Jump to content

Doberman

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ima kratku dlaku linja se kao sto tj isto kao i boxer mrtvi ...kratka dlaka se zabija u tepih i moras 5xx dnevno da usisavas ako mislis da ti stan lici na nesto ...

Dlaka se cak i zabija u stvari i nema sanse da ih skines,kada ubacis stvari u ves masinu ista prica izvadis ono jos dlaka ....

Jeste to stvarno extra pas i sve to stoji ali brate linja se ...jebes ti i cetkanje i ostale gluposti ...kad se linja kao konj..

Iskreno da vam kazem pudlaja je za stan i nista vise ...sve ostalo je za dvoriste ...

U sezoni linjanja , cheshljash ga jednom dnevno i nema shanse da imas problema sa dlakama , ja sam mislio da znam kako se cheshlja pas bio sam u fazonu , koliko komplikovano mozhe biti , a onda mi je drugar objasnio neke stvari.

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

koji car bi primio takvo kuče,

čitajući tvoje rečenicu očekivao sam kraj tipa roknuli su ga ali to [}:)]

btw šarplaninac ftw, samo problem je što on ima samo jednog gazdu

Uzo ga je neki ntolme specijalac il neshto dzudista valjda koji ga je, kad je ovaj krenuo par puta da ga ujede, podigao celog i bacio na zemlju itd itd pa ovom vishe nije svejedno a i stoji mu vezan negde na uzhe od 2 metra i chuva neshto ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

ja imam pitbula, skroz ludo kuce. jednom ga je neki lik lozio i kuce ga je napalo pa je bilo na nekom ispitivanju. onda je napao i postara i sad je vecinom na lancu. jednom je cak i mene napao mada sam ja tad bila kriva jer sam ga lozila. sad je kod babe. ja ne smem vise ni da mu pridjem. na foru kad neko hoce da izadje iz kuce, samo mu baci komad mesa i istrci sto brze moze :)

ja hocu civavu za rodjendan ... i nekog ko ce da je seta :)

inace ja bih volela da imam neko extra jako extra besno kuce kome niko ne bi smeo da pridje osim mene [:D]

a moja civava ce da bude opasna!

jednom je cak i mene napao mada sam ja tad bila kriva jer sam ga lozila.

Jebi ga a posle "no means no" i ostale price

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Uzo ga je neki ntolme specijalac il neshto dzudista valjda koji ga je, kad je ovaj krenuo par puta da ga ujede, podigao celog i bacio na zemlju itd itd pa ovom vishe nije svejedno a i stoji mu vezan negde na uzhe od 2 metra i chuva neshto ...

zajebo se do jaja ako je uzeo starog šarplaninca

kada moj jede nešto ja ga zaobilazim min 5m, samo moj ćale sme da mu priđe i uzme ono što jede.