Jump to content

graficka?

Doolio

Recommended Posts

e, ovako, znaci, ne pratim razvoj doticnog trzista em tehnologije uopste poslednje dve godine, tako da je pitanje mozda glupo, ali nema sanse da se sad informisem na svoju ruku od kulina bana...

uglavnom

sempron 3400+ (64)

giga rama

ploca neka asusova bezveznija, 50 evra bila pre 7-8 meseci...

pcie mi treba, pogodna za ovaj komp, a da je izmedju 50 i 100 jura, znaci, ove od 100 navodite i imajte na umu da je vrlo nategnuto, tipa ne pominjite one od 110:)))

hvala in advance:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ne znam koliko se isplate po pitanju performansi ove 8500GT, s obzirom da je ipak ddr2 u njima, ali to ti je najnovije sto moze biti, DX10, i te fore, i moze se naci za 90-100e, sa 256 DDR2

A kad bi mogao izvuci jos 30tak eura, tu ne bi bilo razmisljanja - 8600GT, right?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

fala na odgovori.

medjutim, ne zanima me preterano sta ce biti kad ce biti, posto necu skoro nadogradjivati komp, tako da me zanimaju samo preporuke koje ne bi bile overkill jer cu se relativno dugo zadrzati onda na toj konfiguraciji, mozda cu dodati memoriju, ali ove ostale stvari ostaju iste, tako da mi nista ne znaci da kupujem nesto sa kurac palac sejderima dajrektikspetnes i te stvari kad ce proc da mi se vuce za grafickom...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ne mislim da je jadara, ali sam potpuno izgubio kontakt s realnoscu sto se tice kompjutera i komponenti, tako da uz ova dual kurac palac cuda tripujem da je ovo moje zesce sranje:) a secam se da je bio krajnje prosecan procesor kad sam ga uzeo prosle godine krajem leta:)

mada znam da me graficka najvise koci, sa integrisanom mi sve radi duplo grdje nego na xp1700, 256sto puta sporiji ram, 9600xt128:)

tako da tripujem da cu skontati da mi je komp sasvim okej kad budem uzeo graficku:)

e, ovako, znaci, ne pratim razvoj doticnog trzista em tehnologije uopste poslednje dve godine, tako da je pitanje mozda glupo, ali nema sanse da se sad informisem na svoju ruku od kulina bana...

uglavnom

sempron 3400+ (64)

giga rama

ploca neka asusova bezveznija, 50 evra bila pre 7-8 meseci...

pcie mi treba, pogodna za ovaj komp, a da je izmedju 50 i 100 jura, znaci, ove od 100 navodite i imajte na umu da je vrlo nategnuto, tipa ne pominjite one od 110:)))

hvala in advance:)

Ako ti je 100 eura gornja granica 7600GT uzmi ako uspes da izbunaris za te pare (evo pitaj naseg troomastera voodooa :) ) ili neki 7600GS. Dobar je cpu, imas dosta rama, i uzivaj.

Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB

"Sipas i ne mislis" :)

Idi pitaj na jednom nasem hardware sajtu [8D] kakva je ovo graficka. Nakon par sati bacices je i proklinjati tu sporu karticu [:D]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Apsolutno je svejedno koji brend uzeli. Garanciju imaju sve. Chipovi su svuda isti. Ploce proizvodi Foxconn za sve najverovatnije. Uzmite jeftiniju, Eagle ili Zotac.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)