Ramirez Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 gde je taj chandoo? pitam posto i ja planiram da sutra kupim neke skejterske tike mislim da je sada na zelenom vencu. ona ulica od zelenog shto ide ka terazijama... shto joj nikada ne zapamtim ime. tjandoo bi trebao da je odmah pored onog snajpera, ili kako god se zove ta lov&ribolov prodavnica :p mada vetji izbor imash u madnessu kolko sam video. i to u onom kod doma omladine, u trzhnom centru pored orange-a. elem bio kul dan. malo i kishicu da osetim. hteo da svratim do deusa... ali sam zabo kod drugara usput, gledali replays za CoH. ono je ludnica. zanimljivije mi je to da gledam od vetjine ratnih filmova :p skidao neku muziku... i skapirao da je to zajeban posao. imao sam 20+ giga zike a sad jedva 5 i to nesortirane i neprobrane. ko tje se setiti svega... ovim tempom tju se vratiti na staro za nekih 10tak godina :[ e da, chestitao kjootu rodjus na topiku, i razmishljam... gde sam ja za 13 godina. ne znam gde sam ja do svog sledetjeg rodjusa bre :s Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 nova signa :P osim toga, glup dan, glava me nesto rastura... odo da spavam, a sutra na kafu sa drugaricom koju nisam video jedno god dana... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Slabo spavao nocas, pokusavam da se sastavim, cekam neke lagane sastanke pa me onda manje-vise ocekuje bleja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ustao pre nekih pola cuke, idem malo da prodjiram bajsa pa na engleski, pa cu do grada da se vidim sa ortakom........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 spot za dobro jutrooo.. :] danas fiziologija zhivotinja na rachunarima.. smor.. dobro je shto traje 1h.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) moja prva reakcija na spot je bila: jel ovo mushko ili zensko? ochekivao sam nekog bajagu ili tako enshto:) Edited May 4, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ^^jes maLko ruzhnjikava riba.. tj ima chudnu facu.. al pesma jeeee.. \o/ zlaja me navuKaooooo.. staviJo pesmaju na profil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 raspad sistema... na poslu svi poludeli... a meni lepo... sutra se putuje za Nishet... ma divota ;o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Nisam trebao da ustajem danas iz kreveta....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 jesi jesi... samo to josh ne znash :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 weca dize iz mrtvih:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) ne, ne... ja ubijam :o))) uglavnom u pojam... Edited May 4, 2007 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 :] always look on bright sight of life.. @topiK.. otishla na fax.. zdr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ustao, sav sam jos komiran... sacu da zabodem vampire do kasno popodne, pa onda do grada na kafu... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 još se mislim dal da idem u skul... prespavao sam prepodne namenjeno za bazanje po gradu, tako da ću to sutra. oždro se od graška, sad hasam napolitanke i tako... blah... moram da siđem po hleb goddamnit. http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 moj 4500 post :) weee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 od jutros na nogama tek sada usao u kucu zasu. Treba da se skupi neko staro drustvo u nedelju i naravno sve boli kurac cela organizacija pala na mene... uff kako to mrzim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Bio jutros do gyma, trening je bio brutalno dobar iako me mrzelo da ustanem... Vratih se iz Maxija, sad ću da pravim špagete... Malo ugljiko-hidrata, što bi rekli hrvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 lepo se naspavao, nesto chituckao, poobavljao par stvarchica, onda odgledao novi CSI i dalje sam pod utiskom epizode sad bih mogao malo da se bacim na neko pisanje...i takooo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 apetit mi je neverovatan, mogao bih da provedem ceo dan na relaciji šporet - sto. da, osposobio sam se da spremim sebi hranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Omg mislio sam da na ruru vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 zaljubishka sam se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ^Sometimes, death is better. I ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 posle meseci i meseci pisanja hejt mejlova, zvanja, protesta, ptt kds je konachno odluchi da na zahtev svojih beskrajno zahvalnih korosnika discavery lokalizuje na madjarski jezk sa srpskim prevodom. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 probudila sam se u 5, bila na faxu i polozila ekonomiju \o/ sad mi se spava, al klasika, nema sanse da cu da legnem, nemam vremena, imam mnoooogo pametnijeg posla, mada mi ga kisa malko kvari, al nije strasno.. upalih sad tv, a na b95 se prenemaze bebi dol..ona je jedna od retkih osoba za koje mogu da kazem da bih se jedva suzdrzala da je ne spucam necim u glavu kad bi je srela na ulici.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts