Doolio Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 markica stvarno pvnuje, ja nikada nisam imao markicu i izvadio sam povlastaju sad na jesen i brate, koji trip, ladno mogu da presedam i da radim sta ocu i da ne razmisljam:))))) znam da zvucim kao retard, ali brate, meni je to totalno bio feeling veka:))) uvek se setim kad se sav ispreznojavam i gledam jel kontrola il nije kontrola, pa onda odes na kiosk da uzmes kartu, a ono nestalo, pa se ni kriv ni duzan svercujes, brate, nisam ja za takav zivot, mada su mi smesni ovi sada, da ih istreses iz gaca ne bi im nasao deset karata... ja nisam nikad davao kartu, osim likovima koje znam pa silazim pre njih, ali ne zato sto nisam u fazonu, nego mi jednostavno nije padalo na pamet... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ne, ne kupujem kartu uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 neshto razmishljam... mislim da sam kupio kartu za svaku 50-tu vozhnju autobusem... i nisam je kucao na toj vozhnji, nego sam je shtekao i drzhao pripravnom u sledetjih xy vozhnji, ako naidje kontrola fazon. a kontrola mi je naishla jedno 30 puta bez preterivanja (imao sam i po 2-3 kontrole u jednom danu), i mozhda sam samo jednom ili dvaput imao kartu. sve ostalo sam ili dodgovao izlaskom na sledetjoj, ili sam bio kul pa me nisu smarali, ili sam se provukao sa onom "ma imam kartu, nego sam totalno zaboravio da ponishtim" prichom :] nikad mi nisu zapisali podatke... mada retko nosim lichnu kartu pa mogu da ga duvaju in any case. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 glupo mi je da plaćam za dve stanice, a retko se vozim više. kad idem negde dalje, otkucam. najbolje je kartu ostaviti zaglavljenu ispod ivice onih reklama kod vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 markica stvarno pvnuje, ja nikada nisam imao markicu i izvadio sam povlastaju sad na jesen i brate, koji trip, ladno mogu da presedam i da radim sta ocu i da ne razmisljam:))))) haha :) pa da, jeste markica zbog toga sjajna, ja zato i kupujem markice. Ne samo da mozes tako da se vozikas i presedas, nego ne moras ni da se cimas da ponistavas kartu u prevozu kad je guzva, pa juris gde ima automat koji radi itd. A zgodna je jer se ja nekada recimo vozim od svoje kuce do zemuna na primer, pa me mrzi da hvatam 83, nego kao naidje trola pa se spustim do terazija, onda kao do opstine uvatim 75, onda nadalje 17, pa nekad uletim i u 15 na stanicu ili dve. Sve to bih mogao samo 83kom da predjem, ali me mrzi nekad da je cekam, a i volim da menjam prevoz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Imam markicu uvek i nikada do sada mi nije usla "inspekcija-kontrola", osecam da cim je prvi put ne budem imao ima da udju. Meni je to bila fora prošle godine. :) Ali tad sam bio vuna i išao basom do faksa do koga mi realno treba 15 minuta hoda. markica stvarno pvnuje, ja nikada nisam imao markicu i izvadio sam povlastaju sad na jesen i brate, koji trip, ladno mogu da presedam i da radim sta ocu i da ne razmisljam:))))) znam da zvucim kao retard, ali brate, meni je to totalno bio feeling veka:))) uvek se setim kad se sav ispreznojavam i gledam jel kontrola il nije kontrola, pa onda odes na kiosk da uzmes kartu, a ono nestalo, pa se ni kriv ni duzan svercujes, brate, nisam ja za takav zivot, mada su mi smesni ovi sada, da ih istreses iz gaca ne bi im nasao deset karata... ja nisam nikad davao kartu, osim likovima koje znam pa silazim pre njih, ali ne zato sto nisam u fazonu, nego mi jednostavno nije padalo na pamet... :)))) Sad sam se setio onog Vulfgarovog opisa tvojih postova. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 hah ne verujem koji topic:) ja nikada ne kupujem karte i do sada me kontrola nije naterala da platim kaznu snalazio sam se na razne nacine npr pokupio sa poda nikvudovu kartu,pricao engleski,istrcavao napolje al poenta je da nemam markicu niti kartu;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 svi automati u jednom autobusu imaju istu shifru koja se menja jednom mesechno (bar mislim da je tako). optprilike je tako ja se nekada vozim sa istom kartom nedelju dana, zapamtim broj busa onaj pozadi ponesem beli papiric da proverim koja je sifra i pici ako je ta moja karta vazi u kada bi videli ovi iz GSP smislili bi oni jos nesto karte uvek ostavim ako je kupim ko ih sisa sverc je zakon Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Prestao sam da nosim povlasticu kada me je maximalno smorio jedan kontrolor na 16-ti rodjendan... U ruskim autobusima nema kontrole, ali i ne mozesh da udjesh ako nemash kartu tako da nema shvercovanja. Shto se metroa tiche, uvek kupujem kartu na 60 voznji poshto mi je ona taman na mesec dana. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 uvek imam markicu, a u poslednje vreme inspekcija maltretira one koji nemaju kartu. a i da imam kartu, naravno da je ne bih ostavila nekom tamo penzioneru, koji je toliko bezobrazan da je u 70 godina zivota nasao da se shvercuje :)) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 kad napune 70tu, imaju besplatan prevoz ;) neobavestena si:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 kupim kartu,otkucam,i kad izadjem bacim je u kantu. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) kad napune 70tu, imaju besplatan prevoz ;) neobavestena si:D mamicu im .. a ono "aaaajde siiiiiine ljuubi te baka... imam 70 godina, siiiiiiine..." (moli da ustanem) Edited May 24, 2007 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ti, mala, nisi chula za karmu izgleda. sto chinish drugima sada, chinice i tebi neko jednog dana. Ja nemam problema sa ustajanjem jer i ovako suvishe sedim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Jebeš karmu, ona je '91. Kapiram da njih realno ne treba shvatati ozbiljno, bar još 3 godine. :) Edited May 24, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Meni je to bila fora prošle godine. :) Ali tad sam bio vuna i išao basom do faksa do koga mi realno treba 15 minuta hoda. :)))) Sad sam se setio onog Vulfgarovog opisa tvojih postova. ;) zelim i ja znati kako ide opis:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Jebeš karmu, ona je '91. Kapiram da njih realno ne treba shvatati ozbiljno, bar još 3 godine. :) eto nove stavke za topik o sinonimima za prcanje: shvatim te ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 u poslednje vreme ne idem autobusom.. ranije sam uvek kupovala kartu, jer sam se nagledala raznih smaraca kontrolora..kartu sam uvek cepala, guzvala, presavijala, pravila neka sranjca i bacala, prvi put cujem za to ostavljanje u basu : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ti, mala, nisi chula za karmu izgleda. sto chinish drugima sada, chinice i tebi neko jednog dana. Ja nemam problema sa ustajanjem jer i ovako suvishe sedim To je zato shto si debeo. Mi mrshavi hotjemo da sedimo! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pa igi, nije bas da si nesto postigao time sto ne sedis, nego stojis... da si rekao "ja uvek ustanem, pa onda trchim pored autobusa do kuce, iovako suvise sedim", bi imalo smisla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 recimo, izbegao je potencijalnu opasnost od hemoroida ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 eto nove stavke za topik o sinonimima za prcanje: shvatim te ozbiljno OMG DA JA SAM BAŠ HTEO DA KARAM RIBU PREKO RUR FORUMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ne, nego valjda one koje se nisu prcale ne mogu da se shvate ozbiljno... whatever Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 optprilike je tako ja se nekada vozim sa istom kartom nedelju dana, zapamtim broj busa onaj pozadi ponesem beli papiric da proverim koja je sifra i pici ako je ta moja karta vazi u kada bi videli ovi iz GSP smislili bi oni jos nesto karte uvek ostavim ako je kupim ko ih sisa sverc je zakon gde su znakovi punktacije choveche? :p a u pravu ste vi za te mesechne markice... samo me smara da je vadim. pogotovo kada ne idem autobusem tako chesto. i naravno, redovno ustajem da oslobodim sedishte. mada imam neke svoje kriterijume shto se tiche toga kome ustajem, al nebitno :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 "Idem jednu stanicu, ne treba mi karta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts