Kole Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 ovaj topic je deo usluge za reshavanje internih konflikatra koja spada u jednu od brojnih stvari koje ovaj forum provajduje, naravno da ne treba da se obrishe. on a side note tetris je stvarno jedina prava igra i treba ga paliti bar jednom mesechno ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Voodoo stalno potencirash tu pricu o srecom detinjstvu i da su zbog toga neke igrice nama tr00 i ub3r a da smo sad ostarili i pljujemo sve novo. To apsolutno nije tacno. Kada bi ovaj novi fallout bio zaista dobar kao i fallout 1 i 2 ili mozda i bolji, ja ti garantujem da bi G!! prvi ovde to priznao. Ne radi se o tome da li je neshto 2D, 3D ili 4D. Da li je FPS ili birds view. Ako atmosfera igre bude bila kao u fallout-u, i ako sve ostalo bude uradjeno kvalitetno kao u fallout-u (prica, dijalozi, mogucnost izbora da prakticno uradish shta zelish itd) nikome nece smetati shto je igra iz prvog/3ceg lica ili tako neshto. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 zapravo ne mogu reci da ce mi fallout biti ono pravo bez originalnog izvodjenja, fps? tps? noway dude.... fallout se samo jednom pochne igrati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) Ova rasprava me donekle podseca na ratove izmedju FO i BG fanova, pa bih podsetio jos jednom da je FO postapokalipticni RGP, a BG FRP, dok bih Morrowind opisao kao FPS/FRP. Prema tome, NEMA nacina da se to poredi. Jel mozes da poredis jaja i guzove? Ne, jer su razliciti. I ako se guz hvali da je veci od jajeta onda to nema smisla. Kao i sve drugo na ovom svetu, role playing igre evoluiraju, i sada vec postoje desetine podvrsta. frp, rpg, cyberpunk, rifts i iljadu drugih... Ali kontam da u maloj dozi svi produzujete raspravu jer vam je dosadno :P Ja sam fan Morrowinda (Oblivion fuj) i Fallouta u isto vreme, medjutim svaku sam igru doziveo drugacije jer sam svaku igru prihvatio drugacije i u obe sam uzivao. Ipak, smatram da je ZLOCIN napraviti FO3 da bude bilo sta kao Oblivion. Eto reko sam. Edited May 3, 2007 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) Ama igra takvog kalibra, ogromna, otvorena i nelinearna (pričam o Falloutu), mora biti iz prvog lica da bi se potpuno u Edited May 3, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Moram da se slozim sa time shto si rekao u poslednjem postu. Meni je strah da ce napraviti fallout da bude kao Oblivion shto ce opasno da sisa guzice. Ako uspeju da naprave pravi osecao fallout-a i da josh sve to vidish iz prvog lica onda bi to stvarno bila najbolja igra ikada. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) svakako pod bebrizno detinjstvo podrazumevamo igranje fallouta dok padaju bombe 99e :D... ai fora je sto fallout ne igras jednom ili pet puta vec ga igras ceo zivot :) to ga i razlikuje od ostalih banalnosti tipa nwn ili oblivion ;) Secam se tog perioda, tada sam presao neko vreme u selo i preneo komp. Igrao sam neku simulaciju hilikoptera neko govno za ubijanje dosade cisto onako, i FALLOUT 1 gde sam provalio neke opake fora itd. i secam se da sam se bash mnogo "napallla, bash sam se napallla " :)haahhah. Hehehehe.... Jbg. to nece se ponovi nikad... Da moras da prelazis igricu vise puta samo da bi sve provalio i uvek da se odusevis. Secam se da sam je i ja jednom presao sa siframa , tj. povecao sve atribute na max. Perkove i skilove takodje nadrkao, tada sam je presao samo sa rukama. Dobra je fora ubiti Horrigana sa golim rukama !:) Onda se secam da sam iz villidza odmah se spustio dole u onu vojnu bazu i ukrao power armor i onda tako igrao :)hehehe. A secam se da me je prvi put kada sam je presao ukenjalo i da sam nasao Bozar odmah u New Reno-u, jer sam ubio onog prodavca oruzijem , nisam izgubio na karmi nista, i niko me nije dirao u gradu. I secam se kakva mi je bila reakcija i dan danas kada sam otkinuo neke aliene sto se pojavili :)hhahhahaa. Zajebao sam se mislim da sam jednom nasao slucajno kod ovog prodavca, a drugi put je sigurno bilo u NCR-u ukrao sam ili sam ubio one sto cuvaju one tentove kao :)hehehe. Secate se one fore kada vas u Geku beertender uci kako se igra :Tragic the Gathering, aka sadasnji Magic the Gathering ?!:)))) Kakve face sunce ti .... pa one fore sa nalazenjem karaktera iz prvog dela itd. Daleko bilo, mislili ljudi mnogo ispred svih.... Nego al nasao neko ova oruzija nekad: Solar Scorcher Little Jesus Alien Blaster XL7OE3 ? Sta je ovaj jesus zivo me zanima ?!?! Edited May 3, 2007 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ama igra takvog kalibra, ogromna, otvorena i nelinearna (pričam o Falloutu), mora biti iz prvog lica da bi se potpuno u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ja ne znam sto se prepires vise kada nema sanse(znam, cikash ga da proba , pa da se navuce, pa da poje kurac sto je pricao ovako pre o igrici ;) ) . kvlt!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 mjok ne raspravljam se nego imam tu neki podsvesni refleks da objashnjavam svima koliko je fallout dobar :) ih ko ovo nema na hardu nek mu izraste sesti prst ;) al kul je procitati komentare i shvatiti koliko ima ljudi koji se osecaju slicno kao i ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Evo devojka ovde vec danima prica koj ti je kurac vise... :)) Ne vredi odo da je instaliram pa nek ide zivot :)ehheehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ja sam na jednoj specijalnoj lokaciji na Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) pa to sve zavisi sta ti je potrebno da se uzivis u svet... prica? atmosfera? NPC-evi? dijalozi? questovi? razmisljanje i taktika prilikom borbe... milion malih slatkih detalja sto smeshnih sto onih da se zapitash koliko su devovi prsli.... ili ultra fensi upishkicu-se-u-gace graficka prezentacija u kojoj banalnosti tipa nadji pravu flasu od njih 20 na stolu i bukvalno sipaj je u tanjir da bi otrovao nekog lika... ako je TO i slicno olichenje realnost , NE HVALA :) d Edited May 3, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Sledeća scena: budim se u mutantovoj kući, u krevetu (njega nema nigde). Poku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 da izadje fallout sada u 3d ultra mega giga engineu sa SVIM IDENTICNIM detaljima i da ima proizvoljno izvodjenje fp/izometriju pownovao bi svaku dugi rpg opet i opet i opet pa o tome jebeno pričam zadnjih nekoliko postova, dakle savr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) Meni je Fallout 2 najbolja igra ikada jer sam provalio gomilu novih stvari i questova (čak i jednu novu lokaciju, Sierra Army Depot) kada sam drugi put igrao igru, iako sam se trudio da prevrnem svaki kamenčić prilikom prvog igranja. Uostalom, u kom FRP-u igrač mo Edited May 3, 2007 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 pa o tome jebeno pričam zadnjih nekoliko postova, dakle savr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) @Frubi: E, neću da se raspravljam oko gluposti. Ja sam retard jer tra Edited May 3, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 stim shto stvari idu ovako kako se gaming industrija razvija: bolja grafika--->loshija pricha, ili atmosfera, ili gejmplej. a ovo drugo je bitnije u mom tefteru :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) kada sam prvi put odgledao intro igre vrishtao sam od smeha sa burazerom zbog muzike i nismo mogli da verujemo kako je do egsa odradjeno za to vreme...poredili smo sa introm od red alerta onaj poslednji deo kako je odradjen sa mehanichkim vratima itd... anyway... voodoo...izvini shto upadam izmedju vashih internih stvari i lichnog ne razumevanja (posle neznam kojeg vremena cete skontati da mislite na istu stvar samo drugachije recheno) ali to shto si rekao da ice wind dale i oblivion su isti...o boze...dechko pauziraj sa igricama i chekaj da ti se penal na inteligenciji otkloni pa da ti se vrati na onaj broj kao shto je broj cipela ondak cu pokushati da ti nacrtam... Molim te,ali kada te molim objasni kakve veze ima prvo FO sa oblivionom,pa ondak mi objasni kakve veze ima ice wind dale sa istim tim oblivionom!? Znam da ti ocesh da kazesh