Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bice novaca, bice novaca [:D]

elem, sad cu da zapalim da djavoljam malo SP, iam neku ludu sorc, pa da vidim da iskombinujem da predjem i NM...

onda H, pa ihaj... nikad dosadno sa Djavolom...

ziveo Lord of Addiction \m/

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

radim... :o/

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Dobri su vam ti tajni sastanci, ne zna niko osim pola rura.

oćeš i ti na roštilj? evo, ja ću da platim tvoj deo.

over&out..

KAKO SI TI JEBENO KUL

sad sam slusala emisiju na indeksu u kojoj su izmislili da je marija sherifovic diskvalifikovana i da ce umesto nje nastupiti onaj mali crnogorac :)))

prvo sam pomislila da je istina,ali kasnije je postalo krajnje ocigledno da je laz .. i kao vrh vrhova malopre se javio zvanicni menadzer Marije Sh. da kaze kako je to sve laz :)))

hit !

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

sta je na kraju bilo sa onom donacijom za sredjivanje doma omladine? jel su sredili nesto?

ne znam da li je milion ili dva miliona u pitanju, u svakom slucaju, sica...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

sad sam slusala emisiju na indeksu u kojoj su izmislili da je marija sherifovic diskvalifikovana i da ce umesto nje nastupiti onaj mali crnogorac :)))

prvo sam pomislila da je istina,ali kasnije je postalo krajnje ocigledno da je laz .. i kao vrh vrhova malopre se javio zvanicni menadzer Marije Sh. da kaze kako je to sve laz :)))

Ti se shalish, ali ja sam sad dosao iz Cmarketa gde su unezverene prodavacice, kasirke i sve ove sto kupuju kao jao sad necu da gledam, kakvi pederi i to. Ja kao placam, ulazi jedna komsinica i odma' ove "jao dal' ste culi, diskvalifikovali su mariju aaaa, nece da ucestvuje, pevace samo u revijalnom delu, aaaaa". :)

od kada to, kily, ti dajesh 5 para na to sta drugi misle o tebi? ;o))

hb ninjzore ;oP

ja bio do grada, video kalija, zomg sad mi je dan ispunjen

inache ivan je u pravu, u balkanskoj najbolji izbor patika za trchanje 4-4.5k nike i rbk...sad samo treba odluchiti da li uzeti ribochice koje izgledaju najnormalnije (but make no mistake, govorimo i dalje o ultraruzhnim patikama za trchanje) ili pak nike koje em sto su udobnije, em sto su toliko ruzhne da chovek mora da trchi sto brzhe da ga drugi ne vide u njima...

decisions decisions...

inache mnogo lepo u oni kafitji po kalemegdansku terasu...em gledash dunav, em slushash ptice iz zoo vrta kako se dernjaju...a ima se i vidik na vukove, tigrove i meeedeee =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...