De1Rekt0n Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 hunter-killere, ne headhuntere :) a to bi bilo imba Bilo bi samo chojja chojja... gg no re Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ja sam vise za pk no re Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 i ja kazem: Chojja!!! Chojja!!! K.O. !!! K.O. !!! Chojja!!! Chojja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 SC 2 playable at Blizzcon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Postoji 50% sanse da ta beta izcuri posle ovoga. Potrebno je da ostave nekoga 15 min samim za kompom a da taj ne igra sc2 On lepo prekopira instaliranu igru na flash exportuje reg kljuceve i okaci na torrent i za 24 h ceo svet je ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 blizz je poznat po tome shto ne zna takve stvari i propusti im se deshavaju neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Da znam lag da su oni mega oprezni oko toga. Ali ovo je zaista dosta lako uraditi. Pazi scenu igras SC2, njihovi ne gledaju u tobe neko vreme ti se alt tabujes ubacis flash i krenes sa kopiranjem, za to vreme se alt tabujes u igru i igras i kopiras u isto vreme. Kada se to iskopira samo stavis usb disk u dzet i to je to. Kao kada prepisujes na ispitima Ovo moze da se spreci ali bi morali da budu mega paranoicni tipa. - Da svi kompovi budu bez USB portovova a tastatura i mis prikljuceni PS/2 prikljucak. - Da svi kompovi budu bez ikakvog cd-roma. - Da imaju ludacki podesen glavni FW koji ce pustati net samo ka njihohom wow serveru i nigde vise, tako da niko ne moze da uploduje igru celu na neki svoj FTP (Posto tamo imaju veoma brz net) Ako ne ispostuju bilo koji od ova tri uslova postoji sansa da cemo mi sledece nedelje igrati sc2 :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 a ti shatore zhivish u uverenju da ce neko kao blizard dati posetiocima blizzcona mogucnost da igde utaknu flash diskitj? tvoj optimizam je osvezhavajutj lichno mogu da stavim pare na to da ce biti neka hevi demojchina (a ne operativna beta) sa incomplete buildovima frakcija (verovatno samo terrana i tossa btw) chisto da se razvesele fanboyevi =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 I da bi se ochuvala Koletova nada da se njegova prognoza o datumu izdavanja igre netje pokazati totalno ali totalno pogreshnom. ;) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 blah, ja rekoh 2009te, ti si rekao 2008me... i iako izgleda realno da ce da zhure da isposhtuju 10tu godishnjicu mnogo toga i dalje zavisi od onog sta ce da kazhu fanovi kad dobiju betu u ruke...sto ce biti neki april-jun 2008... nikad ne znash koliki procenat igre ce u nekom trenutku da scrapuju i krenu da preradjuju...zato uvek bolje se nadati kasnijem datumu =o) a i pochinje sad e3 videcemo sha ce sad da bude =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Kompovi ce biti iza brave ... oni koji se secaju kada je blizard prikazivao wow prvi put znaju kako to izgleda ... dakle lepo kutija koja izgleda na poker masinu ... komp u njoj iza katanca pa obijaj ... mozes da poneses i pajser i pneumatsku busilicu :) . A mislim za alt tabovanje bez softvera koji te onemogucuje da vrshljash po kompu ... je lol :P Osim ako naravno ne bi stavili neki linux cisto da ga stator caskom izhakerishe :P . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ocete prestati sa retardiranim nagadjanjima da li ce izaci, kada ce izadji, oce li biti alfa ili beta, oce li biti terana ili protosa. mislim stvarno je retardirano :(( bolje je komentarisati jedinice i stvarno ocajna ime sto su im dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ne znam sta ste se istripovali za imena...star relic i twilight archon su recimo odgovarajuci nazivi, sta ste vi ocekivali...i ajde, jel cemo da skupljamo kintu da me posaljete na blizzcon kao predstavnika i izvestaca sa rura:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 nemere, karte su rasprodate za 3 dana od pocetka prodaje...a kako domaci distributeri josh nisu toliko hevi da platjaju novinarima put u 'mer'ku onda nish =o)) i id bre na neku plazhu nesto nemo' te vidim ovde na forumu dok se ne vrnesh sa mora...seti se...kjoot...more...igraonica... ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 i id bre na neku plazhu nesto nemo' te vidim ovde na forumu dok se ne vrnesh sa mora...seti se...kjoot...more...igraonica... ;o) kole, zasto ti mene stalno poredis sa kojotom, plasis me...btw, ovo nije igraona, vec iskljucivo net kafe, ai primoran sam da dolazim zbog biznisa:) reci pojavi se overmind i ne morash vishe da makrujesh, on ti sam sve pravi roflmnjao za ovo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 vratio sam se drugari:)...jel ste me se uzeleli mnogo:)...ajde sta ste se ucutali, nije vas valjda cika kole zaplasio dok nisam bio tu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ma pusti ih svi su lenja dupeta ;oP nakon onog filmitja blizz je nastavio svakonedeljno da proshiruje svoj sajt (2 jedinice i 1 gradjevina su josh dodati u protoss seciton, kao i josh artworka i SSova istih u odgovarajuce delove sajta) no sto da se diskutuje o tome kad svo rekli vetj sve sto se mozhe retji ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 updejtovali su kolosusa ... lepo je sto daju mali story line za svaku jedinicu ... cisto da odrze napaljenost nas decice ;) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 kako je fino kada developer obaveshtava u kom pravcu razvija dugo ochekivan nastavak :( a ne da se plashi ili da ga je blam ono shto radi pa sakriva to kao zmija noge zbog moguce furije fanova, a sto je najbolje sve radi u dobrom smeru tako da ih fanovi josh vishe obozavaju zavidim vam ;( Â Â Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 opusteno G!, u jednom trenuku u buducnosti sve igre (za pc) ce biti ili EA ili MS ili Blizz tako da oma znash na chemu si =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Koliko dobro poznajete SC ? 1. What were the original names of the Marines, Wraiths and Reavers? 2. Which web site made the famous campaign "The Antioch Chronicles" back in 98'? 3. What is "The Legend of the Fall"? Explain how it began and how it ended. 4. Which StarCraft hero unit actually has less HP than the normal unit it is based off of? 5. Name the three units that do not have an attack, but originally had an attack in either the alpha or beta versions of StarCraft. auuuu kuku lele ala su zabiberili. Uostalom ko prvi odgovor na ova pitanja dobija free blizcorn kartu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 pih izem ti pitanja...sto ne pitaju nesto bitno za stvaran zivot, tj multiplay:)...jebiga, komp sam dobio tek 2000. tako da nemam pojma o razvoju, beti, alfi i tim stvarima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) 1. marinac je bio marauder . wraith phoenix , a reaver je imao neko zajebao ime koje nije znachilo nista recimo xelblblabla ;) 2. nemam pojma 3. nemam pojma 4. Ja mislim Artanis ne mogu da se setim TT 5. 100% High Templar , i mislim science vhesle ( nekada je bila walker jedinica to znam 100% toga se secam sa onim retardiranim nogama ) i ne znam za trece zaboravih kako nabujemo lololo pa ovo je strasno :( Edited June 29, 2007 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 nije artanis, sad igram protosku bw kampanju, ima 250/250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Over je imao napad u beti ili alfi zaboravih ^^ We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts