Pesma-mrtve-dece Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 lol ekstra.. mada kapiram da bi me neko prebio unutra. btw: kako ljudi drkaju kad ih snimaju kamere uvek? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Dzepni bilijar! Jeste drkali ikad onako sa dva prsta na sitno da ne probudite ljude koji spavaju u istoj sobi sa vama? :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ne, mi imamo WC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Nisam mislio kad kuci svi spavaju u jednoj sobi kao u ciganmali nego na letovanju zimovanju itd itd. Znas one skupe, a nepotrebne stvari u zhivotu? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Note to self: U prisustvu Mohi-a ne razmisljati o *fap-fap* zvuku koji pravi dok drzi ruke u dzepovima. Side note: Ne ici na zimovanje/letovanje sa Mohi-em. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Jeste drkali ikad onako sa dva prsta na sitno da ne probudite ljude koji spavaju u istoj sobi sa vama? :] hahahah, VRH !!! ...ma nema shetanja kaktusa kad si na exkurziji iz 2 razloga: 1. ili si suvise mali (osnovna) pa te taj sport jos ne interesuje 2. ili si srednja i napaljen ko sam vrag te jebes sve sto ima rupu, sto znaci da ces posto-poto naci neku da joj zabijes pajicu, makar to bila i ona ruznjikava debela sa velikim sisama sto brekce i kikoce se dok je tovarish i na kraju svrsavas medju sisone. znaci, when you travel in group JERKIN IS NOT THE OPTION !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ahaha, istripovali ste, ne bih gledao VB, pa da je ne znam ko tamo:))) hahahah, VRH !!! ...ma nema shetanja kaktusa kad si na exkurziji iz 2 razloga: 1. ili si suvise mali (osnovna) pa te taj sport jos ne interesuje 2. ili si srednja i napaljen ko sam vrag te jebes sve sto ima rupu, sto znaci da ces posto-poto naci neku da joj zabijes pajicu, makar to bila i ona ruznjikava debela sa velikim sisama sto brekce i kikoce se dok je tovarish i na kraju svrsavas medju sisone. znaci, when you travel in group JERKIN IS NOT THE OPTION !!! kako mali bre? desanku krstis negde oko 3-4 razreda, pa do petog ako si normalan:) ne znam, u moje vreme na rekreativnim se maltene samo to radilo:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Dzepni bilijar! Jeste drkali ikad onako sa dva prsta na sitno da ne probudite ljude koji spavaju u istoj sobi sa vama? :] it's official! Mohi nakon smrti ostavlja svoj mozak nauchnicima da ga analiziraju i otkriju zasto je mohi bio takav car! best post EVER! =o))) \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ali sa dva prsta :D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) kako mali bre? desanku krstis negde oko 3-4 razreda, pa do petog ako si normalan :) Volim RUR forum. Edited May 10, 2007 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ako bi Satan pristao da udje, sigurno bi videli homo odnos :P Zasto mislis da ne bi jebao maru?ili barem neku drugu ukucanku Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Zasto mislis da ne bi jebao maru?ili barem neku drugu ukucanku jer te mohi podseca na lajzu mineli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 JBT JA SAM U KUCI kjoote hvala ti :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Volim RUR forum. volim ga i ja, ali ne znam sta je cudno kod mog posta... naravno, ne mislim da prestajes da bacas u petom, nego otprilike tada najkasnije krenes da bacas:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ahaha, istripovali ste, ne bih gledao VB, pa da je ne znam ko tamo:))) kako mali bre? desanku krstis negde oko 3-4 razreda, pa do petog ako si normalan:) ne znam, u moje vreme na rekreativnim se maltene samo to radilo:))) Ja sam jebao u drugom razredu osnovne ololololo!!! Kakvo bre drkanje u 3 razredu tada si se raspravljao da li bi dinoboti mogli da pobede konstuktikone i djidao na klikerima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) zlo&naopaKo.. edit: a di je dunja?! Edited May 10, 2007 by MaRuShKa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 tjuti.. dobro je da se mene samo niste setili. :D imao sam uzhasni dejavu kad sam video ovaj topic... taman toliki da me glava zabolela... joooOOOj Taj veliki brat bi protekao u teshkim drogama i nasilju, kao i bogatim programom lan-partyja :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ja sam jebao u drugom razredu osnovne ololololo!!! Kakvo bre drkanje u 3 razredu tada si se raspravljao da li bi dinoboti mogli da pobede konstuktikone i djidao na klikerima :) i lovio paukove na zvaku i skupljao slajbe za nindza kornjace album, ali u pauzi nadjes kod druga 'strast' od njegovog caleta i eto zezanja:) mislim, ne jedno ne iskljucuje drugo... sad sam se setio, tacno se secam da je bio treci razred, pusite ga svi:))) isli su pr0novi na trecem kanalu u ponoc i tu su svi zivi (moja dzenerejsn '82.) krenuli da *khm*, pa je bila pauza, onda su poceli na palmi da pustaju u dva ujutru, ali tada su svi vec bili profi bacaci:))) oko petog razreda mislim da su svi zivi vec bili upoznati s doticnim oblikom praznjenja osim nekih fiju fiju:) mislim, bolesno je sto pricamo o ovome, ali nisam ni lud, ni senilan, ni izlapeo, secam se osnovne skroz i sve mogu da povezem sa razredima... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 offtopic: Vidi ga Zlaja se rezurektovo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 to bi bila najgledanija emisija ever : )) ali bez kojota u kuci, to onda ne bi bio fer plej.. Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Ništa, tu sam, vi kad se sredite recite pa da počnemo sa zadacima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 i svake nedelje da banuješ po jednog membera... Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 mislim da bi sve jedan zadatak trebao da bude tipa "tvoj zadatak je da uzmes flasu vinjaka, da ga podelis sa ostalim ukucanima i da se razbijete k'o picke" ajzak :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 JBT JA SAM U KUCI kjoote hvala ti :))) medvedja usluga :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts