weasel Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Na kolicnim to kockama vi igrate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ja cu doci ako je neko za waterpolo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Na kolicnim to kockama vi igrate ? pa na onim gde ne moraš mnogo da se pomeraš levo-desno, samo da ponekad digneš nogu i eventualno korak napred-nazad. ou jea, penzija ftw. i naravno ja donosim ciglu za crtanje linije, ko što smo se dogovorili prošlog leta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Pa to pitam.Posto sam navikao da na kockicama vise istrcim nego na fudbalu ( igrali smo na velikim - polovina terena /4 :) Edited May 24, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ja sam sutra na adi u pola3 branim cast faxa protiv geografskog ako neko bude setao nek svrati da pokazem koji bicikl u stilu Denilsona Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nedelja, 14h, terenče sa tribinama. dođite. kurac 14, ja cu moci valjda oko trojke da stignem... kk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Baš sam se uvek pitao zašto se odabere taj termin, kada mora da se trpi najgora vrućina. Kapiram ja da ljudi kuntaju i sve to, ali ono stvarno treba izdržati. Too hot for ™. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 samo da potvrdim da ništa ne otkazujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zato sto su svi fensi i urbani tako da notj pre su bili napolju do 5 ujutro i nema teorije da se dovuku na adu pre, naravno mogli bi da dodju kasnije, ali em sto nemaju dovoljno samopouzdanja da mogu da prisvoje taj teren u tom vremenskom terminu, a i zaboga kasno okupljanje direktno smeta pri pripremama za navedeni fensi urban provod koji ce uslediti te vecheri nakon ade =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zato sto su svi fensi i urbani tako da notj pre su bili napolju do 5 ujutro i nema teorije da se dovuku na adu pre, naravno mogli bi da dodju kasnije, ali em sto nemaju dovoljno samopouzdanja da mogu da prisvoje taj teren u tom vremenskom terminu, a i zaboga kasno okupljanje direktno smeta pri pripremama za navedeni fensi urban provod koji ce uslediti te vecheri nakon ade =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 samo da potvrdim da ništa ne otkazujemo. pa ko ce sve ici na kraju? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 pa ko ce sve ici na kraju? BITJE SEXA [:p] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 skupiće se neka ekipa, ne brinite ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Valjda bude nešto... Ja ću biti tamo sa ekipom pa se vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Jes, ekipa! Ja ako dolazim mozda malo promenim planove pa dodjem nesto kasnije, moram sa babom da idem u 14h da vidi neku ortakinju, pa posle toga biK dosao, jer bi to trebalo da sve bude gotovo do 15h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Ima li nesto u nedelju da znamo da li kalimero i ja da dodjemo da pikamo basket sa vama ???? Edited May 25, 2007 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Mozda navratim i ja Edited May 25, 2007 by Ivan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 molio bih da dogovaranje o fudbalu premestite u drugi topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Mozda navratim i ja o ne, jer mi navracamo kod tebe u nedelju, zar nije takav plan ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 najverovatnije stizem, imam 5v5 basket na Adi u nedelju oko 5 tako da mi odgovara. Attila opet igra basket... vec mi flashuje prosli basket protiv njega i svilnika valjda . Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 a sta cete da igrate? @ woody \o/ pa igracemo basket a onda cu dobiti sladoled jer mi admin duguje. ja srecna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 a sta cete da igrate? @ woody \o/ sakrijemo se u zbun i lemamo dodji .. necemo ti nista Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 prestanite da govnate topik, života vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 zato sto su svi fensi i urbani tako da notj pre su bili napolju do 5 ujutro i nema teorije da se dovuku na adu pre, naravno mogli bi da dodju kasnije, ali em sto nemaju dovoljno samopouzdanja da mogu da prisvoje taj teren u tom vremenskom terminu, a i zaboga kasno okupljanje direktno smeta pri pripremama za navedeni fensi urban provod koji ce uslediti te vecheri nakon ade =o) ahahahahahaha s ovim si me podsetio, ja ustajem u devet, a danas sam ustao pre pola sata, kako cu ja biti funkcionalan na basketu, ostace misterija...u stvari sta serem kad necu biti funkcionalan, kad sam ja funkcionalan, to je crveno u kalendaru:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Sta kurac urbani do 5 ujutru pfft Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts