Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 umutis jedno 6 jaja, prospes po 200 grama slanine koji se topi na puteru uz to jedno kilo hleba, pakovanje majoneza i litar jogurta to mi je najbolje, kad ljudi pitaju kako da izgube kilazu :) keke, prevazisao sam te prozivke... treci dan mi je bilo najgore... 30 stepeni napolju, sednem u kafic a ono prospekt sa 15015013 vrsta sladoleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 umutis jedno 6 jaja, prospes po 200 grama slanine koji se topi na puteru uz to jedno kilo hleba, pakovanje majoneza i litar jogurta I onda sve to ne pojedes nego ga gledas jedno 30 min :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 @Sa1nt Druže, te short-term dijete su živo sranje, čim počneš normalno da jedeš sve će ti se vratiti sa kamatom. Povrh svega, iscrpljuješ organizam a ustvari ne mršaviš nego izbacuješ vodu. Nemoguće je smršati ~600 grama dnevno. Neka Kole the wizard da stručni komentar Ne može linija za leto da se nabaci za mesec dana. O tome treba misliti oko nove godine, dok bucaš pečenjce i rusku salaticu zavaljen u fotelju najvise mi se dopada sto su svi strucnjaci za dijete :) dakle, tacno je da nisam zbacio 4kg sala, vec 2kg vode i 2kg masnih naslaga... ovo iscrpljivanje traje 2 nedelje, posle se pojacava ishrana i krece se polako sa treninzima... posle mesec dana se jede normalno (al' ne pljeke itd svaki dan) + svakodnevni treninzi... ja vishe nemam nameru ovako da se usvinjim, prema tome ovo cu proci samo jednom i to sada, nadalje nameravam da odrzavam normalnu liniju ;) i da, jebe mi se za leto, problem je sto sam imao 108kg pre dijete na svojih 192cm shto je zaista pochelo da mi smeta, zato sam i poceo sa svim ovim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 keke, prevazisao sam te prozivke... treci dan mi je bilo najgore... 30 stepeni napolju, sednem u kafic a ono prospekt sa 15015013 vrsta sladoleda uf, znam kako ti je. ja sam pre neko veče njupao © salaticu dok su ljudi oko mene jeli ćevape i filete iz šiša. doduše, ja sam na malko drugačijoj dijeti, unosim 3000 kalorija dnevno, al opet ništa masno i bez belog hleba. u svakom slučaju, gratz za istrajnost (do sada), i ako ti zafali volje, cimni me da te motivišem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Nisam ja stručnjak, samo sam pomenuo kakva sam iskustva imao :) Do sada sam najbolje rezultate postizao sa fizičkom aktivnošću. Zajebi to "voće celi dan" zbog koga ne možeš da se popneš na 3 sprat stepenicama a da te ne hvata nesvestica :) P.S. Zanima me šta planiraš pod tim "svakodnevni treninzi" i koliko će to da te drži? :) Realno... Ako si za neki kolektivni trekking ili trčkaranje možemo da se dogovorimo. Edited May 17, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 kad sam izdrzhao ovoliko, izdrzhacu do kraja :) ja unosim 1500 kalorija dnevno, nishta masno, nishta beli hleb, nishta slatko itd... :) Nisam ja stručnjak, samo sam pomenuo kakva sam iskustva imao :) Do sada sam najbolje rezultate postizao sa fizičkom aktivnošću. Zajebi to "voće celi dan" zbog koga ne možeš da se popneš na 3 sprat stepenicama a da te ne hvata nesvestica :) P.S. Zanima me šta planiraš pod tim "svakodnevni treninzi" i koliko će to da te drži? :) Realno... trenirao sam vaterpolo profesionalno dok nisam sjebao ligamente, ne brini se ti nishta:) svakodnevni treninzi aka bajs + teretana, ili bajs + tenis, uz dodatak kucnih vezbi (trbusnjaci + sklekovi) :) a opet da ponovim, ne maltretiram se ovoliko da bih se opet sjebao ;) za kolektivno trckaranje ili sport sam uvek za! najveci problem je moje radno vreme pa to mozhe da ne shtima, radim od 12-20h svaki dan osim subote:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 GL! Imaš punu podršku Samo ne odustaj. P.S. Zašto ne mogu tebe da zamislim kako u stanu radiš sklekove? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ja nisam mogao sebe da zamislim da ne jedem nishta slatko i pijem kafu bez shecera pa eto ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ustanes u 9.00 odes na trcanje do 10.00 posle toga se istusiras i doruckujes. Onda izmeditiras do 12.00 i onda si svez Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) ... Edited May 17, 2007 by woods_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ja nisam mogao sebe da zamislim da se punim dimljrenim vesalicama 4 sata za redom al eto desilo se. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 dont forget d rolovana dzhiga! NEVER forget the rolovana dzhiiigaa! =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Bratemili, ne mogu da izdrzim vishe. Dijeta sa 20 i kusur godina, pa gde to ima? I jos posle imam obraza da govorim kako je civilizacija napredovala. Kapiram ja da je coveku lakse da kaze: "Na dijeti sam, sad cu da sam sebi jebem sve po spisku", nego da se normalno hrani (Molim samo price o poremecaju hormona da predju u nauka forum). Cela poenta je ne biti malena sisica, nego biti umeren, a kada neko nije umeren, onda on to sebi prizna i kaze: OK, sutra nastavljam kao i ranije. Mislim koje su to price. Onda dodje neka devojcica od 15 godina (Medolinka) pa jos kaze: "Dobrodosao u moj svet!" Kako vas bre nije sramota! P.S. Ajmo sada devojacke glasice da cujem: "A sta je to umeren?" ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 brate bole ako si ti umeren onda cu ja da budem sve samo to ne =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 jes vala, nismo svi manekeni a deda-bole se iskenjao po sasvim normalnim postovima, po običaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Bratemili, ne mogu da izdrzim vishe. Dijeta sa 20 i kusur godina, pa gde to ima? I jos posle imam obraza da govorim kako je civilizacija napredovala. Kapiram ja da je coveku lakse da kaze: "Na dijeti sam, sad cu da sam sebi jebem sve po spisku", nego da se normalno hrani (Molim samo price o poremecaju hormona da predju u nauka forum). Cela poenta je ne biti malena sisica, nego biti umeren, a kada neko nije umeren, onda on to sebi prizna i kaze: OK, sutra nastavljam kao i ranije. Mislim koje su to price. Onda dodje neka devojcica od 15 godina (Medolinka) pa jos kaze: "Dobrodosao u moj svet!" Kako vas bre nije sramota! seronjo ;) kad neko ne zhivi sa mamom i tatom od 17e godine, vrlo je tesko da jede kuvano svaki dan ;) narocito kad radi od 19-03h kao ja godinama ;) elem, godinama sam sjebavao organizam, zato su sad potrebne radikalne mere da se vrati u normalu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 mogu da ne jedem nishta slatko, i nisam neki preterani fan, ali ne znam kako kafu bez shetjera :( oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ja pijem slatku kafu od samog starta, al' jebiga :) shecer mozhesh da ubacish posle mesec dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 6) voce dozvoljeno u neogranicenim kolicinama (tipa jagode, pomorandze, jabuke, mandarine itd..) Nije fruktoza bas toliko neophodna za vreme treninga ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 poenta: napunish stomak dok ne dodje vreme za obrok, a onda sve to ispishash umesto da ti se lepi :) + je slatko :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ja pijem slatku kafu od samog starta, al' jebiga :) shecer mozhesh da ubacish posle mesec dana :) Mozes da koristis neki vestacki zasladjivac aka saharin umesto secera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) saint Eh da je to tako jednostavno :) Edited May 17, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 bjesplatan sms http://smscity.com/?rid=331128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mozes da koristis neki vestacki zasladjivac aka saharin umesto secera. probao, josh vishe mi sjebe kafu :( vishe mi odgovara bez shecera nego sa tim ;( saint Eh da je to tako jednostavno :) objasni slobodno ako smatrash da greshim... koliko ja znam - voce ne goji (bar ne ovo koje sam pobrojao)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mozes da koristis neki vestacki zasladjivac aka saharin umesto secera. Poenta je dijeta a ne kancer :) Ajd sankcionisite ovog dakija sa svojim dokonim pokusajima da mu punimo kredit You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts