Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Decko, to je zbog doprinosa, zato sto prilikom studija ti imash zdravstveno osiguranje, koje bi ti inace placao tvoj poslodavac. Naravno drzava ne zeli da tvoj poslodavac izbegne tu duznost, posto je doprinos za PIO u visini od 20% iznosa tvoje neto plate, i naravno neki ljudi bi mogli da abjuzuju to itekako. ;)

Npr, stavi ti platu 90 ljada i boli ga kurac za doprinose. ;)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

koji horor. prvo mi nestane struje popodne struje na 2 sata pa se odluchim da prilegnem malo dok ne dodje opet. A bolje da nisam i da sam gledao u zid u mrachnoj sobi nego sto sam ovako sanjao jedan film, koji je bio pre par nedelja na pinku, sa Metju Perijem i Selmom hajek. To bi bio problem sam po sebi ali josh je gore je sto sam sanjao taj film sa sobom u ulozi koju originalno glumi Metju peri, dakle sanjao sam kako zenim neku latino ribu (cak sam joj i ime dao, i bila je bash zgodna, lepsha od selme) i sad upoznajem njenu familiju

u pola sna sam se razbudio , ponovo zaspao i poceo da sanjam drugi san u kome mi u stan nekako dospeva jaje aliena i postavlja se tachno na putu za kupatilo a meni se baaaash pisha

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

lol igi prso si [:D]

ontopic, upravo skontao da mi se sjebala plomba jedna, rasklimala se, klimali je djavoli...

i tako... sad kao pizdim zbog toga, posto ce mi naravno pojebati finansijske planove za maj (bez 20-ak E kod privatnika ne racunam, a drzavne ne priznajem)...

bole me kurac, odo da nastavim da igram vampire...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pričao sam ranije, u studentskoj poliklinici je 700 din plomba, 150 anestezija, i eto fala bogu plombe stoje ko da su juče stavljene, a jedem gotovo isključivo čvrstu hranu.

bitno je samo da ne dajete matorim zubarkama da vam petljaju po ustima.

realno Mirijevo je blize centru nego pola naselja

a cekaj, jel to jedno od onih cuvenih "10 minuta do trga" naselja ili? :)) Mis'im, nemam nista protiv mirijeva niti bilo kojeg od tih drugih naselja iz okoline, ali mi je uvek smesno kad mi neko kazhe "ma sta ti je, ja sam za 10 minuta u centru" ... a ono, tipa neko ko zivi na slaviji nekad ne moze za 10 minuta da dodje do trga po guzvi :)

@Ivan, cudi me, i abnormalno mi je glupo, sto drzava na taj nacin sprecava ljude koji mogu da postignu da uspesno(da odrzavaju budzet) studiraju i istovremeno da rade. Time kao da kazes "Ko te jebe, ima da studiras, sta nas boli kurac sto si sposoban da nadjes posao i sto mozes da postignes da uporedo sa studijama radis.", i tako sputavas ljude da napreduju. Zar ne?

A tebi verovatno nije poznat pojam studentske zadruge? :)

taj rad, oko 10 evra plomba. ja sam ih radio dok su josh bili po 10 rkema, posle samo preshaltali na 10 jura. :[

mogao bih i ja na neku kontrolu, mada se stresam od toga :]

inache, sredio problem sa statichkim ip pa mi sad shljaka sve, samo se stresam zbog toga shto su seederi za heroes 13-14-15 redji od platine...

e i da, odo da trazhim negde na forumu za strategije... mislim da sam video linak za heroes of might and magic 2 da skinem i to chudo. bilo bi ql i da opikam to sa nekim preko neta, ako je mogutje uopshte :]

Edited by Ramirez

pričao sam ranije, u studentskoj poliklinici je 700 din plomba, 150 anestezija, i eto fala bogu plombe stoje ko da su juče stavljene, a jedem gotovo isključivo čvrstu hranu.

bitno je samo da ne dajete matorim zubarkama da vam petljaju po ustima.

U, nisam znao za ovo. Sledećeg puta, pravac poliklinika...

@Ivan, cudi me, i abnormalno mi je glupo, sto drzava na taj nacin sprecava ljude koji mogu da postignu da uspesno(da odrzavaju budzet) studiraju i istovremeno da rade. Time kao da kazes "Ko te jebe, ima da studiras, sta nas boli kurac sto si sposoban da nadjes posao i sto mozes da postignes da uporedo sa studijama radis.", i tako sputavas ljude da napreduju. Zar ne?

Mislim, znam ja da ima ono, "Tvoje zanimanje je student i ako si na budzetu, drzava te placa kao radnika.", ali se opet pozivam na to da se time sputava osoba u svom zivotu.

I opet, to je moje vidjenje stvari, sigurno sam previse subjektivan, ali eto :(

a

Naleteo na ovo na blogu i kidam se vec 10 min sigurno...

PesmA-mrTve-DeCe: idem da ucim kako se prave prozori, da napravim hajliju jedan u gajbi

PesmA-mrTve-DeCe: da udje malo zivota

highl1: ja idem da nauchim programiranje ai-ja

highl1: da ti isprogramiram nekog virtuelnog drugara

highl1: poshto prave nemash

Idem da pogledam neki film, mozda Fast And Furious Tokyo Drift, pa na spavanje. Italijanski u 10 ujutru, mora da se ustaje...

Ajd da ne otvaram nov topic, koliko koshta HDD od jedno 250 GB ?

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

što volim kad laki napiše sve što bih ja (samo sa suptilnijim hejtom) pa ne moram da kucam ništa!

eto, samo jedan [roflmao] za igijeve snove i moj posao ovde je gotov. :)

a cekaj, jel to jedno od onih cuvenih "10 minuta do trga" naselja ili? :)) Mis'im, nemam nista protiv mirijeva niti bilo kojeg od tih drugih naselja iz okoline, ali mi je uvek smesno kad mi neko kazhe "ma sta ti je, ja sam za 10 minuta u centru" ... a ono, tipa neko ko zivi na slaviji nekad ne moze za 10 minuta da dodje do trga po guzvi :)

pa treba mi oko 20min do trga, a hteo sam da kazem da Mirijevo nije toliko daleko za razliku od nekih drugih

@dushan_ 70+

Edited by bojinho

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

A tebi verovatno nije poznat pojam studentske zadruge? :)

To su oni koji su mi onomad nudili 100 din/h za posao grafičara u izdavaštvu sa radnim vremenom 2-3 sata dnevno, including nedelja jutro. Pfff... Ne, hvala. [xx(]

Te zadruge su obični janjičari, bar one sa kojima sam ja saradjivao...

Josh danas shkola, i onda sam free do sledeceg chetvrtka \o/

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ishla za Barich, da vidim novu glavnu stanicu. Ono je vukojebina samo takva, a one moje mukice kopaju po ceo dan ko da rade za neku gradjevinsku firmu, a ne u kablovskoj. Mada, ima jedna prednost tog kopanja. Svi su dobili superica boju, tako da na more mogu da idu bez bojazni da ce da izgore.

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...