i dalje. :( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 ijao sto je lepo kad se sve sredi...volim vas sve:* :)...a ovo drugo vam kacim kad mi srede net, tj kad se vratim iz bara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Ne radi. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Volim ovog wulfija, sad pricha u slikama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) A tako je lakše da razumeš, je li? Edit - typo. Edited June 11, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 ovo pocinje da biva jos jedan roflmnjau topic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Kakva pesma takav topic ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 omg nub nije pesma nego mix!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Daj sledeci! Da wulfi ne moze da skine ni taj! :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 alas poor wolfgar, duley went to montenegro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts