Guest Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 argentinska doga je extra ja je imam napada i malu decu a kamoli nesto drugo krenula je par puta i na mene extra pas TO JE SUPER BAŠ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ima kratku dlaku linja se kao sto tj isto kao i boxer mrtvi ...kratka dlaka se zabija u tepih i moras 5xx dnevno da usisavas ako mislis da ti stan lici na nesto ... Dlaka se cak i zabija u stvari i nema sanse da ih skines,kada ubacis stvari u ves masinu ista prica izvadis ono jos dlaka .... Jeste to stvarno extra pas i sve to stoji ali brate linja se ...jebes ti i cetkanje i ostale gluposti ...kad se linja kao konj.. Iskreno da vam kazem pudlaja je za stan i nista vise ...sve ostalo je za dvoriste ... U sezoni linjanja , cheshljash ga jednom dnevno i nema shanse da imas problema sa dlakama , ja sam mislio da znam kako se cheshlja pas bio sam u fazonu , koliko komplikovano mozhe biti , a onda mi je drugar objasnio neke stvari. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 koji car bi primio takvo kuče, čitajući tvoje rečenicu očekivao sam kraj tipa roknuli su ga ali to btw šarplaninac ftw, samo problem je što on ima samo jednog gazdu Uzo ga je neki ntolme specijalac il neshto dzudista valjda koji ga je, kad je ovaj krenuo par puta da ga ujede, podigao celog i bacio na zemlju itd itd pa ovom vishe nije svejedno a i stoji mu vezan negde na uzhe od 2 metra i chuva neshto ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ja imam pitbula, skroz ludo kuce. jednom ga je neki lik lozio i kuce ga je napalo pa je bilo na nekom ispitivanju. onda je napao i postara i sad je vecinom na lancu. jednom je cak i mene napao mada sam ja tad bila kriva jer sam ga lozila. sad je kod babe. ja ne smem vise ni da mu pridjem. na foru kad neko hoce da izadje iz kuce, samo mu baci komad mesa i istrci sto brze moze :) ja hocu civavu za rodjendan ... i nekog ko ce da je seta :) inace ja bih volela da imam neko extra jako extra besno kuce kome niko ne bi smeo da pridje osim mene a moja civava ce da bude opasna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ^Mmmmmmmmmmkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 jednom je cak i mene napao mada sam ja tad bila kriva jer sam ga lozila. Jebi ga a posle "no means no" i ostale price Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 na foru kad neko hoce da izadje iz kuce, samo mu baci komad mesa i istrci sto brze moze :) to mora da je neka buržujska kuća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ovaj vudu je sve bolji :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ovaj vudu je sve vudiji:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ovaj dule je sve više dlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 provodim dosta vremena u munzeu Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 to mora da je neka buržujska kuća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Uzo ga je neki ntolme specijalac il neshto dzudista valjda koji ga je, kad je ovaj krenuo par puta da ga ujede, podigao celog i bacio na zemlju itd itd pa ovom vishe nije svejedno a i stoji mu vezan negde na uzhe od 2 metra i chuva neshto ... zajebo se do jaja ako je uzeo starog šarplaninca kada moj jede nešto ja ga zaobilazim min 5m, samo moj ćale sme da mu priđe i uzme ono što jede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 zajebo se do jaja ako je uzeo starog šarplaninca kada moj jede nešto ja ga zaobilazim min 5m, samo moj ćale sme da mu priđe i uzme ono što jede. O cemu pricas ti? Ja sam pricao o dobermanu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 mislim da on pricha o shar planincu... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ali ovde se vodi razgovor o stafordima ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ali ovde se vodi razgovor o stafordima ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Obratite pazhnju na moje i korijeve postove na ovoj temi pre nego se napravite pametni da spamujete. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts