Pajser Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Jel imao neko iskustva s ovim kasom? Cena mu je skroz ok (~13k u tehnomarketu, nisam gledao na drugim mestima) za ono shto pruzha. http://www.sony.co.yu/view/ShowProduct.act...y=ICA+CD+Tuners Ukratko koga mrzi da chita: BT sa ugradjenim micom, 52x4 mosfet, daljinac etc... What's the catch? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Samo jedno pitanje sta ce ti Bluetooth u kolima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 da igra sa kolima 1na1 fifu preko moba. Pa valjda da ima handsfree mogucnosti prilikom vožnje :) Ja bih zato kupio cd sa bluetoothom :) Jedino sto ja ne znam dal' su ti cd-ovi "zaključani" samo za sony telefone ili možeš da se bt-uješ sa bilo kojim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Izgleda da nisu zakljuchani, mada je jedini info koji sam uspeo da nadjem ovo: http://esupport.sony.com/US/perl/news-item...amp;news_id=184 Moracu jednostavno da odem u radnju i da vidim jel ga imaju izlozhenog pa da probam sa mojim mobom poshto ga nema listovanog u ovom compatibility chartu shta god... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Znam, ali zar nije bolje da kupis bluetooth slusku, koja je 10x bolja i mozes i da je koristis van kola. Moj cale ima i mogu ti reci da je FULL! Lagana je, ne oseca se, i zvuk je skroz ok. Po meni bolja kombinacija nego to preko HU.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 tebi više odgovara slušalica, njemu više odgovara handsfree radio. možda on voli plavuše a ti crnke, što nije razlog da ga nagovaraš da ofarba devojci kosu, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Jooj pa nije u tome stvar, nego sam mislio da je ovo bolje ako mu je vec to potrebno. Inace taj bluetooth preko plejera je skroz kul stvar, samo sam mislio da mu to ne bude orijentir za kupovinu. Sto se plejera tice izgleda skroz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Sony MEX-BT2500 ima samo jednu zackoljicu. Nema nijedan dodatni izlaz za pojacalo. Tih 4x52W (4 x 23W realno) je sve sto ces od ovog plejera ikada dobiti. Naravno, ako ti to nije bitno (ako neces kasnije dodavati vufere, pojacala) onda je kul kupovina. I moram se sloziti sa Milosem da ne moras bespotrebno davati pare za BT. Npr. Sony GT300 nije medju novijima, kosta oko 110 evra i ima referentni odnos cena-kvalitet. Ima cak i AUX-IN na prednjoj ploci. Naravno, nema BT, ali ja ne bih nikad to stavio kao "must have". To je, naravno, moje skromno misljenje. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Hvala Dovla, tvoje mishljenje poshtujem. Veliko sranje za izlaz za pojachalo, imam aktivni vufer tako da mi otpade kupovina. Ne bih slushku, onda nju moram da nosim sa sobom, da je punim, da se drkam. Meni je samo trip kad moram da se javim na telefon poshto pushim i kad mi je zapaljena pljuga a treba da se javim na telefon problemi. Meni moj kas radi posao, tako da mi GT300 ne treba, treba mi samo prokleti BT :) Moram nekoga da navatam da mi nabavi 55BT ili da nadjem neki drugi jeftin model sa BT-om. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Uvek imas i X-Wave varijantu (mislim C545) koja ima Bluetooth i 2 izlaza za pojacalo i kosta oko 150 e. E sad, to je X-Wave... nisam imao priliku da vidim kako radi. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Pa koji sada plejer imas? Verovatno moze da se doda samo bluetooth adapter za njega, mada on ume da kosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Bluetooth adapteri koshtaju ko djavo, vishe mi se isplati da utopim ovo shto sad imam i da dodam za nov plejer. Taman sam se ponadao da je ovaj Sony to shto trazhim ali kita Marjanova. Imam neku jeftinu Alpinu koja radi posao ali BT nema, tako da cu sachekati da malo vishe padnu cene BT plejera. A X-Wave nema shanse da bih uzeo, mozhe on da bude i odlichan na pochetku ali nekako imam utisak da to nece potrajati... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Pazi ima fora da se poveze i taj HU na pojacalo,ali... To je adapter koji se spaja na HU i tako mozes da ga prikljucis na pojacalo zove se "hi/lo signal converter" Sad imas SAL-ov za 650din i DIETZ-ov za 2200din, pa ti vidi. Jbg nikada nisam imao iskustva sa ovakvim necim tako da o kvalitetu ne znam nista da ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts