Dušan_ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Nisam se neshto jako napio, al je bilo fino. Danas kod druga na slavu \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 pretvarao se da sam u Bg-u ili NS-u.. pio pivo kod konja otvorio sezonu u zrenjaninu... navuklo se klinaca, sad sam im idol... lmfao... osim toga, naisao se kao vepric... ijaooo... sutra slava.... dolazi drustvo... a mene tako bole kurac Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 http://media.egotastic.com/media/pictures/...ia-arena-05.jpg <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Spremam se da idem na slavu... Biće pp blud od jela i pića :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 ^^daaa.. slava.. idem kod braceee.. \o/ mrzi me da idem do maxija i qpim farbu za kosu.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Imao sam jednu od onih glupih situacija ... odjednom je prestao da mi radi telefon u sobi, "nece pa nece" ©. Ja kao istekam kabl, vratim, nista, mrtav, probam drugi kabl, opet mrtav. U pitanju je onaj najstandardniji Panasonic oldschool kojeg jos uvek prave istog takvog, znaci nista napredne funkcije i to. A sve vreme na istom glavnom kablu radi net. I ja kao daj da vidim dal' je telefon, odem do drugog telefona i prikacim kabl iz njega na panasonic, radi. Kao ok, dobro, nije telefon. Vratim se do sobe, prikljucim telefon na stari kabl, on - radi! Prava zona sumraka :) Kao da ga ja prikljucenje na drugi kabl u drugoj sobi "odbagovalo", u sta bih i mogao da poverujem da je neki malo napredniji model, ali s obzirom da je najobicniji moguci, eto jos jedne zone sumraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Otpikao malo VT3, sad brisanje prasine, usisavanje, redovno nedeljno odrzavanje stana, pa posle uzivancija popodne....nadam se da ce se do tada skinjti neki filmovi ili serijica i onda ce biti superiska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) posle ucenja idem pichit' quake (samo zbog posebnih ) Edited May 6, 2007 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 sheyn igra kvejk, kruko kuva i pere po kući. sve se izokrenulo these days. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 jao ustao sa glavoboljom za sve pare... sjebao me sinoc combo vetar/alkohol... inace treba jos malo da doteram sobu, usisam i tako to, dolazi drustvance 2nite... a tako bi se vratio da legnem... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 juče sam bio baš aktivan. imao takmičenje u centru za talente, moja flash igrica osvojila max broj bodova, ali sam zato test usro za sve pare. test bio sve sam delfi koji ja nemam pojma, ne učimo ga na društvenom smeru. ne znam kako, ali izvukao sam na kraju 85%, a trebalo 90% za prolazak. jbg... posle toga otišao do madness-a, kupio tike. mLogo su lepe. uveče izblejo sa devojčicom i tako. a od jutros sam u "kuvan rezanac" mode-u, nisam ni za šta... http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 obezbedio sam mesište za narednih nedelju dana, vrh :) Prava zona sumraka :) Kao da ga ja prikljucenje na drugi kabl u drugoj sobi "odbagovalo", u sta bih i mogao da poverujem da je neki malo napredniji model, ali s obzirom da je najobicniji moguci, eto jos jedne zone sumraka. brate, lepo ja kažem, opet su neke eksplozije na suncu koje ometaju rad elektronike. uskoro možemo očekivati planet-wide EMP i kolaps svetske ekonomije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Pa koji su uredjaji sigurni? Radio na kurblu? :)) Bio nenead, pikali malo tenkitje i virtua tennis, sad cu da rucam, pa da jos malo sredim ponesto, onda posle jos malo da sredim ;) i onda mogu i da odmorim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ovaj Lale otkad ima Wii postao najpopularniji čovek u Beogradu. ;) Je li, da li se poseta ugovara kod sekretarice, ili se samo bane? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Odlichno ruchao, sad tju da dremam posto izgleda od shetnje nema nishta.....ova kisha nikako da padne ili da ode..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ovaj Lale otkad ima Wii postao najpopularniji čovek u Beogradu. ;)Je li, da li se poseta ugovara kod sekretarice, ili se samo bane? :) 1. Pa nije to na wwiju nego na kompu. Wii Sports je na Wiiju, Virtua Tennis je na PCju + sam ja oduvek bio popularan :> 2. Kod sekretarice, ali ako je neko koga znam i to javis se pa sredimo preko veze. Odlichno ruchao, sad tju da dremam posto izgleda od shetnje nema nishta.....ova kisha nikako da padne ili da ode..... stvarno brate odvratno. nit tamo nit ovamo. Jeo sam tjevape :) Sad da sredim neke papire, pa cu da vidim sta i kako dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 nego laki, koliko kosta taj Wii? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Neshto sam se izbedachio... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 250 evra u jevropi, 350 kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 300 jura sa wii sportsom included (i samo jednim parom kontrolora) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) pa dobro nije mnogo uopste, kao neki malo bolji mobilni a izgleda da je mnogo zabavniji od sonija ili xboxa ako si vikend igrach Edited May 6, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 250 evra u jevropi, 350 kod nas. Zar nismo mi u evropi? I svidja mi se tvoja analiza trzishta, moratju da se konsultujem sa tobom pre svake vetje qpovine. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ako si ono sto ja nazivam "normalni igrach" kome je igrivost/zabava bitnija od mabudzhene grafike onda defitivno wii is the way to go ako kupujesh konzolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Svugde je 250, ima negde popust da se nadje i za 240, ali to je cena "na zapadu". Kod nas valjaju na par mesta i ugradjuju se 100 evra, tj. kao "carina", tako da je 350 ... kada sam poslednji put proveravao virtual master je valjao za 28000 dinara, isto i beosoft, pa ne znam gde nadje kole onih 300? A da je zabavno jeste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 1. Pa nije to na wwiju nego na kompu. Wii Sports je na Wiiju, Virtua Tennis je na PCju + sam ja oduvek bio popularan :> 2. Kod sekretarice, ali ako je neko koga znam i to javis se pa sredimo preko veze. Izvini. :( Hteo sam da napi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts