Dule_smor Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 u pravu je peja kao i obicno!...mislim ako hoce da pokazu mehaniku igre i nove jedinice onda nek igraju opusteno, a ne da se tu kao nesto rashuju i mikruju kad numeju...nije stvar u tome sto nisu proovi i sto partija nije kvalitetna, za to me zabole realno...ali kakvi su im to repovi u kojima ne videsmo ni tenkove ni jebene mute...pa kapiram da bi zanimljivije bilo da se stator i ja smaramo pola sata i gazimo kerijerima i kruzerima nego ovo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Razmisljao sam o ovome moguce da im tenkovi i mute nisu jos gotovi kako su ih oni zamislili da budu pa ih jednostavno ignorisu i u prvom i u drugom BR-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 E ovaj kad ce ovo da izadje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Sad je Alfa faza, ocekuj da izadje beta, pa jos jedno 6 meseci, ja bi tipovao bozic 2009. Zapravo gotovo sam siguran da ce izadji decembra ove godine. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Starcraft forum nije za trolovanje, tako sam obrisao Darijanov reply. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frame Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Ovog jutra oko 6 je izasla zvanicna vest koju sam momentalno objavio na sc.rs. Dakle, eto. Zvanicno potvrdjeno od strane Mike-a. Ovog leta, nadamo se. Edited May 8, 2009 by Frame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frame Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Koreja je imala privilegiju da igra malo poslednji build sc2 bete, za sve ostale detalje posetite i screenshotove koji su ekskluzivno uzeti za isti artikl ^^ Edit: Chinese Blizzard Fansite Summit - Map Editor u Beti Edit #2: Death Animations, Vespene Laughs of May, Q&A Batch 51 Edited May 27, 2009 by Frame Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Starcraft battle report 3 ( nema ga na oficijalnom sajtu ) Protos vs Zerg http://www.youtube.com/watch?v=2AO6kJRqCbo kvalitet je los btw al za one koji ne mogu da cekaju bice dovoljno ^_^ Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Deluje mi tesko sranje, ne znam da li je ovo najbrzi mode ali je sve jako sporo tromo, samo da ne ujebu... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 ove je na fast ima jos kao fastest ma ima na ovome jos dosta da se radi tbh Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Nema razloga da sumnjamo u Blizzard. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 ma jebes brzine i sve to, meni ono izgleda DOSADNO samo se nadam da je do igraca i "planiranja" partije Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Kolko su ruzni protosi jbt. Pogotovu ovo crvche sto stavlja shtitove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 jebote, hocemo li mi ikad u ovim batlle reportovima videti mute, tenkove, ili ne daj boze kerijere i kruzere...a sto se brzine tice i ja se nadam da ovo nije fastest, al nisam bas siguran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Kolko su ruzni protosi jbt. Pogotovu ovo crvche sto stavlja shtitove. i pride puca lazorzzzzz treba da mu stave attak kao kod probe il tako nesto a ne da gadja i air i ground jos ranged i caster ... lol Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Starcraft battle report 3 ( nema ga na oficijalnom sajtu ) Protos vs Zerg http://www.youtube.com/watch?v=2AO6kJRqCbo kvalitet je los btw al za one koji ne mogu da cekaju bice dovoljno ^_^ Chini mi se da je na ovom sajtu bolji kvalitet http://www.viddler.com/explore/gamechosun/videos/77/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Nekako mi protosi vise nisu protosi, Phoenix izgleda kao da je iz neke mange... Jos jedna zamerka sto su mi Zergovi previse cute, jebo ih cartoon feel. Sa druge strane, dosta novih jedinica i nove sposobnosti su kewl. /rant =) Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frame Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 StarCraft II Battle Report #3 Ima i hd stream a evo i hd linkova za dl: http://bit.ly/sc2b3 http://bit.ly/sc2b32 http://bit.ly/sc2b33 ko jelte nije procitao comment ispod streama. Odlican konacno high(er) tech report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4txx Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 http://us.media.blizzard.com/starcraft2/mo...lereport_03.flv fajl sa blizzardovog servera koji ce biti povezan za sajt kad budu okacili vest kvalitet je dobar al nije hd kao u prethodnom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Pogledao "betl riport" :) Ono shto sam zakljucio je da ce biti jako teshko igru balansirati i sta ja znam meni deluje bash fun igra. Jedino sto mi se jako ne svidja je ono crno sranje u koje kada udjesh nevidiljiv si na mapi... To mi je totalno bespotrebno i lame.... Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ma brate to nije problem kad se budu napravile mape to ce izostaviti ovde samo pokazuju sta su oni napravili, anyway igra je previse mlitava sve nekako lebdi nema onu ostrinu SCa, sve se plasim da ce biti sranje, moraju dosta toga da isprave ovakva igra nije ni za k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ma daj, protosi i terani su previse imba u odnosu na zergove... Znaci ovi protosi imaju blink/tp/block/ jos samo cekam kad ce i munje da pocnu da kenjaju (sto sigurno hoce) . Jos uvek nisam video ni jednu novu imba zerg jedinicu, ovo sve sto su pokazali je beskorisno u odnosu na stalkere\colossuse i ove nove sto blokiraju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 A infestor ili kako god da se zove sto ima privremeni mind control? Valjda si gledao Battle Report kad mu je uzeo dva colossusa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ne mogu da verujem da je neko vec krenuo da vice IMBA IMBA The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 mani retarde neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts