Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A jeste sigurni da ce biti closed?

Mada i ako bude, ja sam optimista, veruejm da ce hakeri vec srediti nesto da igraju i ljudi bez key-a...:D

ma da.. par dana posle releasea bice na netu :)

e: mada pitanje je jer nece biti LANa a treba vremena da se odradi neki pvpgn fazon :(

btw kada ce izbaciti patch za wc3/sc sa podrskom za novi bnet ? :(

Edited by primo

Beta has begun!

Ako je nekome dosadno nek gleda uzivo kako jedan lik skida betu......

http://justin.tv/iccup

Btw. svi ljudi koji su trenutno primljeni u betu su izabrani iskljucivo iz opt-in pool-a, tako da niko sa blizzcon key-evima/contest-ima/etc nije jos u beti. Za sada se ne dobija nikakav mail, vec kad se ulogujete na bnet acc SC2 beta ce vam biti u Home Page-u (Manage Games).

Aj ljudi pa nek nam je svima sa srecom.

P.S. Jos uvek salju invite-ove, F5 FTW!!!

Jel može da se očekuje neki piracki release ove bete, ovo, ono? Makar i samo SCVove da vozikam malo okolo i skupljam resurse...

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odigrah 2 partije, obe kao Terran.

Prvo: generalni utisci.

Grafika je odlična, sve je jako fluidno i sjajno odrađeno.

Jedinice su mi nekako mnogo manje, što je razumljivo kad se uporede rezolucije iz onog doba i sada, te mi je bilo teže da se snađem u nekim borbama pri selektovanju.

Kada se ulogujete pita vas da li ste početnik, advanced ili veteran, i od toga dosta zavisi game speed. Ja sam išao na begginer level i tu imate 5 practice igara, koji se ne rangiraju.

Međutim, na begginer levelu game speed je normal, tako da je sve prilično sporo.

Prva vs Protossa

Počeo sam standardan build štancovanja radilica i sakupljanja resursa. Napravih 2 bazu relativno brzo jer bez 4 rafinerije sa po 3 SCVa teško mogu da se štancuju jedinice.

Poslao ja tako radilicu da istraži mapu a ona se zakucala u glupe stene koje moraju da se unište da bi bilo koja land jedinica mogla da prođe. Ništa od otkrivanja.

Nabacih senzore na glavnu bazu i istražuj.

Nakon 15tak minuta imao sam 4 dropshipa sa tenkovima i marincima/reaverima + par vikinga.

Krenuh ka njegovoj bazi gde sam naleteo na mothership. Gle lakog plena, pomislih, pritom nisam znao da ima cloak field oko sebe a u njemu 2 kerijera i nešto zelota.

Nisam napravio dovoljno turreta, a zakazao sam i sa proizvodnjom i baja mi se ušetao u bazu samo sa mothershipom i kerijerima. Zeloti su bili topovsko meso tu.

Nakon završetka igre imate klasičan overview sa još par dodataka, tipa - koliko ste imali viška nepotrošenih resursa u odnosu na to koliko ste skupljali + poseban tab za build order vas i protivnika.

Kod svake građevine (factory/starport/barracks) imate dva addona - prvi vam donosi nove jedinice, a drugi omogućava da se prave dve jedinice u isto vreme (odlično za štancovanje marinaca).

Druga vs Terrana

Sve isto kao kod prve, samo sam već skapirao šta i kako i produkcija je išla mnogo brže.

Probao sam da funkcionišem bez druge baze, ali to je već u 8. minutu nemoguće, bez 4 rafinerije nema progresa.

Protivnik je išao na mass marince, a ja na sličnu kombinaciju kao u prvoj partiji. Nije pravio turrete, i pobeda je bila relativno lagana.

Okačiću i neke skrinove, čim budem imao vremena :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...