Jump to content

Genesis Rising


voodoo_

Recommended Posts

Reših da probam ovo čudo, reko nek ide život, al drugi disk mi je oštećen pa tokom instalacije nije uspeo da raspakuje fajl head_freak_bump_hilo8.dds i morao sam da ga skipujem. S obzirom da postoji velika verovatnoća da će igra pući tokom kampanje zbog nepostojećeg fajla, molim bilo kog ko ima ovu igru da nađe taj fajl u instalacionom folderu, spakuje ga i okači negde, jer ne mogu da nabavljam sve ovo opet.

Hvala unapred!

Link to comment
Share on other sites

Da li bih mogao nekoga odavde da kontaktiram na pm u vezi jednog delikatnog pitanja shto se tiche igre ?

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Link to comment
Share on other sites

Samo ne razumem jednu stvar. Da, cuo sam za probleme koje igra ima, pa se namece par pitanja:

1. zar niko od njih nije nikad igrao neku strategiju u zivotu, da ne govorim o npr Homeworldu il slicno

2. zar niko od njih nema prijatelja sa ispunjenom stavkom pod 1, da im kaze sta ne valja

3. zar izdavac nije mogao da im kaze sta tu "sux"

4. zar nisu makar mogli da obave beta test sa igracima iz Srbije (koji uglavnom nece ni kupiti original)

5. zar nisu mogli uopste da obave beta test? sa bilo kim?

6. najbitnije: zar ne znaju za klanrur i gikove poput nas? I da lepo prikazu to ovde, nama, a mi da ih opljujemo da bi ispravili ono sto nevalja ;)

Ako su obavili neku od navedenih stavki, onda...no comment.

Edited by brue
Link to comment
Share on other sites

Znas kako, nije to bas tako lako kao sto ti mislis. Ti potpises sa nekim ugovor o distribuciji, on ti kazhe da zeli da vidi igru do 1. maja 2007 godine i ti krenes da je radis. Isto kao da ti neko kazhe da do tada zeli gotovu kucu. I ti je gradis, gradis i napravis je kako mislis da treba do recimo 1. januara i onda kreces da je fino tjuniras, slusas pokoji komentar, tralala, ali ne mozes je srusiti i kreniti u gradnju ispocetka. Konacno, da svi ljudi znaju da naprave strategiju kao Blizzard, onda bi sve strategije bile popularne i igrane, sto nije moguce :)

Link to comment
Share on other sites

fali joj interfjes pod broj jedan... bas steta... meni se bas igralo onako nesto

Hah, bio je oglas na Ruru ovde pre jedno 4-5 godina, trazi se Game Designer za doticnu igru. Otisao sam tamo, da probam da dobijem posao. To je bilo u vreme kada je WC3 izasao, a par momaka odatle se bash nalozilo na WC3 i mislili su da su Night Elfovi najjachi. I bili su, dodushe, al ne kada su oni igrali sa njima. Posto sam izjavio da mogu da ih dobijem sa orcovima, 1 od njih koji je bio zaduzen za procenu kandidata za game designera rece mi da cu da imam veliki + ako ga dobijem, posto ga niko od ovih nikada nije dobio ni sa 1 rasom. Tada sam prvi put igrao WC3. Gledao sam 2-3 partije kako ga Footman, Stator i kompanija tada igraju, ali ja josh nisam igrao ni jedanput tada. Naravno dobio sam ovog lika, hehe, na takozvani MICRO i to za cirka 7 minuta. Ne kazem da nisam bio noob, ali mozete onda misliti da li su, koje i kakvo igracko isqstvo oni imali. Naravno moj + se istopio i nikada me vise nisu zvali, verovatno su pronasli "Boljeg" Game Designera od mene. Ah da, 2 stvari koje sam im rekao da su najbitnije za igru su:1. Korisnicki interfejs 2.Da jedinice ne budu glupe kao u pojedinim RTS. Bice da im se ovo prvo obilo od glavu ;):(

Edited by BoRiS VeLiKi
Link to comment
Share on other sites

verovatno su pronasli "Boljeg" Game Designera od mene. Ah da, 2 stvari koje sam im rekao da su najbitnije za igru su:1. Korisnicki interfejs 2.Da jedinice ne budu glupe kao u pojedinim RTS. Bice da im se ovo prvo obilo od glavu ;):(

ako ti je za "utehu", ekipa programera je menjana vise puta, pa verovatno ti sa kojima si pricao nisu oni koji su izdali igru tj. zavrsili je.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...