kako je sve to glupo jer grafichki nije odradjeno i da bi voleo da jeste..ok..a ko to ne bi voleo? aj molim te razmisli sebe za 10 godina...izadje neka igra koja je da kazem grafichki revolucionarna i dodje neki klinac i kaze ti kako je bolja od obliviona samo zbog grafike i da ga boli citiram kurac shto oblivion moze da se igra na grafichkoj od 12000 dinara(tada ko ziv ko mrtav) kada on hoce da novi oblivion koristi hardver iz te i sledece godine a ne od pre deset godina...a to shto ta nova igra nema veze sa oblivionom i celom prichom...nema veze...jer je tom klincu stalo da gleda kako svetluca njegov mach dok lebdi u svemiru.... Daj boze da neko normalan zavede red u izdavachkim kucama pa sve stare naslove samo rehabilituju grafichki...samo to i nishta drugo...ili eventualno da sastave te ljude koji su pravili te iste igre pa da se nastave pustolovine starih majstora drevnih veshtina sa novim grafichki boljim interfejsom ali da smisao igre ostane isti... kraj. PS:sorry na vredjanju ali moram malo da te pljunem da bi se spustio na zemlju i razmislio o chemu svi mi pokushavamo da ti objasnimo zashto nov fall out nece imati znachaja u nashim zivotima? jer to vishe nije to!!! Edited May 3, 2007 by Planetar Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ne vredi s'tobom da se objasnjava... ja sam igrao fallout na 166mhz kompu bez graficke od 4mb... mislim da je imala manje nesto . Da se vratim na Bethesedu, oni bi ja mislim ubili od para kada bi napravili remake igrice da ne diraju nista, samo malo da namazu grafiku ( za takve kao sto si ti ) , ali to se nece desiti znash zbog cega?! Jer nisu u stanju da naprave nesto sto se zove Fallout. Imace samo ime koje su odkupili, jer je to sve jebeni kapitalizam... pa ko da vise. Kad one dileje od developera ne bi gledali kakav je fallout bio nego samo da naprave isti(jer ovaj ima definitivno najgore/najtvrdokornije igrace koja je pc platforma dozivela...) de bi nam bio kraj ... Ali onom se ne svidja interfejs igranja itd. Ma ko ga jebe... idalje postoji sansa da mi pljujemo bethsedu pa da nas iznenade ;)ehheehhe. Mada ko zna mozda da ne ocekujemo previse pa se iznenadimo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Da, prodaš bulju mutantu i dodješ u SF (valjda) i klošari sa trajekta te zajebavaju zbog toga. Osim toga, ima i fora da se u Modocu "oženiš" sa farmerovim sinom. Mislim, tu je morao da padne load. :D edit: ali mislim da sam se u dvojci najbolesnije osećao kada sam čupao mozak svojim putnicima i stavio u onog robota. a on ispao retardiran. :( A ja još osećam odgovornost i neću sirotog robota da ostavim u pustinji (sačekaj me, saću da dodjem). Majko mila, koja beda...i dalje mi je teško kad se setim. :( Edited May 4, 2007 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 aaaaaaa bre, terate me da opet pravim lika i da prelazim igru :D taman je predjoh ponovo pre nekih dva tri mes :D pola postova od vecheras nisam prochitao, al nvm sutra cu mrzi me sad :D imam osecaj da svi gotivite fo :) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 i meni bio bedak za te mozgove i glupog robota koji uvek ispadne degenerik. mislim da treba uber science da bi uspeo da spasesh jedan od smrznutih geek mozgova. onda valjda dobijesh skynet robota :p sad i mene lupa nostalgija i setjanje na bombadovanje :s mozhda opet iskopam negde cd kao migsa i krenem ispochetka nekog HtH nindzu da pravim :/ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 aaaaaaa bre, terate me da opet pravim lika i da prelazim igru :D taman je predjoh ponovo pre nekih dva tri mes :D pola postova od vecheras nisam prochitao, al nvm sutra cu mrzi me sad :D imam osecaj da svi gotivite fo :) ( )... Ja sam reko mene je drmnulo i kraj, upalio sam ga negde sam napisao sta sam "smuckao" , al evo opet: AG-8 In-8 Cha-8 St-7 Pe-6 LK-5 En-6 cisto da vidimo sta ce biti sa malo vecom int. I da stavio sam speach, mele weapons(posto nisam s'njima presao ) , i steel naravno, igracu kao los karakter :)hehhehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts