Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 zomg infidel! there is only one phorum! ;o) inache meni je smeh kako se albanci trude ovoliko ...da ne prichamo kako postoje komisije sa ovakve stvari, najbolje da bi iko ishao sa kradenom pesmom... =o) a naravno tuga u celoj prichi su odredjeni segmenti nasheg naroda (ili albanci koji se predstavljaju kao srbi) koji psuju i nastavljaju se na ovako prozirne provokacije... i dobro, sta sledece treba da se pobedjuje? (ono marija sinotj, ana malochas... ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 kusta i Oskar ;) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Saint, a kad smo se mi to cimali da saljemo predstavnika na San Remo? nismo se cimali zato shto na san remu mogu da ucestvuju samo italijani ;) a ja sam samo rekao da san remo > eurosong ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ololololo gledam ja tako vesti na nemachkom k1.... i imam sta da vidim "kao sto je bilo ochekivano najvisha mesta su medjusobno jedni drugima podelili pripadnici istochnog bloka. Jedine dve 'zapadne' zemlje u prvih deset su turska i grchka (i know, insert zomgwtf here ;oD). Vec sada su zapocele diskusije o novom rezhimu glasanja. "bezimeni nemachki lik kog cimaju za vesti u 5 i koji inache nista znachajno nije u zhivotu uradio (jer da jeste odbio bi kad ga cimaju za vesti u 5)" kazhe: Sistem glasanja treba da se preradi, trenutno je u takmichenu 21 'zapadna' i 21 'istochna' zemlja, ali dok 'zapadnjaci' glasaju objektivno (paz bogati ;oD) 'istochne' zemlje dele svoje glasove solidarishutji se sa komshijama" e sad se ja raspadnem od smeha jer em sto iako su plasirani smeshno oni sledece godne ne moraju da pevaju kvalifikaciono veche, a sad bi i posebne povlastice prilikom glasanja? istog tog glasanja koje je oteralo italijane jer zato sto iako lepo pevaju niko njih realno ne gotivi i ne daje im 'glasove solidarnosti'...lajk dablju ti ef mejt =o) hejt ka nemcima, stfu whiners l2p ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ja malo chituckao bbc, i poginuo od smeha :)) evo par citata njihovog dopisnika iz helsinkija. "SATURDAY 12 MAY 2130 LOCAL TIME (1930 BST) Well, it's half an hour until the whole shebang kicks off. I don't want to spoil any surprises, but if you're recording the programme to watch tomorrow, fast-forward through Bosnia, Macedonia and Armenia. You won't be missing anything you couldn't recreate at home by putting your mum in a purple frock and telling her to shout "bananas" at the dog. Secretly, I'm hoping Scooch do well. Having met them several times over the last week, I've been won over by their enthusiasm and, let's be honest, their song. " "SUNDAY 13 MAY 0110 LOCAL TIME (2310 BST) Oh dear. For the life of me, I do not know who was voting for Serbia and their bizarre liturgical dancing. Perhaps it was a clerical error. " "SUNDAY 13 MAY 0345 LOCAL TIME (0145 BST) Dour-faced Serbian spoilsport Marija Serifovic was much more serious at the winner's press conference - revealing how it was God's plan for her to win, and praising voters for choosing songcraft over showbiz glamour. Perhaps she's right. Maybe I've been too harsh on the song. But have you noticed that Serbia has borders with more countries than any other nation in the Eurovision? " ono, realno me zabole za mariju, molitvu i evroviziju uopshte. kul je shto smo pobedili, imidz i sve to. ali ne znam dal da plachem ili da se smejem sad kad chitam komentare po netu. "zapadnjaci" kukaju kako se glasa politichki, kako nije fer ovaj sistem glasanja zbog takozvanih "blokova glasacha", blablatrutj. a niko od njih da spomene da su oni ionako povlashtjeni i da je taj blok sistem i doshao iz skandinavije. niko da kazhe da je u najmanju ruku malo chudno da marija nije dobila nijedan poen iz britanije, itd... :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ma zajebi Engleze, čitam sad komentare na bbc.co.uk i ne verujem koja je to gomila arogantnih skotova. Nije ni čudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ko gubi (again, and again, and again) ima pravo da ispira usta na Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 nismo ih mi tukli po ušima da nam rasture zemlju i tako stvore 5x12 poena na evroviziji. ali evo, javno nudim svoje (isključivo konsultantske) usluge u rasparčavanju ujedinjenog kraljevstva na škotsku krajinu, škotska ostrva, vels, južnu englesku, zapadnu englesku, severnu englesku, londonski pašaluk i severnu irsku. pa nek budu prvi na evroviziji do kraja sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ono takmicenje veze nema sa muzikom i pevanjem (sto ne umanjuje naseg predstavnika, makedonskog i jos par njih) ... zar zaista neko misli drugacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ovaj tijanic se opet nasnifao. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts