bolkonski Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Osim ovoga sto je rekao Igor, prosto ne mogu da verujem da se neko primio na gore ponudjenu definiciju liberalizma. Majko moja mila, ovo me zaista pogadja. Od sada brisem svaki post koji u ovoj temi bude u vezi sa politikom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ja sam za to da se skupimo i idemo da ih odvalimo od batina. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ja sam za to da se skupimo i idemo da ih odvalimo od batina. lako ti je sa ovima smorenima, probaj da bijes one sto su za legalizaciju koksa :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ja bash mislim da je pravo vreme da se kod nas vutra legalizuje, pogotovo sad ako se dss i radikali utale, samo se plashim da ce nam trebati i tezhe droge da preguramo to. a dobri su i ovi metalci shto bi nekog tukli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 i to shto je igor rekao stoji. ali to shto mozhda sada nije najbolji trenutak, ne znachi da nismo u pravu :] Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ne tucha.. sto prljati ruke... lepo se rasporedimo po zgradama.. svako po snaju (ko nema snaju, moze i zaovu), i zhezhi bejbe Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 meni se drugar zeni u subotu, mozda bas tvojom sestrom somborac? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 lol sombor ima 10 stanovnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ramirez kad sam rekao da se isticu iz gomile nisam mislio na narkomane nego na ove sto ce da setaju ulicom... no, podrzavam ideju o prebijanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Batina iz raja izasla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 zvanichni podaci su da oko 10% ljudi koji su probali vuju nekada u zhivotu predju na tezhe droge. i opet se progresija zavisnosti kod tih 10% ne mozhe pripisati uticaju same biljke. ima tu previshe faktora. Najvise volim kad ljudi koji brane narkomaniju, vutru, itd., ljudi kao Ramirez, izvlace iz rukava ovakve "zvanicne podatke", proverene cinjenice! Odakle bre taj podatak??? Koje istrazivanje, gde, kod nas, u inostranstvu, u zemlji cuda??? Najgore je sto ce neki klinac da npr. procita ovo na RuR-u, i da ide dalje da prica, ta eto, on je cuo negde. Ja nemam pouzdan podatak, mislim da oko 90% ljudi predje na nesto teze, ali to je moj stav, ne mogu to da upotrebim u raspravi. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ^looooooooooooooooool izi drogs mejk pipl hepi.zato treba legalizovati maru. :) ako imash 18 godina izvoli i duvaj ako ocesh. ali one price :imam iskustva,duvao mi komshija pa se udavio u reci. mislim lol:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ceo razvoj topica je carski, ali carski, nisam znao da je pola rura uclanjeno u ovu disciplinovanu omladinu srbije ili kako vec, eto, nauci covek svasta... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Batina je iz raja izashla. ...jer joj tamo nije mesto. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 maru ne treba legalizovati ni u ludilu. banujmo maru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkin Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Najvise volim kad ljudi koji brane narkomaniju, vutru, itd., ljudi kao Ramirez, izvlace iz rukava ovakve "zvanicne podatke", proverene cinjenice! Odakle bre taj podatak??? Koje istrazivanje, gde, kod nas, u inostranstvu, u zemlji cuda??? Najgore je sto ce neki klinac da npr. procita ovo na RuR-u, i da ide dalje da prica, ta eto, on je cuo negde. Ja nemam pouzdan podatak, mislim da oko 90% ljudi predje na nesto teze, ali to je moj stav, ne mogu to da upotrebim u raspravi. prvo, ako hotjesh ozbiljnu diskusiju, nauchi da ne menjash teze ili ubacvujesh drugima rechi u usta. ja NE branim narkomaniju, i ne znam kako si to zakljuchio. ja branim pravo punoletnih, odgovornih taxpayera koji zhele da im se dopusti pravo da pushe marihuanu. shto se mene tiche, nek zabrane na javnim mestima kao i pljuge. inache, to je podatak koji je gospodin doktor izneo u gore pomenutoj emisiji kljuch. a taj doca je upravo protiv legalizacije/dekriminalizacije, i taj podatak je naveo kao argument za svoj stav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ali one price :imam iskustva,duvao mi komshija pa se udavio u reci. mislim lol:) Jao ali ovo je stvarno smesno :)))))))) Apel telekomu : ukinite ramirezu net :) Apel Najtkinu : ne daj mu da koristi tvoj komp. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ma jok, to je goran sam napisao u pauzi izmedju vezhbi za biceps i triceps ;s sva sretja pa se telekom obazire na apele nas smrtnika kao moja bivsha na mene :p Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) @rockdudbg: Jebiga ne zhive svi prekoputa vrtica. Edited April 26, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 masa malih nacista viri iz ormara i dobacuje "udri ga!" koja kolichina frustracije na jednom mestu au i to dei, daki i satan. sve fajter do fajtera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 @rockdudbg: Jebiga ne zhive svi prekoputa vrtica.omg,lol? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 i to dei, daki i satan. sve fajter do fajtera :) pa sad, deia nisam video, ali satan svakako nije kategorija sa dakijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) satan bi odvalio dakija da ga bije i sa onom muholovkom koja mu je okachena u jazbini ^^ @tema : jaoj svadjaju se stormfrontovci i raspali hipici ne zna se ko je od koga gluplji oprosti im Edited April 26, 2007 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 za sve frajere sto pozivaju na fajt. manite se palica, dodjite u duplo manjem broju golih ruku i napadnite mitingase to je mudo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 znaci da dodje nas petorica onda...mislim koga boli kita da legalizuje dzidzu,pored svih sranja to sigurno nije najbitnije. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts